2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ay inşallah sen hamile olursun da biraz neşe buluruz canım birhafta nasıl geçecek şimdi :)
Bilmiyorum cnm inan hiç bilmiyorum benim kafam çok karisik
Öyle aman aman bir belirtide yok sadece 3 kez akinti gelmesine sasirdim belki yumurta catlayamamistir o da olabilir veya 2 kere catladi ama biz bi daha degerlendiremedik o yüzden ben fazla kaptirmiyim

Kızlar ben adet oluyorum galiba az önce afedersiniz wcde silerken hafiff turumcumsu pembemsi akinti geldi yoğun beyaz kivamli akintiyla birlikte sanirim bu ayda olmadi

Kızlar napiyorsunuz hiç yazmiyonuz
Valla kuzum ben şimdi işimi bitirdim oturdum. Hafta 1 haftadir annemlerdeydm o yüzden bildirmler gelmemiş yeni okudm eve yeni geldm temizlik faln derkn bu ay baya yoğun gecick hep misafirlerm olck sonra ben bayrama annemlere gidicm ztn anlayacgn şükür çok iyi biliyrsn çocuk için biraz ara vermiştim iyi oldu böyle yoğun olması düşünmüyorum hiç değilse

Sen neler yapiyrsn yazılarını okudm inşAllah güzel haberlerle gelirsn hepimizin ihtiyacı var buna
Keşke cnm çok isterim bu haberi vermeyi ama ne bilim çok bosum hissedemiyorum hiç birsey zannetmiyorum ne.bilim garip duygular içindeyim
Kafanı meşgul etmen çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…