- 4 Eylül 2009
- 323
- 308
- 303
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.261
Hadi inşallah yaa bu ay senden alalım o haberi de topik şenlensin biraz :)Allahim umarım hamileyimdir ve bayrama hamile gireriz allahim inşallah ya çok sevinicem
Ah keşke kuzum ya ama bi gram inancım yok nedenseHadi inşallah yaa bu ay senden alalım o haberi de topik şenlensin biraz :)
Ay inşallah sen hamile olursun da biraz neşe buluruz canım birhafta nasıl geçecek şimdi :)Kızlar rüyamda adet oldugumu gördüm benim ruyalarim tersine cikar:))
Bugün adetimin 26.gunu geçen ay 29 günde oldum 35 e kadar yolu var 1 hafta daha beklicem
Bilmiyorum cnm inan hiç bilmiyorum benim kafam çok karisikAy inşallah sen hamile olursun da biraz neşe buluruz canım birhafta nasıl geçecek şimdi :)
Hayirlisi olsun cnm.uzulme senin bugunmuydu batKızlar ben adet oluyorum galibaaz önce afedersiniz wcde silerken hafiff turumcumsu pembemsi akinti geldi yoğun beyaz kivamli akintiyla birlikte sanirim bu ayda olmadi
Evet kuzum bugündüHayirlisi olsun cnm.uzulme senin bugunmuydu bat
GeldimiEvet kuzum bugündü
Valla kuzum ben şimdi işimi bitirdim oturdum. Hafta 1 haftadir annemlerdeydm o yüzden bildirmler gelmemiş yeni okudm eve yeni geldm temizlik faln derkn bu ay baya yoğun gecick hep misafirlerm olck sonra ben bayrama annemlere gidicm ztn anlayacgn şükür çok iyi biliyrsn çocuk için biraz ara vermiştim iyi oldu böyle yoğun olması düşünmüyorum hiç değilseKızlar napiyorsunuz hiç yazmiyonuz
Sen neler yapiyrsn yazılarını okudm inşAllah güzel haberlerle gelirsn hepimizin ihtiyacı var bunaKızlar napiyorsunuz hiç yazmiyonuz
Evet kuzum gelmeye basladi yogun olarak bu ayda kismet olmadi .. Yarin veya 3.günü doktora gitcem 1 yil doldu bizim bu ay tedaviye baslama zamani geldiGeldimi
Tamam.kuzum.hayirlisi olsunYeni bat eylül 8 kuzumTurkuazKrampon
Keşke cnm çok isterim bu haberi vermeyi ama ne bilim çok bosum hissedemiyorum hiç birsey zannetmiyorum ne.bilim garip duygular içindeyimSen neler yapiyrsn yazılarını okudm inşAllah güzel haberlerle gelirsn hepimizin ihtiyacı var buna
Üzüldüm canım ya bu ay güzel haber alamadık bir türlüEvet kuzum gelmeye basladi yogun olarak bu ayda kismet olmadi .. Yarin veya 3.günü doktora gitcem 1 yil doldu bizim bu ay tedaviye baslama zamani geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?