- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.281
Test pozitif silikte olsa ikinci çizgi çıkmış hayırlı olsunYükledim sanırım... Adetim gecikir tekrar edincemmEki Görüntüle 2031648
Baktığımda gözükmüyor cnm ya adet günüm gecesinde bi... Bakalım daha önce böyle cıkıpta adet olmuşluğum var...Test pozitif silikte olsa ikinci çizgi çıkmış hayırlı olsun
İnşallah hamilesindir Can'ım rabbim gönlüne versinBaktığımda gözükmüyor cnm ya adet günüm gecesinde bi... Bakalım daha önce böyle cıkıpta adet olmuşluğum var...
İnşaallhh canım yaa inşallah....novasa görünüyor gercekten hadi senden bari alalim guzel haberi yaa
Aaaa1 saat önce adet oldum kızlar :) yeni bat 14 eylül
Cnm benide eklermisin bat 12 ağustosAaaa
Neyse moral bozmak yok dedigimi unutma
Bebeğim yaa ben attık olmamasına o kadar çok alıştım ki olsada heralde belirtilere aldırmam yani hissetmem bile olmayacağını bildiğim içinKeşke cnm çok isterim bu haberi vermeyi ama ne bilim çok bosum hissedemiyorum hiç birsey zannetmiyorum ne.bilim garip duygular içindeyim
Kafanı meşgul etmen çok iyi
Evet kuzum malesef diğer arkadaşlardan aliriz inşallah guzel haberlerÜzüldüm canım ya bu ay güzel haber alamadık bir türlü
Umudunu yitirme güzel arkadasim elbet birgun olacakBebeğim yaa ben attık olmamasına o kadar çok alıştım ki olsada heralde belirtilere aldırmam yani hissetmem bile olmayacağını bildiğim için
Dün oldum canım bir hafta gecikmeyle inşallah bu ay düzene girer adetim
Evet kuzum hayırlısı. Benim için ne hissediyorsun?Hayırlısı kuzum yaaa..tam bugün kan verecektim ve şakasını yaptı :)) şaşırdık mi tabii ki hayırTurkuazKrampon
His dedin de senin benim hakkimdaki his doğru çıkacak galiba :)) kuzum bu ay sende değişik şeyler oluyor sanki olacak gibi insallahhEvet kuzum hayırlısı. Benim için ne hissediyorsun?
Off ınsallah yaaHis dedin de senin benim hakkimdaki his doğru çıkacak galiba :)) kuzum bu ay sende değişik şeyler oluyor sanki olacak gibi insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?