2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Galiba bu ay kimseden umut yok bi sen kaldın hadi sende ver güzel haberide buralar biraz şenlensin
Vermeyi çok isterim cnm ya. 27.gun bugün biliyosun geçen ay 29 günde adet oldum. Bir de bu ay 12.gun kasiklarim çok agrimisti yine zamaninda olur diye dusunuyorum ama bi taraftanda yumurtlama kanamasi 17.gun oldu yumurtladiktan 15 gün sonra adet oluyorum yani senin anlican en az 32 gün beklemem lazım

Canım bence senin rahim kendini hamileliğe hazırlıyor bu değişimler hep ondan gibi geldi bana inşallah vardır bebiş ama yoksa da çok yakın zamanda olacak gibi hissettim ben inşallah yanılmıyorumdur

Canımmm mesajların hepsini yeni okudum benim doktor işleri falan derken anca yazabiliyorum inşaAllah Rabbim hakkında hayırlı olanı sana nasip etsin ve hepimize birbirimize sevinelim umut olalım aslında buraya girmeyeli biraz daha azalttım çocuk düşüncesini bunuda farkettim bir yandan iyi oldu yani tamamen atamadım ama daha rahatım sanki

novasa canım naptın tekrarladınmı testi?
yok canm yapmadım belim çok ağrıyor.hep akşam olurum.bu akşamı beklicem.yarın sabah yapıcam adet olmassam bakalım.ilk hamile kalma çalışmalarında her ay 4 tane nerdeyse test yapyordum.hep hüzün hep umutsuzluk.sonra 22 ay geçti bu şekilde.düşünün kaç tane test yapmışım....sonra kürtajdı toparlanmaydı derken.eskisi gibi hemen gidip almıyorum test.sabır göstericem .....:)

Iyi yapiyorsun kuzum. Inşallah dedigin gibi olur. 4 gün icinde gelmezse test yapmaya karar verdim

Dün aksam arkadaşa oturmaya gittik orada bir bebek vardı yeni doğmuş kızım o kadar çok sevdiki onu. Bi ara annesi altıni alma ya gitti kızım "anne bebek nerde "diye sordu. Arkasından o da gitti. Sonra bebek ağlıyordu annesi duymadı annesine"bak bak bebek agliyor " dedi. Güzel kızım benim kardesi olsa sevecek rabbim nasip eder inşallah en kısa zamanda

İnşallah yavruna en kisa zamanda bi kardes nasip eder rabbim canim inan olacak bence cokta fazla bi zamanin kalmadi eli kulağinda yakindir senden güzel haberler alicaz

İnşallah yavruna en kisa zamanda bi kardes nasip eder rabbim canim inan olacak bence cokta fazla bi zamanin kalmadi eli kulağinda yakindir senden güzel haberler alicaz
Herkes böyle diyor ama sanki adet olacak gibi hissediyorum akintim fazlalasti

Canimm benim sevmez mi ya...kardes baska insallhh su mubarek gecede duamiz kabul olsun...

Çok garip hissediyorum aslında
Canimm benim sevmez mi ya...kardes baska insallhh su mubarek gecede duamiz kabul olsun...
Test yapsam varsa eğer çıkabilir. Çünkü en son 15 gün önce oldu onun dışında da oldu ama korunmustuk yani 15 günde çıkar mı testte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…