- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.321
Eveett caanimmm adet oldum..kismet gercekten Allah buyuk zamani var demekkii
Simdi yapicamTurkuazKrampon ay şengül inş hamilesindir ya bu ay cok kötü geçti topikte sen şenlendir inşallah
Hadi güzel bi haber ver bize pozitif bi test görmek istiyor herkesSimdi yapicam
Öle deme Can'ım ya biliyorum beklemesi zor ama herşeyin bi Zaman'ı var elinden bişey gelmiyor üzme kendiniOff biktim artık ya hamile kalamicam bi daha herhalde
Gerçekten suan agliyorum. Negatif görmekten nefret ettim artık. Kızım bu sabah ne dedi biliyormusunuz "anne bebek sevmek istiyorum" dedi konusamayan kizima da bakın. Allahım ya ne zaman alicam o haberiÖle deme Can'ım ya biliyorum beklemesi zor ama herşeyin bi Zaman'ı var elinden bişey gelmiyor üzme kendini
Oy kurban olurum ben ona rabbim tez zamanda nasip etsin umarım daha fazla bekletmez bu müjdeli haber seniGerçekten suan agliyorum. Negatif görmekten nefret ettim artık. Kızım bu sabah ne dedi biliyormusunuz "anne bebek sevmek istiyorum" dedi konusamayan kizima da bakın. Allahım ya ne zaman alicam o haberi
Umarım öyle olur anneme geldim moralim bozukOy kurban olurum ben ona rabbim tez zamanda nasip etsin umarım daha fazla bekletmez bu müjdeli haber seni
İyi yapmışşın Can'ım kafan dağılır biraz fıstığı öp benim içinUmarım öyle olur anneme geldim moralim bozuk
Kac gün var bata kuzum ? üzülme bak her dilek zamanına mahkumdur...sabır az daha sabır hepimizin bi vakti var belli kiUmarım öyle olur anneme geldim moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?