2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Gerçekten suan agliyorum. Negatif görmekten nefret ettim artık. Kızım bu sabah ne dedi biliyormusunuz "anne bebek sevmek istiyorum" dedi konusamayan kizima da bakın. Allahım ya ne zaman alicam o haberi
Kuzum onun melek ağzıyla istemesi hepimizden daha makbul Rabbim onun duasını isteğini kabul etsin ona bir kardeş versin tez zamanda inşallah...valla öbür ay artk bu ayın acısı çıksın çok pozitif haberler alalım

Gerçekten seymacim yaa hiç hamile haberi alamadik bu ay hala kendime gelemedim

Kac gün var bata kuzum ? üzülme bak her dilek zamanına mahkumdur...sabır az daha sabır hepimizin bi vakti var belli ki
Aslinda yarin yani bilemiyorum yarin 29 gün olacak. Benim düzensiz biliyorsun ama 4 kere akinti geldi ne bilim kafam karisik sol bacağım agriyor bi tuhafim ben bu ay bi garibim kendimi anlayamiyorum

Şengül daha günün varsa moralini bozma bence şu günleri değerlendir derim hep söyledim yine söylüyorum senden umutluyum. Açıkçası Zeynepten ve bi arkadaş daha vardı novasa gerçek adını hatırlayamadım umutluyudum kısmet bu aralar YouTube filan fetva dinliyorum çocuk imtihandır diyor olması da olmaması da Rabbim istediğine erkek istediğine kız verir istemediğine de evlat vermezmis ve bunun altında yatan hikmeti hayrı biz aciz kullar bilemezmisiz. Rabbim herşeyin hayırlısını versin Ben yine aşılama evresindeyim tahminen pazartesi 2.aşılamam olacak Bende bi umutsuzum bi umutluyum ne biliyim öyle iste. Sümeyye ler Büşra Şeyma burcu Zeynep pınar Tülin Şengül seni biliyorum son durumunu ve adını getiremediğiim topigin temel taşı arkadaşlarım ne alemlerdesiniz?

Valla kuzu özetle anlamak gerekirse topik bu ay çok durgun hiç güzel haber alamadk malesef o yüzden herkeste bir performans düşüklüğü var bende ara verdm uzun bir süre bakalım hayırlısı

Aynen canım ben dé bi ara çok umitlenmistim ama olmadı..yaa nasip...bişeyi ne kadar çok istersen senden o kadar uzaklaşırmiş o yüzden artık akışına bırakma kararı aldım benim için yeni bir dönem başladı bu değişimi kendimde de hissediyorum..Adet olduğum gün Geçen aylarda gibi üzülmedim güldüm geçtim ve suan aynı moddayim..Benim ve babamizin kapısı melegimize sonuna kadar açık buyursun gelsin en doğru zamanda :)

Sağol cnm . Bilmiyorum ben çok tuhafim bu ay. Bolca yumurta akı kivaminda akinti geliyor yine geldi kafam ona takiliyor. Bu ne olabilir ki?

Sağol cnm . Bilmiyorum ben çok tuhafim bu ay. Bolca yumurta akı kivaminda akinti geliyor yine geldi kafam ona takiliyor. Bu ne olabilir ki?
Canım bu ay yumurtalıkların düzenli çalışıyor ve birkaç kez yumurtlamış olabilirsin bugünleri iyi değerlendir canım.. hamilelik belirtisi de olabilir ki inşallah öyledir :) akıntıların için lh yumurtlamayı gösteren testlerden alabilirsin canım..

Ben kötü olarak düşünmedim fazla yumurta akından zarar gelmez kötüye yorma sonuçta iltihap enfeksiyon değil dimi gebelik için şanslı bir durum :) değerlendir gitsin

Evet kuzum doğru yazmışsın daha evvel buna benzer sözler bende okumuştum.Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin inşallah.İşte hamile kalana kadar hamile kalsam diyon hamile kalınca sağlıkla tamamlamak doğum yapmak için tedirgin oluyon insan oğlu işte hep bişey bekliyor.

Kuzu aslında ben internette akıntılarla ilgili çok şey okudum genelde yumurta akı gibi akıntı yumurtlama döneminde ve adet olduğun dönemlerde lekelenmeyle beraber olur Eğer hamileysen ki inşAllah öyle bi durum vardır östrojen hormonu çok salgılandığı için akıntı artar ve bu yumurta akı kivaminda kokusuz olur böyle okumuştum her ikisi de senin için çok iyi birşey düşünsene 45 günde bir yumurtlarken bu ay içerisinde iki hatta 3 kere bile yumurtlamis olabilirsn

Canım şuan 9 haftaya giriyorum yavaştan haftaya gitcem doktora tekrar bulantılarım geçti şuan öyle işte kuzum Allah sağlık versin inşallah,sen nasılsın
Kuzu yaa ben hala senin hamile olduğuna inanamıyorum Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin

Okudum yazdiklarinizi bilmiyorum ben hiç iyi degilim midem bulaniyor. Adet olmayi beklerken yumurtam catliyorsa eğer ben ne zaman adet olucam o 17.gun kanama neydi ? Kafam allak bullak

Canım günün geldiyse test yap istersen
Dün yaptım resmini attim negatifti. Ama sabah kalkar kalkmaz yapmadim sonra yaptım ve yaptigimda da idrarim bayagi su gibiydi yogun degildi su icmistim.
Galiba kendimi kandiriyorum negatif işte neyi zorluyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…