2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Dün yaptım resmini attim negatifti. Ama sabah kalkar kalkmaz yapmadim sonra yaptım ve yaptigimda da idrarim bayagi su gibiydi yogun degildi su icmistim.
Galiba kendimi kandiriyorum negatif işte neyi zorluyorsam
Adet olmadan ümidini kesme canım ama çok da üzülme hayırlısı olsun inşallah tez zamanda sağlıkla hamile kalırsın canım

İyi gibiyim canım bende dün doktora gittim yumurtam büyümüş 28 mm olmuş dün çatlatma iğnesi oldum ve tabi şokta oldum yani çarşamba 18 mm olan yumurta cumaya kadar 10 mm büyümüş ama üzülmedim vardır bunda da bir hayır dedim p.tesiye kadar çatlamasını bekliycem inşaAllah çatlar ve döllenir ve kiste dönmez :))

Oha diyorum Burcu öyle şey mi olur yaa yanlış olctüklerini tahmin ediyorum. Hadi olsun olsun 5mm artsın 28mm olması sıkıntı yani yumurtanın küçüğü de fazla büyüğü de sıkıntılı benimki bi gittim 11 di 3 gün sonra 15.5 olmuştu 1 gün sonra gittim 18 olmuş. Yani benimkiler böyleydi bende bu gece çatlatma iğnesi vuruncam pazartesi aşılama Yine de canım hayırlısı olsun senin ilk inşallah tutarda topik biraz senlenir...

Kuzum bende karnım büyüyünce anlıcam valla bazen ben bile unutuyorum :) ay kuzum tez zamanda kucağıma almayım vaktinde doğsun lütfen :) bir kez dilim yandı
Alemsin canm yaaa tabiki vakti zamanı var lafin gelişi dedim sorunsuz güzel bir hamilelik olsun senin icin

Gerçekten kafayi yicem tam 7 kere 7 kere akinti geldi bıktım ya bu nedir neden geliyor her sabaha bununla uyaniyorum veya gün icinde geliyor
Bilgisi olan varsa nolur soyleyin kafayı yicem düşünmekten. Bugün 30.gun gelen giden yok

Canım kasıklarında batma ve ağrı var mı enfeksiyon falan mı var acaba ağrı yada idrarında yanmak var mı ?
Ya da gene yumurtlama gününün değişti.
böyle devamederse olmadı yarın bi kadın doğuma git.

Canım beni biliyosun adet olana kadar akintim bitmedi hamilelik sandım ama malesef değildi sen de çok kaptırma kendini adet öncesi de akinti olabiliyomus cok normalmis

Valla bilmiyorum canım ama doktoruma güveniyorum yani bende gördüm bayaa büyüktü bugün çatladı ama hissediyorum karnımda ağrı var hakkımızda hayırlısı olsun vardır Rabbimin bi bildiği

Merhaba kızlar bu topik ilk açıldığında buradaydım 3 kez klomen tedavisi gördüm sayamayacağım kadar ovulasyon testi yaptım olmadı en son buraya mayıs için bat söylemiştim ama sonra siteye hiç girmedim Ramazan geldi geçti ben bu ay rahim filmi diğer ay aşılama yaptırma kararı almıştım adetlerim çok düzensiz bazen 40 bazen 50 gün en son 10 temmuzda adet oldum 8 Ağustos'ta tahmini ovulasyon yakındır diye evde önceden kalan ovulasyon testlerinden yaptım hiç aklıma gelmezken içinden geldi bir de gebelik yaptım pozitif direk test bozuk dedim tekrar yaptım yine aynı tam 5 test yapmışım hemen kan tahlili yaptırdım 196 hala inanamıyorum.çok konuştum ama burası benim yol arkadaşlarımın olduğu bir yerdi sakın ümidinizi yitirmeyin hepiniz için dua ediyorum edeceğim inşallah mucizemde sağlıkla büyür

Çok sevindim cnm evet seni hatırlıyorum az da etiketlememistim seni:)
Saglicakla kucagina al insallah

Çok sevindim cnm evet seni hatırlıyorum az da etiketlememistim seni:)
Saglicakla kucagina al insallah
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok bunalmıştım yıkılmıştım canım girmek içimden gelmedi daha kötü oluyordum kusuruma bakma uğraştırdım seni de :)

Sen yumurtlama akıntısı diyosun baya baya :) bi doktora mi gitsen ultrasonla baksın bi
Evet cnm ya kaç gündür bunu söylüyorum biraz oncede geldi.

Ve simdi bisey farkettim benim gogsumun kahverengi kismi büyümüş.
Umarim bir an önce adet olurum

Evet cnm ya kaç gündür bunu söylüyorum biraz oncede geldi.

Ve simdi bisey farkettim benim gogsumun kahverengi kismi büyümüş.
Umarim bir an önce adet olurum

İnşallah olmazsın :) bence de git doktora canım ya altdan ya da karnından baktır adet olacağın zamanı bile kestiriyolar bize de haber ver merak ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…