2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

İnşallah olmazsın :) bence de git doktora canım ya altdan ya da karnından baktır adet olacağın zamanı bile kestiriyolar bize de haber ver merak ediyorum seni
Bilmiyorum cnm eğer gidersem haber ederim mutlaka ama sokulucem gibime geliyor dur bakalim

Bilmiyorum cnm eğer gidersem haber ederim mutlaka ama sokulucem gibime geliyor dur bakalim
Kızım gitsene bi doktora kendini rahatlat valla ben senin yerinde olsam ya bu kadar takmazdım ama taktığım bişeyse içimi rahatlatmak için doktora giderdim en azından ne olduğunu öğrenirsin yumurtlama dönemimi adetmi olucaksın rahim ne alemde öğrenirsin

Şengül iyice stres yaptın dr a gidip ne yapacaksın sonuçta kötü sarı yeşil bir akintı değil Şeffaf akinti iyidir. Belki hamilesin bu kadar yumurtlama olmaz bence o yüzden Dr a gidip te orana burana bişey sokturma canım Sakince adet olmayı bekle şayet tahmini adet günün geçerse test yap hatta kan testi... herşey gönlünce olsun

kızlar nasılsınız? demir ilacım bitmişti.dr a gittim.bana dedi ki kan değerlerine bakalım.tamm dedim.az önce sonucu aldım koskoca bir kan pıhtılaşma sorunum cıktı......bu da hamile kalmayı engelliyormuş

Cnm o bildigim kadariyla igne olarak tedavi ediliyo ins ilaclarla duzelir ve biran evvel hamis olursun

Çözümü coraspin kadar basit koskocaman bir sorun değil canım bendede var şuan kullanıyorum

ne kadarlık kullanıyorsun...100 ml lık mı..dr al eczaneden kullan dedi.10 gün sonra bir daha kan ver dedi
ona göre sulandırıcı iğne yapılaakmış.... düşük sonrası dr süphelenmişti sonra dedi temiz.bugünkü dr sonuca var pıhtılaşma dedi

Benim genetik incelemede çıktı pıhtılaşma, benim de düşüğüm varya şuan hem coraspin hem iğne kullanıyorum ama genelde gebe kalana kadar sadece coraspirin veriyorlar 100 ml evet bebek aspirini diye geçiyor canım.Hamileliktede iğne başladım.O kadar yaygın ki artık bu şaşırıyorum

Cnm uzun zamandir girememistim yeni okudum hepsini dugunumuz vardi sukur bitirdim normal hayata dondum 27 agustos bat cnm ins seninde hersey yoluna girer yaa o akintilar normal deil gibi dr git bi cnm yaa
Evet normal değil ama gitmicem.
Beklicem.
Ben bu ay en başından beri tuhaf hissettigimi garip hissettigimi soyledim
Hala daha söylüyorum
1 kere gelen yumurta aki tam 9 kere geldi farkli günler de.
Beklicem bakalim daha ne kadar gelecek.
Simdi de koyu süt beyazi kivaminda geldi.
Bu ay biliyorsunuz yumurtlama kanamasi da yaşadım.
gitmicem .
Ve ne olacagini gorucem.
O kadar sinirliyim ve üzgünüm ki...

Son düzenleme:
Hanımlar hamileliğinde antibiyotik kullanan oldumu aranızda dişim agrıyordu doktora gittim antibiyotik yazdı hamileler kullanabilir dedi ama içim rahat etmedi Ağrı'm çok antibiyotik kullanmak zorundayım oğluma bişey olur diye çok korkuyorum

Cnm merhaba etme olmaz. Aksine dış ağrın zarar verebilir.dr kullanabilirsiniz demiş..için rahat etmese başka Dr a git

Cnm merhaba etme olmaz. Aksine dış ağrın zarar verebilir.dr kullanabilirsiniz demiş..için rahat etmese başka Dr a git
Kullanacam zaten Can'ım doktor ilacı kullanmaz isen bebeğini tehlikeye atmış olursun dedi 1 hafta düzenli kullanacam diş doktoru ilacı kullan gel çekelim dedi ama son 3 ayda diş çektirmek tehlikeli değilmi uyuşturucu iğne vuruyorlar sonuçta

B
en ilk uç ay zararlı diye biliyorum ama

İlaç kullanmassan bebeğine zarar vercek düzeyde bir intihap varsa zaten kullanman daha iyi nolur ama bebeğinine etki etmiyorsa dişin bence kullnama

Şimdi gördüm zaten yazmışsın evet bebeğe zarar gelmesindaha tehlikeli kullan tabi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…