- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.381
Bilmiyorum cnm eğer gidersem haber ederim mutlaka ama sokulucem gibime geliyor dur bakalimİnşallah olmazsın :) bence de git doktora canım ya altdan ya da karnından baktır adet olacağın zamanı bile kestiriyolar bize de haber ver merak ediyorum seni
Kızım gitsene bi doktora kendini rahatlat valla ben senin yerinde olsam ya bu kadar takmazdım ama taktığım bişeyse içimi rahatlatmak için doktora giderdim en azından ne olduğunu öğrenirsin yumurtlama dönemimi adetmi olucaksın rahim ne alemde öğrenirsinBilmiyorum cnm eğer gidersem haber ederim mutlaka ama sokulucem gibime geliyor dur bakalim
Şengül iyice stres yaptın dr a gidip ne yapacaksın sonuçta kötü sarı yeşil bir akintı değil Şeffaf akinti iyidir. Belki hamilesin bu kadar yumurtlama olmaz bence o yüzden Dr a gidip te orana burana bişey sokturma canım Sakince adet olmayı bekle şayet tahmini adet günün geçerse test yap hatta kan testi... herşey gönlünce olsunBilmiyorum cnm eğer gidersem haber ederim mutlaka ama sokulucem gibime geliyor dur bakalim
Cnm uzun zamandir girememistim yeni okudum hepsini dugunumuz vardi sukur bitirdim normal hayata dondum 27 agustos bat cnm ins seninde hersey yoluna girer yaa o akintilar normal deil gibi dr git bi cnm yaa
Cnm o bildigim kadariyla igne olarak tedavi ediliyo ins ilaclarla duzelir ve biran evvel hamis olursunkızlar nasılsınız? demir ilacım bitmişti.dr a gittim.bana dedi ki kan değerlerine bakalım.tamm dedim.az önce sonucu aldım koskoca bir kan pıhtılaşma sorunum cıktı......bu da hamile kalmayı engelliyormuş
inşallhh canımmm..inşaallhhhCnm o bildigim kadariyla igne olarak tedavi ediliyo ins ilaclarla duzelir ve biran evvel hamis olursun
Çözümü coraspin kadar basit koskocaman bir sorun değil canım bendede var şuan kullanıyorumkızlar nasılsınız? demir ilacım bitmişti.dr a gittim.bana dedi ki kan değerlerine bakalım.tamm dedim.az önce sonucu aldım koskoca bir kan pıhtılaşma sorunum cıktı......bu da hamile kalmayı engelliyormuş
Çözümü coraspin kadar basit koskocaman bir sorun değil canım bendede var şuan kullanıyorum[/ ne kadarlık kullanıyorsun...100 ml lık mı..dr al eczaneden kullan dedi.10 gün sonra bir daha kan ver dedi
ona göre sulandırıcı iğne yapılaakmış
Benim genetik incelemede çıktı pıhtılaşma, benim de düşüğüm varya şuan hem coraspin hem iğne kullanıyorum ama genelde gebe kalana kadar sadece coraspirin veriyorlar 100 ml evet bebek aspirini diye geçiyor canım.Hamileliktede iğne başladım.O kadar yaygın ki artık bu şaşırıyorumne kadarlık kullanıyorsun...100 ml lık mı..dr al eczaneden kullan dedi.10 gün sonra bir daha kan ver dedi
ona göre sulandırıcı iğne yapılaakmış.... düşük sonrası dr süphelenmişti sonra dedi temiz.bugünkü dr sonuca var pıhtılaşma dedi
Evet normal değil ama gitmicem.Cnm uzun zamandir girememistim yeni okudum hepsini dugunumuz vardi sukur bitirdim normal hayata dondum 27 agustos bat cnm ins seninde hersey yoluna girer yaa o akintilar normal deil gibi dr git bi cnm yaa
Cnm merhaba etme olmaz. Aksine dış ağrın zarar verebilir.dr kullanabilirsiniz demiş..için rahat etmese başka Dr a gitHanımlar hamileliğinde antibiyotik kullanan oldumu aranızda dişim agrıyordu doktora gittim antibiyotik yazdı hamileler kullanabilir dedi ama içim rahat etmedi Ağrı'm çok antibiyotik kullanmak zorundayım oğluma bişey olur diye çok korkuyorum
Kullanacam zaten Can'ım doktor ilacı kullanmaz isen bebeğini tehlikeye atmış olursun dedi 1 hafta düzenli kullanacam diş doktoru ilacı kullan gel çekelim dedi ama son 3 ayda diş çektirmek tehlikeli değilmi uyuşturucu iğne vuruyorlar sonuçtaCnm merhaba etme olmaz. Aksine dış ağrın zarar verebilir.dr kullanabilirsiniz demiş..için rahat etmese başka Dr a git
en ilk uç ay zararlı diye biliyorum amaKullanacam zaten Can'ım doktor ilacı kullanmaz isen bebeğini tehlikeye atmış olursun dedi 1 hafta düzenli kullanacam diş doktoru ilacı kullan gel çekelim dedi ama son 3 ayda diş çektirmek tehlikeli değilmi uyuşturucu iğne vuruyorlar sonuçta
İlaç kullanmassan bebeğine zarar vercek düzeyde bir intihap varsa zaten kullanman daha iyi nolur ama bebeğinine etki etmiyorsa dişin bence kullnamaKullanacam zaten Can'ım doktor ilacı kullanmaz isen bebeğini tehlikeye atmış olursun dedi 1 hafta düzenli kullanacam diş doktoru ilacı kullan gel çekelim dedi ama son 3 ayda diş çektirmek tehlikeli değilmi uyuşturucu iğne vuruyorlar sonuçta
Şimdi gördüm zaten yazmışsın evet bebeğe zarar gelmesindaha tehlikeli kullan tabi o zamanKullanacam zaten Can'ım doktor ilacı kullanmaz isen bebeğini tehlikeye atmış olursun dedi 1 hafta düzenli kullanacam diş doktoru ilacı kullan gel çekelim dedi ama son 3 ayda diş çektirmek tehlikeli değilmi uyuşturucu iğne vuruyorlar sonuçta
Canm gayet normal hiç okumadn mi uzayan akinti yumurtlama günü ce adetliyken olur zaten bende adetim bitene kadar oluyorAdetimin Son günü uzayan akıntım oldu bu neyin nesi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?