2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

kızlar günaydın takip ediyorum sizi ancak yazamıyorum gelişmeleri bebiş yapmaya çalışanları görünce benim yazcaklarım şımarıklık gibi geliyor ve dua ediyorum hepinze o yüzden uzak kaldm size bz 14 haftalık olduk dün doktra gttm cinsiyt için kza bnzetyrm ama değişeblr daha erken dedi tabkı sağlıklı olmasn diliyorum öncelıkle ancak böle bir durum yaşayan oldumu gebeliğinde değişme yaşayan.

Cnm kuzenime hep erkek dediler.. 18.haftda kız cıktı. Tesadüfi..

Benim 11de erkeğe benzetti 14de %90 erkek dedi 16.haftada kesin erkek dedi yani değişme olmadı ama kız geç belli oluyomuş genelde

Aynı... yazdiklarinizi okuyorum ama yazamıyorum bugün 33.gun hala gelen giden yok 2 gündür hiç akintida yok 10 kere yumurta aki kivaminda akinti geldikten sonra 2 kerede sut beyazi akinti geldi bugün kupkuruyun hic bisey yok bakalim nolcak

Cnm stres yapma dusunmemeye calis dur havayi degistiriyim sen DANGAL izledin mi hatta hint filmleri sever misin ben bu filme ve hint filmlerin bir coguna bayiliyorum acikcasi

Cnm stres yapma dusunmemeye calis dur havayi degistiriyim sen DANGAL izledin mi hatta hint filmleri sever misin ben bu filme ve hint filmlerin bir coguna bayiliyorum acikcasi
Supersin:) ben film hastasiyim aamir khan hayraniyim şimdi secret superstar filmi 4 agustosta vizyona girdi nete dusmesini bekliyorum:)
Varmı bana onerecegin hint filmi olur başka film olur?
Korede çok severim gam sa hamnida (teşekkür ederim)

Muhakkak ki hepsini izlemissindir cnm bende aamir khan hastasiyim ve aynen son filmi bekliyom bende kore benim kuzenler hep dizilerini izliyolar ama ben dizi izleyemiyom yani kore dizileri izlemiyom tek dizim game of thrones

Muhakkak ki hepsini izlemissindir cnm bende aamir khan hastasiyim ve aynen son filmi bekliyom bende kore benim kuzenler hep dizilerini izliyolar ama ben dizi izleyemiyom yani kore dizileri izlemiyom tek dizim game of thrones
Bende
Game of trones
The walking dead
7 sezon izlediğim diziler takip ediyorum.
Kore dizisi olarak en son moon lovers:scarlet heart-ryeo izledim o kadar güzeldi ki 1 ay etkisinden çıkamadım 16 bölümlük bir dizi ve bölümü 1 saat vaktin varsa izle teşekkür edeceksin:)
Kore filmi öner o zaman

3 aptal , ghajini, pk, dhoom 3, yerdeki yıldızlar, fana , bajrangi bhaijan, baahubali, milyoner, badigart tatlım bunlar hatirlayabildiklerm belki izlemissindir ben hepsini izledm hatta bir defa değil birkaç defa bende bayılıyorum hint filmlerine ve aamir khan filmlerine bide salman khan var onunda filmlerini izle çok güzeller

Hepsini izledim cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…