- 14 Şubat 2017
- 324
- 309
- 53
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.401
Cnm kuzenime hep erkek dediler.. 18.haftda kız cıktı. Tesadüfi..kızlar günaydın takip ediyorum sizi ancak yazamıyorum gelişmeleri bebiş yapmaya çalışanları görünce benim yazcaklarım şımarıklık gibi geliyor ve dua ediyorum hepinze o yüzden uzak kaldm size bz 14 haftalık olduk dün doktra gttm cinsiyt için kza bnzetyrm ama değişeblr daha erken dedi tabkı sağlıklı olmasn diliyorum öncelıkle ancak böle bir durum yaşayan oldumu gebeliğinde değişme yaşayan.
kızlar günaydın takip ediyorum sizi ancak yazamıyorum gelişmeleri bebiş yapmaya çalışanları görünce benim yazcaklarım şımarıklık gibi geliyor ve dua ediyorum hepinze o yüzden uzak kaldm size bz 14 haftalık olduk dün doktra gttm cinsiyt için kza bnzetyrm ama değişeblr daha erken dedi tabkı sağlıklı olmasn diliyorum öncelıkle ancak böle bir durum yaşayan oldumu gebeliğinde değişme yaşayan.
Sende de mi troid vardı canm. Hadi gözün aydın benimde ilaçlarla düşmüştüBugun doktora gittim kızlar troidim normal degeré düşmüş şükürler olsun çok mutluyum
Sende de mi vardı :) sağol canım içim rahatladı düşünce bu da etkiliyor çünkü gebeliğiSende de mi troid vardı canm. Hadi gözün aydın benimde ilaçlarla düşmüştü
Aynen canm bende geçen ay öğrenmiştim. 2 hafta ilac kullandm gittim düşmüştü kesinlikle etkiliyor canm özellikle hormon bozukluğu olanlar da yani bendeSende de mi vardı :) sağol canım içim rahatladı düşünce bu da etkiliyor çünkü gebeliği
Aynı... yazdiklarinizi okuyorum ama yazamıyorum bugün 33.gun hala gelen giden yok 2 gündür hiç akintida yok 10 kere yumurta aki kivaminda akinti geldikten sonra 2 kerede sut beyazi akinti geldi bugün kupkuruyun hic bisey yok bakalim nolcakTurkuazKrampon naptın sen canım ?
Cnm stres yapma dusunmemeye calis dur havayi degistiriyim sen DANGAL izledin mi hatta hint filmleri sever misin ben bu filme ve hint filmlerin bir coguna bayiliyorum acikcasiAynı... yazdiklarinizi okuyorum ama yazamıyorum bugün 33.gun hala gelen giden yok 2 gündür hiç akintida yok 10 kere yumurta aki kivaminda akinti geldikten sonra 2 kerede sut beyazi akinti geldi bugün kupkuruyun hic bisey yok bakalim nolcak
Supersin:) ben film hastasiyim aamir khan hayraniyim şimdi secret superstar filmi 4 agustosta vizyona girdi nete dusmesini bekliyorum:)Cnm stres yapma dusunmemeye calis dur havayi degistiriyim sen DANGAL izledin mi hatta hint filmleri sever misin ben bu filme ve hint filmlerin bir coguna bayiliyorum acikcasi
Muhakkak ki hepsini izlemissindir cnm bende aamir khan hastasiyim ve aynen son filmi bekliyom bende kore benim kuzenler hep dizilerini izliyolar ama ben dizi izleyemiyom yani kore dizileri izlemiyom tek dizim game of thronesSupersin:) ben film hastasiyim aamir khan hayraniyim şimdi secret superstar filmi 4 agustosta vizyona girdi nete dusmesini bekliyorum:)
Varmı bana onerecegin hint filmi olur başka film olur?
Korede çok severim gam sa hamnida(teşekkür ederim)
BendeMuhakkak ki hepsini izlemissindir cnm bende aamir khan hastasiyim ve aynen son filmi bekliyom bende kore benim kuzenler hep dizilerini izliyolar ama ben dizi izleyemiyom yani kore dizileri izlemiyom tek dizim game of thrones
3 aptal , ghajini, pk, dhoom 3, yerdeki yıldızlar, fana , bajrangi bhaijan, baahubali, milyoner, badigart tatlım bunlar hatirlayabildiklerm belki izlemissindir ben hepsini izledm hatta bir defa değil birkaç defa bende bayılıyorum hint filmlerine ve aamir khan filmlerine bide salman khan var onunda filmlerini izle çok güzellerSupersin:) ben film hastasiyim aamir khan hayraniyim şimdi secret superstar filmi 4 agustosta vizyona girdi nete dusmesini bekliyorum:)
Varmı bana onerecegin hint filmi olur başka film olur?
Korede çok severim gam sa hamnida(teşekkür ederim)
Hepsini izledim cnm:)3 aptal , ghajini, pk, dhoom 3, yerdeki yıldızlar, fana , bajrangi bhaijan, baahubali, milyoner, badigart tatlım bunlar hatirlayabildiklerm belki izlemissindir ben hepsini izledm hatta bir defa değil birkaç defa bende bayılıyorum hint filmlerine ve aamir khan filmlerine bide salman khan var onunda filmlerini izle çok güzeller
Maşallah gız bende izledm valla olsada şimdi yine izlesemHepsini izledim cnm:)
Sana hint aşk filmi onereyim bak sarkilarina bayilacaksin aashiqui 2 izle mutlaka ilk firsatta sonra yorumunu bekloyorum:) 2 si ama 1i degilMaşallah gız bende izledm valla olsada şimdi yine izlesem
O zaman sana akıl oyunlarini ve zindan adasini öneriyorumCok film bilmem ama Ben şizofren filmi cok severim kızlar kayıp kız çok güzeldi mesela varsa öyle güzel film önerileri yazın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?