2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Cnm kuzenimin onerdikleri the heirs, its okey that love, personal taste, two worlds, pinocco, descartes of the sun cnm bunlat romantikmis eger polisiye istersen onlari da ogrenebilirim

Cnm kuzenimin onerdikleri the heirs, its okey that love, personal taste, two worlds, pinocco, descartes of the sun cnm bunlat romantikmis eger polisiye istersen onlari da ogrenebilirim
Bunlar kore mi cnm? Bunlardan en en çok beğendiğini soylesin bu gece izliyim

Sen moon loversi izlicnmi? Kuzenine oner bu diziyi cooook güzeldi yaa

Hergun sessiz artık. Bildigin gibi hala adet olmadim beklemeye devam sen nasılsın cnm?
Ayy inşallah hamilesindir yaa bugün kaçıncı günün.. Benimde ayni adetim biteli 2 3 gün oldu eşim sperm testini tekrarladi sonuç yine ayni çikti sperm sayisi çok düşük ürolojiye gitti varikosel olabilir demiş doktor pazartesi röntgene girecek o zaman kesinleşecek herşey büyük ihtimal ameliyat olacak hakkimizda hayirlisi olsun

En azindan bir an önce tedavisini olur cnm. Valla geçen ay 29 günde olmuştum bugün 35.gun bitti. Ama olacak gibiyim 3 5 gün sokulucem gibime geliyor 27.gun test yapmıştım negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…