- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.421
Tmm canm yarn ilk işim izlemek olckSana hint aşk filmi onereyim bak sarkilarina bayilacaksin aashiqui 2 izle mutlaka ilk firsatta sonra yorumunu bekloyorum:) 2 si ama 1i degil
Ben pek beğenmemiştim neden bilmiyorumTalaash ı izledinmi o da aamir khan yapim
Cnm kuzenimin onerdikleri the heirs, its okey that love, personal taste, two worlds, pinocco, descartes of the sun cnm bunlat romantikmis eger polisiye istersen onlari da ogrenebilirimBende
Game of trones
The walking dead
7 sezon izlediğim diziler takip ediyorum.
Kore dizisi olarak en son moon lovers:scarlet heart-ryeo izledim o kadar güzeldi ki 1 ay etkisinden çıkamadım 16 bölümlük bir dizi ve bölümü 1 saat vaktin varsa izle teşekkür edeceksin:)
Kore filmi öner o zaman
Bunlar kore mi cnm? Bunlardan en en çok beğendiğini soylesin bu gece izliyimCnm kuzenimin onerdikleri the heirs, its okey that love, personal taste, two worlds, pinocco, descartes of the sun cnm bunlat romantikmis eger polisiye istersen onlari da ogrenebilirim
Sen moon loversi izlicnmi? Kuzenine oner bu diziyi cooook güzeldi yaaCnm kuzenimin onerdikleri the heirs, its okey that love, personal taste, two worlds, pinocco, descartes of the sun cnm bunlat romantikmis eger polisiye istersen onlari da ogrenebilirim
Polisiye değil de gerilim korku filmi varsa alabilirimCnm kuzenimin onerdikleri the heirs, its okey that love, personal taste, two worlds, pinocco, descartes of the sun cnm bunlat romantikmis eger polisiye istersen onlari da ogrenebilirim
Kore cnm en iyisi descartes of the sun dedi cnm hepsi kore cnm bende izleyecem ins cnm onlar izlemisler senin solediginiBunlar kore mi cnm? Bunlardan en en çok beğendiğini soylesin bu gece izliyim
Tamam izlicemKore cnm en iyisi descartes of the sun dedi cnm hepsi kore cnm bende izleyecem ins cnm onlar izlemisler senin soledigini
Hergun sessiz artık. Bildigin gibi hala adet olmadim beklemeye devam sen nasılsın cnm?Kizlarrr nasilsiniz nabiyosunuzz bugün burası çok sessizzzz
Ayy inşallah hamilesindir yaa bugün kaçıncı günün.. Benimde ayni adetim biteli 2 3 gün oldu eşim sperm testini tekrarladi sonuç yine ayni çikti sperm sayisi çok düşük ürolojiye gitti varikosel olabilir demiş doktor pazartesi röntgene girecek o zaman kesinleşecek herşey büyük ihtimal ameliyat olacak hakkimizda hayirlisi olsunHergun sessiz artık. Bildigin gibi hala adet olmadim beklemeye devam sen nasılsın cnm?
En azindan bir an önce tedavisini olur cnm. Valla geçen ay 29 günde olmuştum bugün 35.gun bitti. Ama olacak gibiyim 3 5 gün sokulucem gibime geliyor 27.gun test yapmıştım negatiftiAyy inşallah hamilesindir yaa bugün kaçıncı günün.. Benimde ayni adetim biteli 2 3 gün oldu eşim sperm testini tekrarladi sonuç yine ayni çikti sperm sayisi çok düşük ürolojiye gitti varikosel olabilir demiş doktor pazartesi röntgene girecek o zaman kesinleşecek herşey büyük ihtimal ameliyat olacak hakkimizda hayirlisi olsun
Acaba yine bi test mi yapsan çok merak ettimEn azindan bir an önce tedavisini olur cnm. Valla geçen ay 29 günde olmuştum bugün 35.gun bitti. Ama olacak gibiyim 3 5 gün sokulucem gibime geliyor 27.gun test yapmıştım negatifti
5 gün sonra belki..Acaba yine bi test mi yapsan çok merak ettim
Yok kuzum yaa bugün baya yoğundum izlemeye firsatm olmadi ama en kisa zamanda izliycmSmydnz onerdigim filmi izledinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?