2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Tmm canm. Bugün 34. gün canm 7 gün sonra tekrar ilaç kullancm progestan zaten 10 gün kullancm sonra adet olurum heralde
Karar verdim bayramdan sonrada gidip rahim filmi cekicm zaten bütün testleri yapmıştım esimde yaptı sorun çıkmadi bakalm.hayırlısı

Karar verdim bayramdan sonrada gidip rahim filmi cekicm zaten bütün testleri yapmıştım esimde yaptı sorun çıkmadi bakalm.hayırlısı
Yaptır cnm. Bende hala adet olmadim şehir disindayim dönünce belki bi test yaparım.
Yumurtlama kanamasinin üstünden tam 19 gün geçti sence de artık adet olmam gerekmiyormu?

Ben artık iyice suphelenmeye başladım göğüslerim çok hassaslasti aciyor.
Ve yumurtlama kanamasinin ustunden 20 gun geçti neden hala olmadim

Yaptır cnm. Bende hala adet olmadim şehir disindayim dönünce belki bi test yaparım.
Yumurtlama kanamasinin üstünden tam 19 gün geçti sence de artık adet olmam gerekmiyormu?
Valla canm senin durum karmakarışık bir hal aldı anlamadm gitti. Şimdi biz düzensiz adet oluyoruz yaa aralarda leke gormemiz normal ben çok görüyordum mesela

Valla canm senin durum karmakarışık bir hal aldı anlamadm gitti. Şimdi biz düzensiz adet oluyoruz yaa aralarda leke gormemiz normal ben çok görüyordum mesela
Leke dedigin kanmi cnm? Ben ilk kez gördüm ve madem yumurtlama kanamasiydi benim adet olmam gerekirdi coktan 20 gun oluyor

Diğer testi yapalıda oldu bayağı dönde hadi güzel bir haber ver artık
Yarın donucem ve yapicam korkuyorum ama yapicam..
En son 10 gun once yapmistim testi ama çok su icmistim.
Göğüslerim aynı kizimdaki hamileligimdeki gibi sismisler ve hassaslastilar. Bende sana onu soracaktim şeyma hassaslik uzun mu surmustu sende yoksa 2 günlük 3 gunluk bi hassaslikmiydi?

Leke dedigin kanmi cnm? Ben ilk kez gördüm ve madem yumurtlama kanamasiydi benim adet olmam gerekirdi coktan 20 gun oluyor
Kuzum ben geçen yaz her 15 günde bir bilemedin iki gün kanamam olurdu çok az ama bazen adetim bittikten 9 gün sonra olurdu kimi zaman kahve kimi zaman kan olurdu biz düzensiz görüyoruz yaa vücutta kalan kirli kan düzensiz aralıklarda kendini dışarı atar yeteri kadar açık oldum umarm kuzum

Hatırlarsın sende o hassasiyet benimde geç başladı ama öyle devam ediyor o zaten gergin böyle çok

Çok iyi anladım cnm. Bende düzensiz görüyorum ama dedigini hiç yasamadim ben . Ilk kez bu ay yasadim

Çok iyi anladım cnm. Bende düzensiz görüyorum ama dedigini hiç yasamadim ben . Ilk kez bu ay yasadim
Hic yaşamadın diye zaten bu stres canm yaa ben her gördüğümde strese giriyordm düşün acaba adet mi yoksa lekemi hele bide oructa olunca ohooo bana ramazdan olmustu belki hatirlarsn bir damla görüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…