- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.441
İzleyince haber ver mutlaka izlee.Yok kuzum yaa bugün baya yoğundum izlemeye firsatm olmadi ama en kisa zamanda izliycm
Tmm canm. Bugün 34. gün canm 7 gün sonra tekrar ilaç kullancm progestan zaten 10 gün kullancm sonra adet olurum heraldeİzleyince haber ver mutlaka izlee.
Adetinin kaçıncı günü?
Karar verdim bayramdan sonrada gidip rahim filmi cekicm zaten bütün testleri yapmıştım esimde yaptı sorun çıkmadi bakalm.hayırlısıTmm canm. Bugün 34. gün canm 7 gün sonra tekrar ilaç kullancm progestan zaten 10 gün kullancm sonra adet olurum heralde
Yaptır cnm. Bende hala adet olmadim şehir disindayim dönünce belki bi test yaparım.Karar verdim bayramdan sonrada gidip rahim filmi cekicm zaten bütün testleri yapmıştım esimde yaptı sorun çıkmadi bakalm.hayırlısı
Eve ne zaman döneceksin canım bi kere daha test yapsan keşkeBen artık iyice suphelenmeye başladım göğüslerim çok hassaslasti aciyor.
Ve yumurtlama kanamasinin ustunden 20 gun geçti neden hala olmadim
Diğer testi yapalıda oldu bayağı dönde hadi güzel bir haber ver artıkBen artık iyice suphelenmeye başladım göğüslerim çok hassaslasti aciyor.
Ve yumurtlama kanamasinin ustunden 20 gun geçti neden hala olmadim
Valla canm senin durum karmakarışık bir hal aldı anlamadm gitti. Şimdi biz düzensiz adet oluyoruz yaa aralarda leke gormemiz normal ben çok görüyordum meselaYaptır cnm. Bende hala adet olmadim şehir disindayim dönünce belki bi test yaparım.
Yumurtlama kanamasinin üstünden tam 19 gün geçti sence de artık adet olmam gerekmiyormu?
Leke dedigin kanmi cnm? Ben ilk kez gördüm ve madem yumurtlama kanamasiydi benim adet olmam gerekirdi coktan 20 gun oluyorValla canm senin durum karmakarışık bir hal aldı anlamadm gitti. Şimdi biz düzensiz adet oluyoruz yaa aralarda leke gormemiz normal ben çok görüyordum mesela
Yarın donucem ve yapicam korkuyorum ama yapicam..Diğer testi yapalıda oldu bayağı dönde hadi güzel bir haber ver artık
Kuzum ben geçen yaz her 15 günde bir bilemedin iki gün kanamam olurdu çok az ama bazen adetim bittikten 9 gün sonra olurdu kimi zaman kahve kimi zaman kan olurdu biz düzensiz görüyoruz yaa vücutta kalan kirli kan düzensiz aralıklarda kendini dışarı atar yeteri kadar açık oldum umarm kuzumLeke dedigin kanmi cnm? Ben ilk kez gördüm ve madem yumurtlama kanamasiydi benim adet olmam gerekirdi coktan 20 gun oluyor
Hatırlarsın sende o hassasiyet benimde geç başladı ama öyle devam ediyor o zaten gergin böyle çokYarın donucem ve yapicam korkuyorum ama yapicam..
En son 10 gun once yapmistim testi ama çok su icmistim.
Göğüslerim aynı kizimdaki hamileligimdeki gibi sismisler ve hassaslastilar. Bende sana onu soracaktim şeyma hassaslik uzun mu surmustu sende yoksa 2 günlük 3 gunluk bi hassaslikmiydi?
Çok iyi anladım cnm. Bende düzensiz görüyorum ama dedigini hiç yasamadim ben . Ilk kez bu ay yasadimKuzum ben geçen yaz her 15 günde bir bilemedin iki gün kanamam olurdu çok az ama bazen adetim bittikten 9 gün sonra olurdu kimi zaman kahve kimi zaman kan olurdu biz düzensiz görüyoruz yaa vücutta kalan kirli kan düzensiz aralıklarda kendini dışarı atar yeteri kadar açık oldum umarm kuzum
Evet gergin dokununca aciyolar. Ogleden sonra evde olucam test yapicam gerçekten artik suphelenmeye basladim benHatırlarsın sende o hassasiyet benimde geç başladı ama öyle devam ediyor o zaten gergin böyle çok
Öğleden sonra haber bekliyorum canım inşallah seviniriz ya artıkEvet gergin dokununca aciyolar. Ogleden sonra evde olucam test yapicam gerçekten artik suphelenmeye basladim ben
Hic yaşamadın diye zaten bu stres canm yaa ben her gördüğümde strese giriyordm düşün acaba adet mi yoksa lekemi hele bide oructa olunca ohooo bana ramazdan olmustu belki hatirlarsn bir damla görüyordumÇok iyi anladım cnm. Bende düzensiz görüyorum ama dedigini hiç yasamadim ben . Ilk kez bu ay yasadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?