- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.461
Korkma kuzum pozitif gibi bi his var bende..yaniliyorsam da üzülmek yok kaç aydır sabrediyoruz hep birlikte burda yine sabriimiza devam edicezKızlar yeni geldim cisimi tutuyorum 1 2 saate yapmış olurum.
Coooook korkuyorum ya.tekrar negatifse napicam benşeymam burcum sumeyyem zeynebim ve diğer arkadaslarim napicamm
Canım inşallah güzel olur herşey negatif çıkarsa diceksin ki benm bebeğim var oldu daha önce yine olabilir. Sen şöyle düşün testi durumunu kontrol etmek için yaptığını düşün ya negatifse napcam deme en azından neden gelmiyor adetin yine ona göre yoluna bakarsınKızlar yeni geldim cisimi tutuyorum 1 2 saate yapmış olurum.
Coooook korkuyorum ya.tekrar negatifse napicam benşeymam burcum sumeyyem zeynebim ve diğer arkadaslarim napicamm
Yuhh yaNEGATIF...
Canım doktora git bir iyice muayene olNEGATIF...
Canım ben seni hamile diye hatırlıyordumYuhh yapufffffff
Kuzum bi doktoramı gitsen acaba hem bebek olmasınıda hızlandırır belki
Kuzu önce şu stresi üstünden at ve rahat ol lutfen kızların dediği gibi çok şükür bi evladın var ve ikincisinin olmamasi için bir sebep yok anladn mı sadece zaman gerekli henüz onun gelmeye vakti var dua ve sabırla herşey olur.Bilmiyorum
Hayirlisi olsun hakkinda sengülcum sanirim biz herseyi biraktigimiz anda mucizelerimiz gerceklesecek skma canini tatlimNEGATIF...
Cnm sakin uzulme cok sukur senin bi evladin var rabbim sana yine verecek vaktinin dolmasini bekliyor ama sen bu arada bi dr gorunsen hic fena olmaz cnmNEGATIF...
Çok şükür öyleyim canım takvim yapmadım amaCanım ben seni hamile diye hatırlıyordum
Çarşamba günü 11.40 a aldım cnm gidicem bakalım ne diyecek doktor ne çıkacak bende merak ediyorumTurkuazKrampon bencede git canım en azından için rahatlar belki enfeksiyon vardır.enfeksiyonda bulantı yapıyor çünkü.
Bugün güneş tuttulması var herkesin enerjisini düşürdü
Kesinlikle git bak ben kadın doğuma gittim troidim olduğu çıktı ortaya yoksa bi haberdimÇarşamba günü 11.40 a aldım cnm gidicem bakalım ne diyecek doktor ne çıkacak bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?