2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar yeni geldim cisimi tutuyorum 1 2 saate yapmış olurum.
Coooook korkuyorum ya.tekrar negatifse napicam ben şeymam burcum sumeyyem zeynebim ve diğer arkadaslarim napicamm
Korkma kuzum pozitif gibi bi his var bende..yaniliyorsam da üzülmek yok kaç aydır sabrediyoruz hep birlikte burda yine sabriimiza devam edicez

Kızlar yeni geldim cisimi tutuyorum 1 2 saate yapmış olurum.
Coooook korkuyorum ya.tekrar negatifse napicam ben şeymam burcum sumeyyem zeynebim ve diğer arkadaslarim napicamm
Canım inşallah güzel olur herşey negatif çıkarsa diceksin ki benm bebeğim var oldu daha önce yine olabilir. Sen şöyle düşün testi durumunu kontrol etmek için yaptığını düşün ya negatifse napcam deme en azından neden gelmiyor adetin yine ona göre yoluna bakarsın

Bu arada kızlar benim adetime 6 gün var tabi ben kendim gün ayarliyrm 40 günü geçtikten sonra ilaç kullanıp olmak için malum düzensiz olduğu için beklemek sinir bozucu. Şimdi ben 6 günü beklemesem direk bugün ilaca baslasm progestan 10 gün kullanacagm için bayramda adetli olurm annemlere gidince kullanmak istemiyrm çok fazla baş dönmesi yapıyor ve kafamı yerdn kaldiramiyrm sizce ne yapsm bilemedm

Kızlar ben hiç iyi degilim ne yesem tatsiz tutsuz geliyor ağzımin tadı yok biraz önce kahvaltı yaptım azicik ama hepsini çıkardım
Çarşamba gününe randevu alıp doktora gidicem

TurkuazKrampon bencede git canım en azından için rahatlar belki enfeksiyon vardır.enfeksiyonda bulantı yapıyor çünkü.

Bugün güneş tuttulması var herkesin enerjisini düşürdü
Çarşamba günü 11.40 a aldım cnm gidicem bakalım ne diyecek doktor ne çıkacak bende merak ediyorum

Kızlar merhaba ben 4 aydır deniyorum bebek istiyoruz ama olmuyo ya ayıp olcak biraz ama sunu söylemek istiyorum ben ayaklarımı kaldırsam da ayağa kalktığımda spremler dışarı cıkıyo hepsi acaba spermler canlı olmadığı için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…