- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.481
Onunla alakası yok o durum herkeste olabiliyor. Sen yine ayaklarini dikmeye devam etKızlar merhaba ben 4 aydır deniyorum bebek istiyoruz ama olmuyo ya ayıp olcak biraz ama sunu söylemek istiyorum ben ayaklarımı kaldırsam da ayağa kalktığımda spremler dışarı cıkıyo hepsi acaba spermler canlı olmadığı için mi
Aynen sen bi süre yattıysan giden çoktan gitmiştir kanala..boşalma anında bile binlerce sperm ulasiyormus..takma akanı kafayaOnunla alakası yok o durum herkeste olabiliyor. Sen yine ayaklarini dikmeye devam et
Yok canm önemli değil bugün kullanmadm bekliym dedim sanki göğüslerim biraz ağrı yapıyor belki olurum inşallahSmydnz hemen yazamadim kusura bakma cnm bilemiyorum ama.simdi kullansan da bisey olmaz bence yine de sen bilirsin
Benimde goguslerim sisince 4 gün sonra adet olurum genelde ama 10 gun oldu hatta daha fazla hala olmadim. Dahası artık sismekten çok acıyorlar ilk kez yasiyorum böyle acimayi doktor yarın ne dicek bakalimYok canm önemli değil bugün kullanmadm bekliym dedim sanki göğüslerim biraz ağrı yapıyor belki olurum inşallah
14 haftalıkken kız dediyse bu hafta tekrar mı kontrole giittin canım 15 haftalıksın.Aslında artık net söylemesi lazım benziyo ne demekmiş.Kesin ağzından bu bebek erkek yada kız demeden emin olma sen madem canım benziyo falan 12-13 haftada da denir.Bebeğin büyümüşKIZLAR MERHABA
14 HAFTALIKKEN KIZ DİYEN DOKTORUM ŞİMDİDE ERKEĞE BENZİYOR DEDİ NE ZAMAN NETLEŞİR MERAK EDİYORUM KIZ DEYİNCE PEMBİŞ ELBİSELERE BAKIYODUM ŞİMDİ ERKEK DEDİ BİR ŞOKA GİRDİM SAĞLICAKLI OLSUN ONEMİ YOKDA NETLŞEMESİ NE ZAMAN OLCAK 15 HAFTALIGIM ŞUAN BU KONUYU BURAYA YAZMALIMIYIM YOKSA YENİ KONUMU AÇSAM KARRSZ KALDIM
Benim genelde yan taraflar ağrıyınca 10 gün sonra bilemedin bir hafta oluyorum daha öyle olucm diyebilecegim bir ağrı değil. İnşAllah güzel şeyler söyler tatlım yaa fazla takma kafanaBenimde goguslerim sisince 4 gün sonra adet olurum genelde ama 10 gun oldu hatta daha fazla hala olmadim. Dahası artık sismekten çok acıyorlar ilk kez yasiyorum böyle acimayi doktor yarın ne dicek bakalim
Canm sen çok kafaya takıyorsun çok paniksin sen yaa az bi sakin ol ve aklında ne varsa sor doktora sakın geçiştirmeGünlerdir kafama takilan birşey var sürekli bunu düşünüyorum.
39 gündür adet olmadim tamam düzensiz adet goruyorum olabilir.
17.gun kanamam oldu. Kanamayi iyice arastirdim yumurtlayinca oluyormus hala yumurtlamamisimdir desem hayır o da değil yumurtladigimda kesin. Yumurtladiktan 17 18 gün sonra adet oluyorum bu da 34 35 gün yapar yani 34 35 günde adet olmuş olmam lazımdı.
Bu goguslerimdeki acı nedir?
39 gündur neden adet olmadim?
Bu ay neden çok akintim geldi?
Yarın doktora hepsini sorucam.
Ya yumurtladim kiste dönüştü o yüzden adet olamiyorum ya da başka bi rahatsizlik var
Aynen cnm benimde yanlar agriyor 20 gündür ara ara. Bende oradan anlardım ama yok hatta şehir dışına cikarken yanıma ped bile aldım kesin olcam dedim ama yokBenim genelde yan taraflar ağrıyınca 10 gün sonra bilemedin bir hafta oluyorum daha öyle olucm diyebilecegim bir ağrı değil. İnşAllah güzel şeyler söyler tatlım yaa fazla takma kafana
Evet cnm biraz oyleyimCanm sen çok kafaya takıyorsun çok paniksin sen yaa az bi sakin ol ve aklında ne varsa sor doktora sakın geçiştirme
14 haftalıkken kız dediyse bu hafta tekrar mı kontrole giittin canım 15 haftalıksın.Aslında artık net söylemesi lazım benziyo ne demekmiş.Kesin ağzından bu bebek erkek yada kız demeden emin olma sen madem canım benziyo falan 12-13 haftada da denir.Bebeğin büyümüş
Canım her haftamı gidiyosun kontrole senAynen ya cpk uzadı birde net bsi demio bi kıza benzetti bu haftada erkege benzıo yuzde 51 dedi napcgm şaşrdm bı hafta daha beklcm col sacma
Amin canm amiiin. İnşAllah değerlendirdin bu fırsatları kaçırmayın kızlar yaaİyi geceler kızlar :), Allahım inşaallahh bu ay hepimiz hamile kalırız....evlatlarımız karnımızdadır inşallah.. @TurkuazKrampon cnm bu ay Bende de pembe kanama oldu. Yumurtlama gunumde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?