2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Onunla alakası yok o durum herkeste olabiliyor. Sen yine ayaklarini dikmeye devam et

Yok canm önemli değil bugün kullanmadm bekliym dedim sanki göğüslerim biraz ağrı yapıyor belki olurum inşallah
Benimde goguslerim sisince 4 gün sonra adet olurum genelde ama 10 gun oldu hatta daha fazla hala olmadim. Dahası artık sismekten çok acıyorlar ilk kez yasiyorum böyle acimayi doktor yarın ne dicek bakalim

Günlerdir kafama takilan birşey var sürekli bunu düşünüyorum.
39 gündür adet olmadim tamam düzensiz adet goruyorum olabilir.
17.gun kanamam oldu. Kanamayi iyice arastirdim yumurtlayinca oluyormus hala yumurtlamamisimdir desem hayır o da değil yumurtladigimda kesin. Yumurtladiktan 17 18 gün sonra adet oluyorum bu da 34 35 gün yapar yani 34 35 günde adet olmuş olmam lazımdı.

Bu goguslerimdeki acı nedir?
39 gündur neden adet olmadim?
Bu ay neden çok akintim geldi?

Yarın doktora hepsini sorucam.
Ya yumurtladim kiste dönüştü o yüzden adet olamiyorum ya da başka bi rahatsizlik var

KIZLAR MERHABA

14 HAFTALIKKEN KIZ DİYEN DOKTORUM ŞİMDİDE ERKEĞE BENZİYOR DEDİ NE ZAMAN NETLEŞİR MERAK EDİYORUM KIZ DEYİNCE PEMBİŞ ELBİSELERE BAKIYODUM ŞİMDİ ERKEK DEDİ BİR ŞOKA GİRDİM SAĞLICAKLI OLSUN ONEMİ YOKDA NETLŞEMESİ NE ZAMAN OLCAK 15 HAFTALIGIM ŞUAN BU KONUYU BURAYA YAZMALIMIYIM YOKSA YENİ KONUMU AÇSAM KARRSZ KALDIM

14 haftalıkken kız dediyse bu hafta tekrar mı kontrole giittin canım 15 haftalıksın.Aslında artık net söylemesi lazım benziyo ne demekmiş.Kesin ağzından bu bebek erkek yada kız demeden emin olma sen madem canım benziyo falan 12-13 haftada da denir.Bebeğin büyümüş

Benimde goguslerim sisince 4 gün sonra adet olurum genelde ama 10 gun oldu hatta daha fazla hala olmadim. Dahası artık sismekten çok acıyorlar ilk kez yasiyorum böyle acimayi doktor yarın ne dicek bakalim
Benim genelde yan taraflar ağrıyınca 10 gün sonra bilemedin bir hafta oluyorum daha öyle olucm diyebilecegim bir ağrı değil. İnşAllah güzel şeyler söyler tatlım yaa fazla takma kafana

Canm sen çok kafaya takıyorsun çok paniksin sen yaa az bi sakin ol ve aklında ne varsa sor doktora sakın geçiştirme

Benim genelde yan taraflar ağrıyınca 10 gün sonra bilemedin bir hafta oluyorum daha öyle olucm diyebilecegim bir ağrı değil. İnşAllah güzel şeyler söyler tatlım yaa fazla takma kafana
Aynen cnm benimde yanlar agriyor 20 gündür ara ara. Bende oradan anlardım ama yok hatta şehir dışına cikarken yanıma ped bile aldım kesin olcam dedim ama yok

Aynen ya cpk uzadı birde net bsi demio bi kıza benzetti bu haftada erkege benzıo yuzde 51 dedi napcgm şaşrdm bı hafta daha beklcm col sacma

İyi geceler kızlar :), Allahım inşaallahh bu ay hepimiz hamile kalırız....evlatlarımız karnımızdadır inşallah.. @TurkuazKrampon cnm bu ay Bende de pembe kanama oldu. Yumurtlama gunumde.....

Kızlar yaa uykum kaçtı biraz internette dolaniym dedim karşıma meyvelerin vücuda verdiği sagliktn falan bahseden bi yazıya denk geldim. Tabiki benim ilgi mi avokado çekti neden o diyiceksnz avokadonun hormonlari düzenlediği ve içerdiği vitaminler sayesinde hamile kalmayı kolaylaştırdığı yaziyr ve tabiki rahime çok iyi geliyormuş. İlginç birşey daha avokadonun olgunlaşması için tam 9 ay koparilmamasi lazimmis hicbirsey tesadüf değildir ben paylasym dedim de iyi geceler kızlar

İyi geceler kızlar :), Allahım inşaallahh bu ay hepimiz hamile kalırız....evlatlarımız karnımızdadır inşallah.. @TurkuazKrampon cnm bu ay Bende de pembe kanama oldu. Yumurtlama gunumde.....
Amin canm amiiin. İnşAllah değerlendirdin bu fırsatları kaçırmayın kızlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…