2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım senin beklemekten başka çaren yok 1 hafta sonra gittigindede benziyor diyecek kesin konusmucak.
16 haftadan önce zaten bisey demeleri mantiksiz çünkü kesin olmuyor kesin diyemiyorlar o yüzden sen 1 2 hafta bekleyip öyle git. suerol

Canım inşallah hayırlı haberlerle çıkarsın doktordan bize haber edersin durumu

saol kuzum sende dert etme bi iki ay içinde hamile olacgn hissedyrm nedense boşuna üzme kendni dua edyrm sana güzel kalpli teyse

Kızlar şimdi geldim hastaneden.
Duzensizlik var cocuk istiyoruz bu ay 9 10 kere büyük akinti ve kanamam oldu dedim.
Ultrasonla baksaydı keşke maalesef bakmadı direkt hormon testi istedi kan verdim. Yarın 14.30 da çıkacakmış sonuçlar.
Kan alan hemsireyede sordum beta hcg varmı içinde diye baktı sagolsun bhcg testide icindeymis.
Hamile olacagimi zannetmiyorum artık ama bakalım ne cikacak merak ediyorum

Hadi hayırlısı olsun canım inşallah sorun yoktur takipteyim seni

Kuzum bilmiyorum valla yarın ne çıkacak bende meraktayim

Kızlar ben çok kötüyum
Goguslerim öyle agriyor ki ağrı koltukaltima vuruyor 3 4 gündür var bu ağrılar buraya yazmamistim koltukaltima vurduğunu.
Simdi net ten arastirdim meme kanseri falan diyor öyle kötü oldum ki bu sıralar saclarim o kadar dökülüyor avuç avuç elime geliyor.
Eğer böyle birşey varsa hormon testinde çıkar mı ben çok kötüyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…