- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.501
Şengül çok stres yaptın hakli olarak inşallah hamilesindır İnşallah güzel sonuclarla gelirsinBebeğim bilemiyorum yarin ola hayir ola. Eve gelir gelmez haber edicem sizi.
@Kelebekcikkk
Canım inşallah hayırlı haberlerle çıkarsın doktordan bize haber edersin durumuCanım senin beklemekten başka çaren yok 1 hafta sonra gittigindede benziyor diyecek kesin konusmucak.
16 haftadan önce zaten bisey demeleri mantiksiz çünkü kesin olmuyor kesin diyemiyorlar o yüzden sen 1 2 hafta bekleyip öyle git.suerol
Canım senin beklemekten başka çaren yok 1 hafta sonra gittigindede benziyor diyecek kesin konusmucak.
16 haftadan önce zaten bisey demeleri mantiksiz çünkü kesin olmuyor kesin diyemiyorlar o yüzden sen 1 2 hafta bekleyip öyle git.suerol
Canım her haftamı gidiyosun kontrole sen
Çok tesekkur ederim cnm benim yasaol kuzum sende dert etme bi iki ay içinde hamile olacgn hissedyrm nedense boşuna üzme kendni dua edyrm sana güzel kalpli teyse
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah sorun yoktur takipteyim seniKızlar şimdi geldim hastaneden.
Duzensizlik var cocuk istiyoruz bu ay 9 10 kere büyük akinti ve kanamam oldu dedim.
Ultrasonla baksaydı keşke maalesef bakmadı direkt hormon testi istedi kan verdim. Yarın 14.30 da çıkacakmış sonuçlar.
Kan alan hemsireyede sordum beta hcg varmı içinde diye baktı sagolsun bhcg testide icindeymis.
Hamile olacagimi zannetmiyorum artık ama bakalım ne cikacak merak ediyorum
Iyi diyelim iyi olsun siz nasilsiniz bakalim:)Nasılsınız hanımlar
Sağol kuzum insallahHadi hayırlısı olsun canım inşallah sorun yoktur takipteyim seni
Çok iyiyiz ama çokta yorgunuz sabah 7.30dAn beri hastanedeydim daha yeni geldim ama şükürler olsunki paşam iyiymişIyi diyelim iyi olsun siz nasilsiniz bakalim:)
Çok iyiyiz ama çokta yorgunuz sabah 7.30dAn beri hastanedeydim daha yeni geldim ama şükürler olsunki paşam iyiymiş
Kuzum bilmiyorum valla yarın ne çıkacak bende meraktayimTurkuazKrampon canım stres yapmakta haklısın ama doktora gitmen iyi olmuş ben sana en başından beri git dedim ama vardır bundada bir hayır inşaAllah yarın iyi haberler alırsın ben anca girebildim şehir dışındaydım öpüyorum seni
Aman dikkat edin kendinize .Çok iyiyiz ama çokta yorgunuz sabah 7.30dAn beri hastanedeydim daha yeni geldim ama şükürler olsunki paşam iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?