- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.521
Cnm yaa kendi kendine negatif seyler dusunmekten vazgec nolursun allah korusun yaa sac dokulmesini ona yorma b12 eksikligi kan eksikliginde de dokulur hem gogus kanserini tesbitinde benim bildigim eline kitle gibi bisey gelmesidee gerek nolur kendi kemdine evham olma cnm testlerin ins temiz cikacak gor bak tatlimKızlar ben çok kötüyum
Goguslerim öyle agriyor ki ağrı koltukaltima vuruyor 3 4 gündür var bu ağrılar buraya yazmamistim koltukaltima vurduğunu.
Simdi net ten arastirdim meme kanseri falan diyor öyle kötü oldum ki bu sıralar saclarim o kadar dökülüyor avuç avuç elime geliyor.
Eğer böyle birşey varsa hormon testinde çıkar mı ben çok kötüyum
Bencede katılıyorum çok evham yapıyorsun kötü düşünceleri bi at artık kafandan bak yarın öğrenirsin herşeyiCnm yaa kendi kendine negatif seyler dusunmekten vazgec nolursun allah korusun yaa sac dokulmesini ona yorma b12 eksikligi kan eksikliginde de dokulur hem gogus kanserini tesbitinde benim bildigim eline kitle gibi bisey gelmesidee gerek nolur kendi kemdine evham olma cnm testlerin ins temiz cikacak gor bak tatlim
18 haftada öğrenmiştim 16 haftada erkeğe benziyor dedi 18 haftada net olarak erkek demiştiMerhaba cinsiyeti net ne zaman öğrenmiştiniz
Dikkat ediyorum sağsalim bi doğursaydım rabbimin izniyleAman dikkat edin kendinize .
Iyi olun:)
Canım saçlar hastalıktan değil tedavide kullanılan ilaçtan dökülüyor hiç bir bağlantısı yok yani senin adet olmadığın için yada hormonlardan dolayı ağrıyor muhtemelen aklına böyle şeyler getirmeKızlar ben çok kötüyum
Goguslerim öyle agriyor ki ağrı koltukaltima vuruyor 3 4 gündür var bu ağrılar buraya yazmamistim koltukaltima vurduğunu.
Simdi net ten arastirdim meme kanseri falan diyor öyle kötü oldum ki bu sıralar saclarim o kadar dökülüyor avuç avuç elime geliyor.
Canım netten tahlil sonuçları diye gir ordan bakabiliyorsun ben dün tahlil sonuçlarıma ordan bakmıştımEvet kızlar maalesef çok evham yapıyorum..
Tamam rahat olucam bugün herşey çıkacak net ten bakmaya çalıştım sonuçlara ama bakamadim
Evet giriyorum ama sayfada üzgün isareti çıkıyor. Sen bi daha deneseneCanım netten tahlil sonuçları diye gir ordan bakabiliyorsun ben dün tahlil sonuçlarıma ordan bakmıştım
Canim boyle seyler dusunup psikoljini alt ust etme lutfen benimde saclarim fena dokuluyor basta senin gibi dusundum dra gittim demir eksikligi varmis hap verdi biraz durdurdu simdi hapi brakincayine basladi yani stresli bir yasamimiz var ayrica mevsim gecislerinden kaynakli olabiliyo ben ihtimal vermiyorum canimmm lutfen bu tarz kaygilardan biran evvel kurtulll olurmu bebegimm senin sanki biraz kafa dagitmaya ihtiyacin var imkanin varsa biraz tatil yapKızlar ben çok kötüyum
Ben giriyorum Can'ım sen denesene tahlil sonuçları diyorsun ilk sayfada devlet hastaneleri çıkıyor ordan yaşadığın şehri seçip bakabiliyorsunEvet giriyorum ama sayfada üzgün isareti çıkıyor. Sen bi daha denesene
Evet senin dediğin siteye giriyorum bende üzgün işaret çıkıyor tekrar deneyimBen giriyorum Can'ım sen denesene tahlil sonuçları diyorsun ilk sayfada devlet hastaneleri çıkıyor ordan yaşadığın şehri seçip bakabiliyorsun
Tatil yapma imkanım yok suan için cnmCanim boyle seyler dusunup psikoljini alt ust etme lutfen benimde saclarim fena dokuluyor basta senin gibi dusundum dra gittim demir eksikligi varmis hap verdi biraz durdurdu simdi hapi brakincayine basladi yani stresli bir yasamimiz var ayrica mevsim gecislerinden kaynakli olabiliyo ben ihtimal vermiyorum canimmm lutfen bu tarz kaygilardan biran evvel kurtulll olurmu bebegimm senin sanki biraz kafa dagitmaya ihtiyacin var imkanin varsa biraz tatil yap
Doktoru arayıp öğrenemez misin canım sonucuTatil yapma imkanım yok suan için cnm
Adet olsam rahatlicam sanki. Adet olmayinca kuruyorum da kuruyorum galiva
Cnm cok sukur temiz hersey yolunda demektir ben jelini asilamadan snr kullanmistim cnm ama bebegin tutnmasi icindi benimki burcuda kullaniyo bildigim kadariylaMaalesef güzel haber veremiyorum sizlere bhcg 1.2 çıkmış.
Hormonlarim gayet normal duzeyde bisey yok dedi.
Akintim için fitil verdi bir de progestan verdi ilk kez kullanicam bu ilaci ne ise yarıyor bilen var mi kızlar hakkimizda hayırlısı
Canımmmm nasıl evhamcısın Allah korusun yaKızlar ben çok kötüyum
Progestan adet düzensizliğin varsa hem onun için yani adet olabilmen için veriliyo yada benim gibi dr.kontrolü altındaysan eğer döllenme olduysa bebeğin rahime daha sıkı tutunmasını sağlıyo canım seninde muhtemelen adet olman için vermiştirMaalesef güzel haber veremiyorum sizlere bhcg 1.2 çıkmış.
Akintim için fitil verdi bir de progestan verdi ilk kez kullanicam bu ilaci ne ise yarıyor bilen var mi kızlar hakkimizda hayırlısı
Peki koruncakmiyiz bunu kullanirken?Progestan adet düzensizliğin varsa hem onun için yani adet olabilmen için veriliyo yada benim gibi dr.kontrolü altındaysan eğer döllenme olduysa bebeğin rahime daha sıkı tutunmasını sağlıyo canım seninde muhtemelen adet olman için vermiştir
Kuzu bende geçen ay ilk defa kullandım genelde hamile olup düşük tehlikesi olanlara veriliyor hamile degilsende kullandıgn zaman adet oluyorsun düzenliyor yani geçen ay kullandm ve sanki bu ay adetm gününde gelck gibi. Yalnız kullanırken dikkat et çok fazla baş dönmesi yapıyor dışarı çıkmadan once alma ben bazrn olduğum yere düşüyordumMaalesef güzel haber veremiyorum sizlere bhcg 1.2 çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?