2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Peki koruncakmiyiz bunu kullanirken?
Doktora sordum suan hamile kalamazsn zaten dedi.
Ilacta bayagi var gibi 30 tane hap var adet olsamda kullanmaya devam etcemmi acaba bi de 8 saat arayla
Ben korunmadm kullanırken doktor hamile kalsan bile bebeğin tutunmasına yardımcı olur dedi

Peki koruncakmiyiz bunu kullanirken?
Doktora sordum suan hamile kalamazsn zaten dedi.
Ilacta bayagi var gibi 30 tane hap var adet olsamda kullanmaya devam etcemmi acaba bi de 8 saat arayla
Canım rahmini güçlendirecek o ilaç herşey normalmiş Allah ın izniyle güzel haberleri alırız inşallah :)

Kacinci gün kullanmaya baslamistin kuzum
Canm ben adetim geçiktigi için gitmiştim 2 ay olmadım yaa gittim hemen hormon testi istedi adeti beklememize gerek yok zaten 2 ay geçmiş dedi testler çıktıktan sonra ilaca hemen başla 10 gün kullan gel rahim filmi cekicz dedi gittim herşey yolunda dedi ama ben rahim filmi çekmedm

Anladım cnm. Sagol

TurkuazKrampon o ilaç bittiğinde bana doktorum bittiği günden itibaren say 1 hafta içinde adet olmazsan test yaptır dedi bende şuan beklemedeyim bugün ilaç biteli 2.günüm geçen ay 4.gün hastalanmıştım ve adeti düzensiz olanın adetinide düzene sokuyo mesela ben geçen ay tam 29 gün adet oldum normaldede düzenliydi ama ilaçlada şaşmadı çok şükür

Progestani bende kullaniyorum canım düşük tehlikesine karşı. Bu ay azaltti doktorum elimdeki kutu bitince daha kullanmayacagim

Yaa inşallah benimkide duzsne girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…