- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.541
Ben korunmadm kullanırken doktor hamile kalsan bile bebeğin tutunmasına yardımcı olur dediPeki koruncakmiyiz bunu kullanirken?
Doktora sordum suan hamile kalamazsn zaten dedi.
Ilacta bayagi var gibi 30 tane hap var adet olsamda kullanmaya devam etcemmi acaba bi de 8 saat arayla
Canım rahmini güçlendirecek o ilaç herşey normalmiş Allah ın izniyle güzel haberleri alırız inşallah :)Peki koruncakmiyiz bunu kullanirken?
Ilacta bayagi var gibi 30 tane hap var adet olsamda kullanmaya devam etcemmi acaba bi de 8 saat arayla
Iyi oldu bak gittiğin en azından için rahat şimdi bi sıkıntı yok..sadece vakti saati gelmedi bizim küçük sipalarin :))Sağolun kızlarSmydnz melikeecgl
Evet aşırı başım dönüyor bende neden diyordum eyvaahh 10 gün boyunca başımız dönecek desene:)
Canm 10 gün kullandım 12.gün adet oldumKaçıncı gün adet oldun?Smydnz
Bende kullaniym diyorum ama göğüs agrım bugün daha fazla var oldm olcm o yuzden erteledimSağolun kızlarSmydnz melikeecgl
Evet aşırı başım dönüyor bende neden diyordum eyvaahh 10 gün boyunca başımız dönecek desene:)
Kacinci gün kullanmaya baslamistin kuzumCanm 10 gün kullandım 12.gün adet oldum
Canm ben adetim geçiktigi için gitmiştim 2 ay olmadım yaa gittim hemen hormon testi istedi adeti beklememize gerek yok zaten 2 ay geçmiş dedi testler çıktıktan sonra ilaca hemen başla 10 gün kullan gel rahim filmi cekicz dedi gittim herşey yolunda dedi ama ben rahim filmi çekmedmKacinci gün kullanmaya baslamistin kuzum
Canm ben adetim geçiktigi için gitmiştim 2 ay olmadım yaa gittim hemen hormon testi istedi adeti beklememize gerek yok zaten 2 ay geçmiş dedi testler çıktıktan sonra ilaca hemen başla 10 gün kullan gel rahim filmi cekicz dedi gittim herşey yolunda dedi ama ben rahim filmi çekmedm
Sana günde kaç tane verdi? Ben günde 3 tane kullanıyodum 10 günde bitiyoduPeki koruncakmiyiz bunu kullanirken?
Maalesef güzel haber veremiyorum sizlere bhcg 1.2 çıkmış.
Hormonlarim gayet normal duzeyde bisey yok dedi.
Akintim için fitil verdi bir de progestan verdi ilk kez kullanicam bu ilaci ne ise yarıyor bilen var mi kızlar hakkimizda hayırlısı
Yaa inşallah benimkide duzsne girerTurkuazKrampon o ilaç bittiğinde bana doktorum bittiği günden itibaren say 1 hafta içinde adet olmazsan test yaptır dedi bende şuan beklemedeyim bugün ilaç biteli 2.günüm geçen ay 4.gün hastalanmıştım ve adeti düzensiz olanın adetinide düzene sokuyo mesela ben geçen ay tam 29 gün adet oldum normaldede düzenliydi ama ilaçlada şaşmadı çok şükür
Temizlik yapacak hâl nerdeeee.Nasılsınız hanımlar kimsecikler yok burda herkes Bayram temizliğimi yapıyor yoksa
Günde bitecejSana günde kaç tane verdi? Ben günde 3 tane kullanıyodum 10 günde bitiyodu
Oh ne güzel benim yerimede gezinTemizlik yapacak hâl nerdeeee.
Dugundeyim geziyoruz biz:) yoldayim
Gezerim:))Oh ne güzel benim yerimede gezin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?