- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.561
Fıstığı öp benim içinGezerim:))
Ohhh gez valla bende salı günü annemlere gidicm 10 gün ordaym inşallah bugün de pregestan almaya başladım döndüğümde adet olmuş olurm bu arada progestan reçetesiz satılıyor muGezerim:))
Cnm benim cevremdeki tum hamileler kullaniyolar bisey de olmadi aralarinda dogum yapmislarda var yani cnmKızlar size birşey soracağım
Gebelikte temizlik malzemeleri kullanma konusunda ne düşünüyorsunuz ? Hazır konu bayram temizliğiyken.
Çamaşır suyu (domestos) bildiğiniz gibi hepimizin vazgeçilmezi ben bi süre kullanmadım ama şuan heryerin mikrop olduğunu düşünüyorum.Bilemedim napsam.Ee annelerimiz zamanında hep kullanmış ama
Canim Arap sabunu kullan ve beyaz sabun sıvısı her yerde rahat kullanırsın. ..Caiz. Suyunun kimyasalı fazla kokusu seni rahatsız ederse bebeği de rahatsız eder. Yine de sen bilirsinKızlar size birşey soracağım
Gebelikte temizlik malzemeleri kullanma konusunda ne düşünüyorsunuz ? Hazır konu bayram temizliğiyken.
Çamaşır suyu (domestos) bildiğiniz gibi hepimizin vazgeçilmezi ben bi süre kullanmadım ama şuan heryerin mikrop olduğunu düşünüyorum.Bilemedim napsam.Ee annelerimiz zamanında hep kullanmış ama
Canim Arap sabunu kullan ve beyaz sabun sıvısı her yerde rahat kullanırsın. ..Camasır Suyunun kimyasalı fazla kokusu seni rahatsız ederse bebeği de rahatsız eder. Yine de sen bilirsin
Ay inşallah hamilelik lekesidirKızlar adetim e 1 hafta var. Dun gece pembe leke bugünde kahverengi leke geldi. Corasprin mi sebep oldu ki...
Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin paşanıKIZLAR MERHABA PRENSİMİZ OLACAK İNŞ DÜN ÖĞRENDİM SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİMKIZIM OLSUN İSTERDİM AMA NASİP BÖLEYMİŞ SAĞLIKLI OLSUNDA GERİSİ BOŞ
Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin paşanı
Canım Allah sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah evlat hepsi birKIZLAR MERHABA PRENSİMİZ OLACAK İNŞ DÜN ÖĞRENDİM SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİMKIZIM OLSUN İSTERDİM AMA NASİP BÖLEYMİŞ SAĞLIKLI OLSUNDA GERİSİ BOŞ
Canım Allah sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah evlat hepsi bir
İlerde birde kızın olur canım:)AMİN KUZUM SAOL DOKTOR İLK KIZA BENZETİNCE HALİYLE HAYALE KAPILDIM ONDA YAŞADIĞIM BU HÜSRAN SAĞLIKLI OLMASI TEK DİLEĞİM
Kızlar sacımı boyayacaktım. Test yapayım dedim. Daha var adetim.e bu da mı bozuk ki.. Bakın bi
Kızlar sacımı boyayacaktım. Test yapayım dedim. Daha var adetim.e bu da mı bozuk ki.. Bakın bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?