2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

İnşallah
Başka bi markayla deneyebilirsin canım inşallah vardır hamilelik
Cnm deniyorum şimdi.
novasa ay canım bence hamilesin sen ya sen leke geldi dediğinde anlamıştım boyama saçını :)
Bize haber ver kan ver bayram süprizi olsun hadii
Cnm inşallah ikinci testi yaptım odada cıktı.1 litre su içtim. Beklemeden yaptım. Ama bu kadar degil. Ya kan vermek için adet gunumun gecmesını bekliyecegım.

İnşallah

Cnm deniyorum şimdi.

Cnm inşallah ikinci testi yaptım odada cıktı. Ama bu kadar degil. Ya kan vermek için adet gunumun gecmesını bekliyecegım.
Bekle canım adet gününü idrarını yeni yaptıysan ondanda daha açık reng çıkmış olabilir.ay inşallah Hamileyim haberi alalım artık

Smydnz sumeyye ben adet oldum simdi daha 4 günlük hapim var birakicakmiyim bi dahaki aya ne zaman kullanayim kalan haplari?
Canm doktor sana o ilacı adet olman için mi vermişti ve adetin bitince gel dedi mi bana kullan adet olcn bittikten sonra 3 gün icinde ilişki olmadn gel dedi

Gecen ay gölge CIKMIŞ tı. Bunda kırmızı seklinde ikinci cizgi. Aradaki fark bu. İnşallah inşallah hamileyimdir
Bence hamilesin sen canım benim 2. Çizgim de seninkiyle aynıydı kan değerim 88di.. eğer bekleyeceksen iyice yükselir değerin :) hadi mutlu haberinle görüşmek üzere inşallah canım :)

Adet olmam için verdi sonra gel diye falan çağırmadı.
Napicam
Canım bi daha kullanmıycaksın ama yumurtlama takibi yaptırmak istiyosan tekrar gidip doktorla görüş ona göre o sana gidiceğin tarihleri söyler bu arada bende pazar günü adet oldum kafamı dağıtmak için kendime bişeyler aldım yeni bat 23 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…