2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Aslında o kalan hapları kullanmak istiyorum ama ne adetten sonra kaçıncı gün kullanmaliyim ya da kullanmamalimiyim bilmiyorum

Adet olmam için verdi sonra gel diye falan çağırmadı.
Napicam
Canm adet olman için verdiyse devam etmene gerek yok zaten olmuşsun. Ben oldum şimdi tekrar basladm 40 günüm doldu olmayınca tekrar almaya basladm tabi doktora gitmedm ben. Sen bırak baktın adet olmadn bidahakine tekrar al yada doktora git yazsn sana

Zaten bıraktım almayı. Anladim cnm

Kızlar arife gününüz mübarek olsun

Alıntı not:
"Arefe günü Besmele ile bin İhlâs okuyanın günahları affedilir ve duası kabul olur." (Ebu-ş şeyh)

Bir hadis-i şerifte:

“Kim ihlâs suresini Arefe gününde öğle ile akşam arasında bin defa okursa Allah (cc), ona ne isterse verir.” buyrulmaktadır.

Hadis-i şeriflere göre;"İhlâs suresini okumak kul hakkı hariç diğer bütün günahların affına vesiledir." (Ebu-ş şeyh)

Güzel Düşünceler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Yüce ALLAH'a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın NurLanması ümidiyle Kurban Bayramınızı Kutlarım.. Kızlar hamileliktenmi nedir kendimi çok yanlız hissediyorum sürekli aglayasım geliyor Eşim köye gitti ben sanki burda kimsem yokmuş gibi hissettim

Tabi Can'ım her zaman şükür ediyorum namazlarımı kıldıktan sonra dua ediyorum bundan sonra hormonlarımın beni ele geçirmemesi için elimden geleni yapacam Allah razı olsun destek olduğun için

Kızlar bayramınız kutlu olsun.. Size güzel bi haber vereyim. Kan verdim beta 83 cıktı. Şukur ki şükür.. Beta nın yukselmesini beklicez artık dualarınızı eksik etmeyin. Dualarımdasınız
Ayy çok sevindim yaaaa beta çok normal 83 olması erken öğrendin yeni oluşuyo minik çok güzel bir haber çok sevindm çifte bayram olmuş sana canım. Bol bol ya muhyi ya musavvir oku

Kızlar bayramınız kutlu olsun.. Size güzel bi haber vereyim. Kan verdim beta 83 cıktı. Şukur ki şükür.. Beta nın yukselmesini beklicez artık dualarınızı eksik etmeyin. Dualarımdasınız
Canımmm Rabbim analı babalı büyütsün değerinde sağlıkla artsın dua et bizede bugün edilen dua'lar kabul olurmuş hatta hepimize vaktin olursa ismen etsen daha daha güzel olur adım burcu :))

Ayy çok sevindim yaaaa beta çok normal 83 olması erken öğrendin yeni oluşuyo minik çok güzel bir haber çok sevindm çifte bayram olmuş sana canım. Bol bol ya muhyi ya musavvir oku
Evet cnm şoktayım. Salı adet gunum. O kadar cok dua ettim ki namazımı da hiç aksatmadım resmen. Çok agladım bu ay da.35 yaşıma iyi geldi...

Canımmm Rabbim analı babalı büyütsün değerinde sağlıkla artsın dua et bizede bugün edilen dua'lar kabul olurmuş hatta hepimize vaktin olursa ismen etsen daha daha güzel olur adım burcu :))
Sürekli ediyorum cnm.. Sağol sağol... İnşaallahh.. Artmasını beklicez sevinemedim henüz. Artsın rahatlıcam.kürtajdan sonra korkuyorum artık sevinmeye

Nur çok sevindim canım güzel haberi aldık çok sukur ki:)
Sağ salim kucagina da alırsın insallah

Nur çok sevindim canım güzel haberi aldık çok sukur ki:)
Sağ salim kucagina da alırsın insallah
Amin cnm inşaallahh.. İnşaallahh... Kızlar Ocak ayında kürtaj olmuştum. İkili teste gırdgımde bebegımn kalbi durmuştu. Çok zor gun lerdi. Rabbim kimseye yasatmasın. Rabbım yeniden nasıp etti. Çok şükür bin şükür.. Dualarımdasınız adetim gunun gecmeden hamileyim diyemiyorum henüz. Bakalım Rabbim utandırmasın..

Biliyosun bende yaşadım aynı şeyleri çok zor oluyo bende hala tedirginim inşallah Rabbim güzel anılarla silsin içimizdeki acıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…