- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.621
Evet cnm inşaallahh inşallah.. Ben kaynanam dayım. Söylemedim daha kimseye.söylemicem de. Koşturuyorum. İki gun gecsin bi sonra kan vericegim..Biliyosun bende yaşadım aynı şeyleri çok zor oluyo bende hala tedirginim inşallah Rabbim güzel anılarla silsin içimizdeki acıları
Sağol canım inşallah inşallah..Hayirli ugurlu olsunnovasa çok şükür bu yeni aya güzel başladık devamı gelir insallahhhh
Ayy çok sevindim canım yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah değerin de kat kat artar inşallah :)Kızlar bayramınız kutlu olsun.. Size güzel bi haber vereyim. Kan verdim beta 83 cıktı. Şukur ki şükür.. Beta nın yukselmesini beklicez artık dualarınızı eksik etmeyin. Dualarımdasınız
Kızlar şimdi acilden geldim. Karnima kene yapismis evde farkettik esimle çok korktum 3 tüp kan aldilar çok şükür bisey yok. Salı günü kontrole gidicez
Geçmiş olsun canm yaaa kenenin orda ne işi varKızlar şimdi acilden geldim. Karnima kene yapismis evde farkettik esimle çok korktum 3 tüp kan aldilar çok şükür bisey yok. Salı günü kontrole gidicez
Aaaa şaşırdım gelmiş geçmiş olsun canım hay AllahValla nerden geldigini bizde bilmiyoruz. Gelmiş işte
Canimmm ne.guzel bi haber verdinnn rabbim saglikli bi gebelik gecirip kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza olsun cok dua et bizleredeKızlar bayramınız kutlu olsun.. Size güzel bi haber vereyim. Kan verdim beta 83 cıktı. Şukur ki şükür.. Beta nın yukselmesini beklicez artık dualarınızı eksik etmeyin. Dualarımdasınız
Aaa kuzummm o nerden gelmis oyle ya cok gecmis olsun bebegimmm sukurler olsunki bisey yokmus dikkat et kendine..Kızlar şimdi acilden geldim. Karnima kene yapismis evde farkettik esimle çok korktum 3 tüp kan aldilar çok şükür bisey yok. Salı günü kontrole gidicez
Sağol kuzum yaAaa kuzummm o nerden gelmis oyle ya cok gecmis olsun bebegimmm sukurler olsunki bisey yokmus dikkat et kendine..
Geçmiş olsun canım çok şaşırdım bendeKızlar şimdi acilden geldim. Karnima kene yapismis evde farkettik esimle çok korktum 3 tüp kan aldilar çok şükür bisey yok. Salı günü kontrole gidicez
Aayy bakalım dedigim cikacak mi:)))TurkuazKrampon Bu arada benim bat 7 eylül sengulcum..4 gun kaldı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?