- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.641
Valla ben de çok merak ediyorum onuuu :)))Aayy bakalım dedigim cikacak mi:)))
Zeyno yaa hamile ol lütfen az kalmış inşallahValla ben de çok merak ediyorum onuuu :)))
İnşallah inşallah inşallahh kuzummm..eşim sen hamilesin deyip duruyo hissetmiş..Allahım gercekleştirsinZeyno yaa hamile ol lütfen az kalmış inşallah
Cnm hayirli hbr ver bize nolur su topik biraz canlansin artik ins sende de bebis vardir bizlere de umut olursun cnmİnşallah inşallah inşallahh kuzummm..eşim sen hamilesin deyip duruyo hissetmiş..Allahım gercekleştirsin
Kızlar merhaba bu sabah adet olmaya basladım.
Beta hcg 56 ya düşmüş..ne diyosun..hastaneye gittin mi
PofffBeta hcg 56 ya düşmüş..kısmet degilmiş demekti. Adet oluyorum su anda
Allah sabır ve güç versin kuzum sana ne desek ne söylesek boş şuan
Nasıl yaa şok oldum bende 86 iyi bir değerdi çünkü kimyasal gebelik mi olmuş oluyor bu o zaman sonuçta gebelik vardı.Beta hcg 56 ya düşmüş..kısmet degilmiş demekti. Adet oluyorum su anda
Sanırım ondan düştü kuzum. Bayramda Dr bulmak zor oldu. Sadece danışabildim. İki gun sonra bir daha kan ver dediler. Sıfırlanmış olması gerekiyormuş. Dr bulamadık özel arastrm hast. Yönlendirdi ama orda Dr yokmuş. Bakalım varsam gidicem. Adet oluyorum bildginiz. Adet gunumde hemdenovasa kuzum sen coraspirin devam ettin demi pıhtılaşmadan mı düştü değer diye korktum ama çokta kurcalayıp senide üzmek istemiyorum
Büyük ihtimalle kimyasal gebelik canm...novasa canım doktora gittinmi yada kan vericekmisin takip amaçlı sonuçta gebelik vardı inşaAllah dış gebelik değildir
canm Rabbim büyük. Benm sınavımda buymuş. Bebek büyüdüğünde olsaydı daha cok üzülürdüm. Yasadıgım için. Dua ediyorum sadece.. Zamanı degilmiş demekti.. İyiyim merak etmeyinAa çok üzüldüm nur
Ne dedi doktor gittinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?