2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

novasa kuzum sen coraspirin devam ettin demi pıhtılaşmadan mı düştü değer diye korktum ama çokta kurcalayıp senide üzmek istemiyorum
Sanırım ondan düştü kuzum. Bayramda Dr bulmak zor oldu. Sadece danışabildim. İki gun sonra bir daha kan ver dediler. Sıfırlanmış olması gerekiyormuş. Dr bulamadık özel arastrm hast. Yönlendirdi ama orda Dr yokmuş. Bakalım varsam gidicem. Adet oluyorum bildginiz. Adet gunumde hemde

gec oldu ama bayraminiz mubarek olsun kurban kesenlerimize Allah kabul etsin diyorum :)
malum kpss hazirlandigim icin pek girmiyorum bat yaklastigi zmnlar giriyorum
adetin 2.gunu dyine hasraneye gidicem trdaviye baslicaz kizlar
butun testlet yapildi esimde de bende de hic bi sorun yok....ama cocuk olmuyor...
asilama oncesi tedaviye baslicaz
hayirlisini diliyorum Rabbim den

iyi geceler ....

Merhaba kızlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli .. TurkuazKrampon sen neler yaptın maşallah hamişler artmış ama seni göremedim içlerinde Rabbim bu ay yüzüne gülsün .
ben neler yaptım hemen anlatayım malum haziran20 de kürtaj oldum korunma dönemimdeyim dr korun dedi ve korundum eşim bu ay hainlik yaptı ve kaçamak oldu 2 defa bayramda da denizli ye kaplıcalara gittim 1 gece kaldık 2 defa girdim suya . nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…