2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kuzum ne yazacagimi bilmiyorum inan sok oldum demek nasibinde yokmus dirayetli durusuna hayran kaldim rabbim dogru zamanda saglikli bebek nasip etsin hepimize insallah

Merhabalar arkadaşlar bende bu dopingi takip ediyodum birgün sizinle paylaşmayı çok istedim ama kısmet olmadı öğrenince de paylaşmak istedim bugün hamile olduğumu öğrendim iki buçuk senedir uğraşıyorum bir kürtaj oldum ondan sonra bütün umutlarimi kaybetmiştim çok şükür rabbime bana bu duyguyu yaşattığı için allah dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah

İyi yapmışsın canım güzel habere ihtiyaç oluyor herzaman.Allah sağlıkla kucağımıza nasip etsin bebekleri inşallah.

Canım çok teşekkür ederim güzel dilegin için.
Hayırlısı olsun hakkımızda bilmiyorum ne zaman hamile kalicam o gün ne zaman acaba rabbime sigindim

Evet biliyorum seni. Cok sevindim canım saglicakla kucagina al insallah

Hayırlı geceler kızlar. Bugün moralim çok bozuk valla memlekete geldiğim günden bu yana herkes benim kilolara takmış durumda aslında o kadar kilolu değilim ama beni sürekli zayıf görmeye alışmışlar tabi. Evlendigimde 50 kiloydm 1 yil 8 ayım oldu 63 kilo olmuşum ilaçlar beni alt üst etti ne yapcm bilmiyorum her goren bisey diyor yok alma bebek olmaz yok söyle böyle sanki benim elimde kullandigim ilaçlar hepsi kilo aldiran ilaçlar bütün hevesim umudum gitti anlayacağınız ne yapcm bilmiyrm

Cnm gunaydin sakin canini sikma cok bi kilon yok lutfen benim cok akrabalarim 100kilonun uzerindeler ve hepsi de hamile kaldilar bi arladasimda 95kilo civarindaydi dr gitmisti kilo engel mi diye sormus ne alakasi var demi dr lutfen sende kilo falan yok ayrrica cnm

Mrb masaallah rabbim kucagina almayida nasip etsin ins cnm sizde sorunlar neydi neler yaptiniz bize bu iki bucuk senelik seruvenden kisaca bahsetmek ister misiniz bizlerede umut olmus olur ins cnm

Yaa haklisin canm zaten brn çok fazla kilo aldığımi kabul ediyorum eskisine gore ama elimde olmayan seyler yüzünden sürekli söylenip duruyorlar yaa herşey nasip işi olacağı varsa herturlu olur ki zaten ben ne yaabilirm

Sumeyyecim suan 7 sene önce giydigim abiyeyi giymeye calistim fermuar kapanmadı yari da kaldı bu moral bozukluguyla senin mesajini okudum.
Seni çok iyi anliyorum ama kilo hamile kalmaya engel değil. Bendeki kiloda sinirimi bozuyor ama hep zayıf kalamiyoruz maalesef elbet aliniyor zamanla canını sıkma.
Kolay kilo veren biriysen 1 ay gibi kısa bi zamanda verirsin maalesef ben kilo veremiyorum te boylecene kaldim

Canm ben 45 kilodan yukarı çıkmazdım o kadar çok zayıftım ki herkes alay ederdi zoruma gitmeye başladı kuru üzümle kilo alfm 50 oldm evlendikten sonra hormonlr tam değişti bide üstüne ilaclr 13 kilo aldm ne yapsm yaranamiyrm alsm bi dert almasam bi dert iki tane yeni aldigm elbism olmuyr kız kardeşime verdm pantolonlarmn hepsini verdm

Bende evlendikten sonra 10 kilo aldım hareketsizlikten nasıl vericem onu düşünüyorum kara kara
Aynı dertten yakınıyoruz desene bende spora ve yürüyüşlere basliycm artık annemlerde ağzımız boş durmuyor iki gündür spora gidiyorum ama işe yaramıyor

Smydnz kuzum bende 50 ile evlendim ilaç kullanmama rağmen 58 kiloya çıktım hepimiz alıyoz evlendikten sonra ister istemez ben öyle diyenlere ne diyorum biliyomusun 'kocam bana iyi bakıyo valla napayım ' diyom kalıyorlar öyle
Bebekle kiloya takılma hiç zaten olcağı varsa oluyor herşey nasip.Sen seni mutlu eden insanlarla görüşmeye bak sadece...zaten verilemeyecek bir kiloda değil

Mrb masaallah rabbim kucagina almayida nasip etsin ins cnm sizde sorunlar neydi neler yaptiniz bize bu iki bucuk senelik seruvenden kisaca bahsetmek ister misiniz bizlerede umut olmus olur ins cnm
çok sağol canım bende polikistik over vardı ilaç kullanıyordum doktor tedavi derken kurban olduğum allah çok şükür kısmet etti inşallah devamını getirir allah en kısa zamanda olmayan herkese nasip eder inşallah hayırlısıyla canım

Bosver cnm yaa hepimiz evlendikten snr kilo almisiz iste bende aldim ben normalde 57kiloydum dugun stresi beni 50kilo yapmisti herkes kiziyodu kilo al diye snr aldim simdide ver diyolar suan aslinda 58-59 normal kilom yani ama herkese gore deil kendimize gore yasamaliyiz cnm bosverrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…