- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.681
haklsın canm biz ne yaparsak kimseye yaranamayız en iyisi kendi bildiğimizi yapmakSmydnz kuzum bende 50 ile evlendim ilaç kullanmama rağmen 58 kiloya çıktım hepimiz alıyoz evlendikten sonra ister istemez ben öyle diyenlere ne diyorum biliyomusun 'kocam bana iyi bakıyo valla napayım ' diyom kalıyorlar öyle
Bebekle kiloya takılma hiç zaten olcağı varsa oluyor herşey nasip.Sen seni mutlu eden insanlarla görüşmeye bak sadece...zaten verilemeyecek bir kiloda değil
Valla bana mantıklı geldi dediğin temizleniyor mu acaba için ilaçların etkisiyle...yada kanın yoğun ondan ama endişe etme 3 güne bitcek nasılsa :)Yaaa kızlar ben adet oldumda afedersiniz akintm siyah geliyor ama öyle böyle değil vee parça parca sırtım kopacak gibi normal mi bu acaba ilaçlardan dolayı olabilir mi kistleri atar mı böyle
İnşAllah öyledir canm yaaaValla bana mantıklı geldi dediğin temizleniyor mu acaba için ilaçların etkisiyle...yada kanın yoğun ondan ama endişe etme 3 güne bitcek nasılsa :)
Ah kuzum seni çok iyi anlıyorum bende 50 kilo olmak için zamaninda az ugrasmadim 48 kilo ile evlendim şimdi 58im işi biraktim çocuk doğurdum günlere katildim sonuç 10 kilo aldimCanm ben 45 kilodan yukarı çıkmazdım o kadar çok zayıftım ki herkes alay ederdi zoruma gitmeye başladı kuru üzümle kilo alfm 50 oldm evlendikten sonra hormonlr tam değişti bide üstüne ilaclr 13 kilo aldm ne yapsm yaranamiyrm alsm bi dert almasam bi dert iki tane yeni aldigm elbism olmuyr kız kardeşime verdm pantolonlarmn hepsini verdm
Kuzum ben ilacin 6.gununde adet oldum adetimin 8 .günu falan oluyor.TurkuazKrampon tatlım ben adet oldum bugün sen ne durumdasn ilaç bitmedi demi benim biteli bugün 2. gündü geçen ayda iki gün sonra oldum
Ay sorma canm daha ben çocuk yapmadn boyleym bide olsa ben bir daha verememAh kuzum seni çok iyi anlıyorum bende 50 kilo olmak için zamaninda az ugrasmadim 48 kilo ile evlendim şimdi 58im işi biraktim çocuk doğurdum günlere katildim sonuç 10 kilo aldimyanlız degilsin
Valla cnm şu kistler bizi ne hale getirdi yaaa çıldırcm yaniSumeyye kist olabilir bu ay bende de kist yapmis artık adet oldugumda içerde neler olup bitiyor anliyorum
Offf sormaValla cnm şu kistler bizi ne hale getirdi yaaa çıldırcm yani
Yeni başlangıçlar desene güzel bir yıl olsun onun için canımKızlar benim kızım 2 gün sonra krese başlıyor yarım gün. Cok heyecanliyiz
Amiiinn seymacimYeni başlangıçlar desene güzel bir yıl olsun onun için canım
Hadi hayirli olsun canım çok iyi gelecek kızına bu kreş emin ol..gelişimine çok olumlu etkileri oluyor özgüvenleri artıyor paylaşmayı öğreniyor yaratıcı zekaları gelişiyor.:)Kızlar benim kızım 2 gün sonra krese başlıyor yarım gün. Cok heyecanliyiz
Inşallah faydasını görürüz ya. Rabbim hayırlı insanlarla karsilastirsin tüm yavruları da benimkinideHadi hayirli olsun canım çok iyi gelecek kızına bu kreş emin ol..gelişimine çok olumlu etkileri oluyor özgüvenleri artıyor paylaşmayı öğreniyor yaratıcı zekaları gelişiyor.:)
Sor canımHerkeze iyi hafta sonları. Sizlere birsey sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?