2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

haklsın canm biz ne yaparsak kimseye yaranamayız en iyisi kendi bildiğimizi yapmak

Yaaa kızlar ben adet oldumda afedersiniz akintm siyah geliyor ama öyle böyle değil vee parça parca sırtım kopacak gibi normal mi bu acaba ilaçlardan dolayı olabilir mi kistleri atar mı böyle

Yaaa kızlar ben adet oldumda afedersiniz akintm siyah geliyor ama öyle böyle değil vee parça parca sırtım kopacak gibi normal mi bu acaba ilaçlardan dolayı olabilir mi kistleri atar mı böyle
Valla bana mantıklı geldi dediğin temizleniyor mu acaba için ilaçların etkisiyle...yada kanın yoğun ondan ama endişe etme 3 güne bitcek nasılsa :)

Ah kuzum seni çok iyi anlıyorum bende 50 kilo olmak için zamaninda az ugrasmadim 48 kilo ile evlendim şimdi 58im işi biraktim çocuk doğurdum günlere katildim sonuç 10 kilo aldim yanlız degilsin

Sumeyye kist olabilir bu ay bende de kist yapmis artık adet oldugumda içerde neler olup bitiyor anliyorum

Ah kuzum seni çok iyi anlıyorum bende 50 kilo olmak için zamaninda az ugrasmadim 48 kilo ile evlendim şimdi 58im işi biraktim çocuk doğurdum günlere katildim sonuç 10 kilo aldim yanlız degilsin
Ay sorma canm daha ben çocuk yapmadn boyleym bide olsa ben bir daha veremem

Hadi hayirli olsun canım çok iyi gelecek kızına bu kreş emin ol..gelişimine çok olumlu etkileri oluyor özgüvenleri artıyor paylaşmayı öğreniyor yaratıcı zekaları gelişiyor.:)
Inşallah faydasını görürüz ya. Rabbim hayırlı insanlarla karsilastirsin tüm yavruları da benimkinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…