- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.701
Benım 12 yıldır çocuk olmuyor.cuma günü akşam test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı. Esimle heyecan yapıp nöbetçi eczane den hassas test aldık oda negatif çıktı. Bat günüm dündü. Gelmedi ve hala gelen giden yok .normalde hiç gecikme yaşamam. Hatta gelmeden bir hafta önce belirtileri başlar. Şimdi belirti yok aranızda böyle birşey yaşayan arkadaş oldumuSor canım
Testin Fotosunu atar misın onun üzerine konuşalım canimCvp için şimdiden çok ama çok tşk ederim.
Canım inan bende bilemedim bat tarihin de geçmis neden bi kan testi yaptırmiyorsun?Cvp için şimdiden çok ama çok tşk ederim.
O heycan la testi fotosunu cekmedim. Ama baya sillik bir çizgi di. Birde 12 yıldır yapa yapa bu böyle çıkınca biraz kendimi kaybettim sevinçten hiç aklıma gelmediTestin Fotosunu atar misın onun üzerine konuşalım canim
Yarın sabah vericem ama içim içimi yiyor .bir de acayip tirsiyorum.yine negatif demelerindenCanım inan bende bilemedim bat tarihin de geçmis neden bi kan testi yaptırmiyorsun?
Hevesini kırmak hiç istemem ama benim de olmuştu silik cizgi sonra adet olmuştum..ama inşallah seninki gercek bir pozitiftirYarın sabah vericem ama içim içimi yiyor .bir de acayip tirsiyorum.yine negatif demelerinden
Bir tarafın yok gebelik diyor diye yani acaba mucize oldumu diyor.herseyin hayırlısı.rabbim isteyen herkeze nasip etsin. Birgün bizimde mucizelerimiz bizi bulur.Cvp larını için çok ama çok tşk ederimHevesini kırmak hiç istemem ama benim de olmuştu silik cizgi sonra adet olmuştum..ama inşallah seninki gercek bir pozitiftir
Senin icin dua edicem canım rabbim tez vakitte meleğini gondersin sana..Bir tarafın yok gebelik diyor diye yani acaba mucize oldumu diyor.herseyin hayırlısı.rabbim isteyen herkeze nasip etsin. Birgün bizimde mucizelerimiz bizi bulur.Cvp larını için çok ama çok tşk ederim
Senin icin dua edicem canım rabbim tez vakitte meleğini gondersin sana..Bir tarafın yok gebelik diyor diye yani acaba mucize oldumu diyor.herseyin hayırlısı.rabbim isteyen herkeze nasip etsin. Birgün bizimde mucizelerimiz bizi bulur.Cvp larını için çok ama çok tşk ederim
Canım Allah inşallah beklediğin haberi tez zamanda en güzel şekilde nasip etsin ben hiç ev testi yapmadım o yüzden bilemiyorum inşallah güzel sonuç alırsın bizide sevincine ortak edersin dualarımızdasınBir tarafın yok gebelik diyor diye yani acaba mucize oldumu diyor.herseyin hayırlısı.rabbim isteyen herkeze nasip etsin. Birgün bizimde mucizelerimiz bizi bulur.Cvp larını için çok ama çok tşk ederim
Amin rabbim her isti yenin melegini tez zamanda gondersinSenin icin dua edicem canım rabbim tez vakitte meleğini gondersin sana..
Ins rabbim hepimize nasip etsin zaten pozitif çıksın ilk sizinle paylaşicamCanım Allah inşallah beklediğin haberi tez zamanda en güzel şekilde nasip etsin ben hiç ev testi yapmadım o yüzden bilemiyorum inşallah güzel sonuç alırsın bizide sevincine ortak edersin dualarımızdasın
Canm hatırladım tabiki seni biz burdaki tüm ekip hamile kalana kadar aynı konu başlığında bekliyoruz destek oluyoruz birbirmize sende buralarda ol tabi :)Herkese merhaba konuyu bulamadığım için takip edemedim beni hatırlayanlar vardır aranızda belki yaw eylül oldu bakıyım kimler var konu başlarından hamile kalan
Okullu bidik icin guzel başlangiclar olur insallah kuzummmKızlar benim kızım 2 gün sonra krese başlıyor yarım gün. Cok heyecanliyiz
Ooooo hamiş misin çok sevindim tebrikler darısı herkesin başına inşallahCanm hatırladım tabiki seni biz burdaki tüm ekip hamile kalana kadar aynı konu başlığında bekliyoruz destek oluyoruz birbirmize sende buralarda ol tabi :)
Çok sağol canım Allah sağlıkla nasip etsin hepimize burda hamile haberi oldukça şenleniyor burası yoksa çok durgunOoooo hamiş misin çok sevindim tebrikler darısı herkesin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?