2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Benım 12 yıldır çocuk olmuyor.cuma günü akşam test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı. Esimle heyecan yapıp nöbetçi eczane den hassas test aldık oda negatif çıktı. Bat günüm dündü. Gelmedi ve hala gelen giden yok .normalde hiç gecikme yaşamam. Hatta gelmeden bir hafta önce belirtileri başlar. Şimdi belirti yok aranızda böyle birşey yaşayan arkadaş oldumu

Hevesini kırmak hiç istemem ama benim de olmuştu silik cizgi sonra adet olmuştum..ama inşallah seninki gercek bir pozitiftir
Bir tarafın yok gebelik diyor diye yani acaba mucize oldumu diyor.herseyin hayırlısı.rabbim isteyen herkeze nasip etsin. Birgün bizimde mucizelerimiz bizi bulur.Cvp larını için çok ama çok tşk ederim

Bir tarafın yok gebelik diyor diye yani acaba mucize oldumu diyor.herseyin hayırlısı.rabbim isteyen herkeze nasip etsin. Birgün bizimde mucizelerimiz bizi bulur.Cvp larını için çok ama çok tşk ederim
Senin icin dua edicem canım rabbim tez vakitte meleğini gondersin sana..

Senin icin dua edicem canım rabbim tez vakitte meleğini gondersin sana..

Canım Allah inşallah beklediğin haberi tez zamanda en güzel şekilde nasip etsin ben hiç ev testi yapmadım o yüzden bilemiyorum inşallah güzel sonuç alırsın bizide sevincine ortak edersin dualarımızdasın

Herkese merhaba konuyu bulamadığım için takip edemedim beni hatırlayanlar vardır aranızda belki yaw eylül oldu bakıyım kimler var konu başlarından hamile kalan

Herkese merhaba konuyu bulamadığım için takip edemedim beni hatırlayanlar vardır aranızda belki yaw eylül oldu bakıyım kimler var konu başlarından hamile kalan
Canm hatırladım tabiki seni biz burdaki tüm ekip hamile kalana kadar aynı konu başlığında bekliyoruz destek oluyoruz birbirmize sende buralarda ol tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…