2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Çok kıymetli topik arkadaşlarım kader arkadaşlarım hepinize merhaba uzun zaman yoktum aslında ara ara girip baktım. Sengulcum kızına ve burda ilk çocukları okula başlayacak arkadaşlarıma bol şans diliyorum. Bahtlari yolları açık olsun Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah. Bana gelecek olursak bu kadar zaman bekledim aslında emin olmak istedim ama daha fazla bekleyemedim. 2.aşılamam tuttu şükürler olsun önce kanda çıkmasını sonra keseyi sonra kalp atımini bekleyip öyle söylemek istedim ama kalbi 10 gün sonra dinleyecekmisiz Allah nasip ederse. Bugün kesemizi gördük çok şükür. Gecen yil tamda bu ay bi düşük yaşadığım için hala korkmuyor değilim kalbi de dinlersem daha rahat olacağım. Bu gunlere geldiysem tabiki ETTİĞİNİZ duaların birbirimize ettiğimiz duaların katkısı çok büyük ( kendi adıma ). Novasa Nur Du sanırım adı sende bı kimyasal gebelik geçirdin bu aymiydı geçen aymiydi umudunu sakın kaybetme Sümeyye ler Büşra burcu nur Şengul Zeynep adını hatirlayamadigım ama bu yolda caba sarfeden diğer arkadaşlarım Darısı size olsun arkamdan pes pese gelesiniz haberlerinizi alayım inşallah Her zaman dualarimdasiniz emin olun. Bu arada kelebekcigim Şeymam nasılsın nası gidiyor hamilelik ? Şimdilik bu kadar gelişmeler ı yine yazarım uzun oldu biraz dualarda buluşmak dileğiyle....

Ahh kuzum ya teşekkür ederim ve seni de tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına çok şükür hamile haberini alabildik

Maşallah masallahhh rabbim korusun meleğini canm çook sevindim çok :) darısı bize inşallah

A ankmutsuz yaaa cemile inanılmaz sevindm yaaa gerçekten sabrın sonu herkes için selamet seninde zamanın bu zamanmış.Okurken yazıyı hadi hadi inşallah Hamileyim de diyerek okudum.Gerçekten coook cokk sevindm yaaa.ohhhh valla günün en güzel haberi oldu bu!
Tedirginlik bende de oluyor canım ama bunu mümkün olduğunca bebeğe yansıtmamaya çalışıyorum yinede doktor kontrolünden nefret ediyorum...sende hep güzel düşün güzel olsun.Yaz bebişi geliyor desene :)

Sağol kuzum inşallah Allahın izniyle darısı diger arkadaşlara olsun ama gönlüm rahat ama surecli olduğu için arada geliyor olumsuz düşünceler kış kış diyorum Allahtan bi mani olmazsa herşey güzel giderse mayıs başı doğacak inşallah Şu an yazdıklarım hala rüya gibi geliyor inanamıyorum Darısı diğer arkadaşlara olsun inşallah

A ankmutsuz cnm cooooook sevindim yaa sanki kendim hamile kalmis gibi oldu sukurler olsun birinden daha iyi hbr almak nasip oldu yaa kuzum bizleri de dualarina kat ins arkandan daha cok duyalim bole guzel hbrleri rabbime sukurler olsun yaa nasil sevindigimi gercekten anlatamiyom masaallah masaaallah kucagina da almayi naaip etsin ins rabbim

Kızlar Merhaba bu ay çok karışık durumlar yaşıyorum bi anlam veremedim hiç adet olmam gereken gün cumartesi pazar pazartesi kasik ağrım vardı her an adet olacakmışım gibi gidiyorum wcye birşey yok il önce yaygın bi ağrı sonra özellikle sol kasigimda batma tarzında ağrılar oldu bugün hiç bişey yok ne adet olabildim gebelik testinde negatif çıktı 3 gün gecikti bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…