- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.721
Amin inş cnm çok ama çok tşk ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsinN Nadrun35 rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesindirTurkuazKrampon prensese hayırlı uğurlu olsun okullu oluşununu yesinler onun inşallah gelecek seneye bu Zaman'lar benim Prensesimde anaokuluna başlayacak
Ahh kuzum ya teşekkür ederim ve seni de tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına çok şükür hamile haberini alabildikÇok kıymetli topik arkadaşlarım kader arkadaşlarım hepinize merhaba uzun zaman yoktum aslında ara ara girip baktım. Sengulcum kızına ve burda ilk çocukları okula başlayacak arkadaşlarıma bol şans diliyorum. Bahtlari yolları açık olsun Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah. Bana gelecek olursak bu kadar zaman bekledim aslında emin olmak istedim ama daha fazla bekleyemedim. 2.aşılamam tuttu şükürler olsun önce kanda çıkmasını sonra keseyi sonra kalp atımini bekleyip öyle söylemek istedim ama kalbi 10 gün sonra dinleyecekmisiz Allah nasip ederse. Bugün kesemizi gördük çok şükür. Gecen yil tamda bu ay bi düşük yaşadığım için hala korkmuyor değilim kalbi de dinlersem daha rahat olacağım. Bu gunlere geldiysem tabiki ETTİĞİNİZ duaların birbirimize ettiğimiz duaların katkısı çok büyük ( kendi adıma ). Novasa Nur Du sanırım adı sende bı kimyasal gebelik geçirdin bu aymiydı geçen aymiydi umudunu sakın kaybetme Sümeyye ler Büşra burcu nur Şengul Zeynep adını hatirlayamadigım ama bu yolda caba sarfeden diğer arkadaşlarım Darısı size olsun arkamdan pes pese gelesiniz haberlerinizi alayım inşallah Her zaman dualarimdasiniz emin olun. Bu arada kelebekcigim Şeymam nasılsın nası gidiyor hamilelik ? Şimdilik bu kadar gelişmeler ı yine yazarım uzun oldu biraz dualarda buluşmak dileğiyle....
Sağol canım Allah razı olsun korkmuyor değilim Şengül inşallah daim olur canım.Ahh kuzum ya teşekkür ederim ve seni de tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına çok şükür hamile haberini alabildik
Maşallah masallahhh rabbim korusun meleğini canm çook sevindim çok :) darısı bize inşallahÇok kıymetli topik arkadaşlarım kader arkadaşlarım hepinize merhaba uzun zaman yoktum aslında ara ara girip baktım. Sengulcum kızına ve burda ilk çocukları okula başlayacak arkadaşlarıma bol şans diliyorum. Bahtlari yolları açık olsun Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah. Bana gelecek olursak bu kadar zaman bekledim aslında emin olmak istedim ama daha fazla bekleyemedim. 2.aşılamam tuttu şükürler olsun önce kanda çıkmasını sonra keseyi sonra kalp atımini bekleyip öyle söylemek istedim ama kalbi 10 gün sonra dinleyecekmisiz Allah nasip ederse. Bugün kesemizi gördük çok şükür. Gecen yil tamda bu ay bi düşük yaşadığım için hala korkmuyor değilim kalbi de dinlersem daha rahat olacağım. Bu gunlere geldiysem tabiki ETTİĞİNİZ duaların birbirimize ettiğimiz duaların katkısı çok büyük ( kendi adıma ). Novasa Nur Du sanırım adı sende bı kimyasal gebelik geçirdin bu aymiydı geçen aymiydi umudunu sakın kaybetme Sümeyye ler Büşra burcu nur Şengul Zeynep adını hatirlayamadigım ama bu yolda caba sarfeden diğer arkadaşlarım Darısı size olsun arkamdan pes pese gelesiniz haberlerinizi alayım inşallah Her zaman dualarimdasiniz emin olun. Bu arada kelebekcigim Şeymam nasılsın nası gidiyor hamilelik ? Şimdilik bu kadar gelişmeler ı yine yazarım uzun oldu biraz dualarda buluşmak dileğiyle....
Senin icini ferah tut cnm. Inşallah daim olacaktır rabbimin izniyleSağol canım Allah razı olsun korkmuyor değilim Şengül inşallah daim olur canım.
Amin canım cook amin Darısı en kısa zamanda size Çabuk gelin arkamdanMaşallah masallahhh rabbim korusun meleğini canm çook sevindim çok :) darısı bize inşallah
İnşallah canım inşallah Allahını izniyle...❤Senin icini ferah tut cnm. Inşallah daim olacaktır rabbimin izniyle
An itibari ile 5 gün geçti canımZeze493 senin bat ne zamandi cnm
Ayy gercektenmi hadi güzel haber gelir inşallah hislerimde yanilmamisimdir test yapmadinmi hicAn itibari ile 5 gün geçti canım
Yok kuzum yapmadım her ay 5 6 gün geç geliyo diye yapmak istemedim akışına bıraktım benim hislerim de adet olacaksın diyo amaaaanAyy gercektenmi hadi güzel haber gelir inşallah hislerimde yanilmamisimdir test yapmadinmi hic
Sağol kuzum inşallah Allahın izniyle darısı diger arkadaşlara olsun ama gönlüm rahat ama surecli olduğu için arada geliyor olumsuz düşünceler kış kış diyorum Allahtan bi mani olmazsa herşey güzel giderse mayıs başı doğacak inşallah Şu an yazdıklarım hala rüya gibi geliyor inanamıyorum Darısı diğer arkadaşlara olsun inşallahA ankmutsuz yaaa cemile inanılmaz sevindm yaaa gerçekten sabrın sonu herkes için selamet seninde zamanın bu zamanmış.Okurken yazıyı hadi hadi inşallah Hamileyim de diyerek okudum.Gerçekten coook cokk sevindm yaaa.ohhhh valla günün en güzel haberi oldu bu!
Tedirginlik bende de oluyor canım ama bunu mümkün olduğunca bebeğe yansıtmamaya çalışıyorum yinede doktor kontrolünden nefret ediyorum...sende hep güzel düşün güzel olsun.Yaz bebişi geliyor desene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?