- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.741
2 gün daha bekle adet gelmezse kan testi ver en güvenli o,evde yapılan testler hep arafta bırakıyor insanı...inşallah hamilesindir canım.Birşey varsa testte çıkmamış olabilir mi bütün belirtiler bi anda kayboldu bu ne demek şimdi off
Hic takilma belirtileri de düşünme akışına bırak bence.Birşey varsa testte çıkmamış olabilir mi bütün belirtiler bi anda kayboldu bu ne demek şimdi off
Insallah canım ya öyle çok istiyorum ki ilk bebeğimde hemen kaldığımdan hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu tahmin etmemiştim olmadıkça insan yipraniyor2 gün daha bekle adet gelmezse kan testi ver en güvenli o,evde yapılan testler hep arafta bırakıyor insanı...inşallah hamilesindir canım.
Bnde öyle yapmak istiyorum canım ama adette gelmedi ;(Hic takilma belirtileri de düşünme akışına bırak bence.
Ben artık o kadar yoruldum ki saldim yani
Bizim dua grubumuz vardı Allahın izniyle herkes sırayla hamile kalıyor sanada okuyalım yarın öbür gün "Rabbi hebli mines salihin" okuyorduk herkes içinden ne kadar geliyorsa yada ne kadar okumaya müsaitse senin için de okur eminim kızlardan.Iyi sohpet ler arkadaşlar. Dün kan testi verdim sonuç negatif .
Rabbim Gönlüne göre versin inşallah tez zamanda hamile olduğunu öğrenirsinIyi sohpet ler arkadaşlar. Dün kan testi verdim sonuç negatif .
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Yaaa canım benim Allah razı olsun Amiiiin amin. Darısı en kısa zamanda size olsun Arkamdan gelin inşallah sizinde güzel haberlerinizi alayım Her zaman dualarimdasiniz emin olunA ankmutsuz cnm cooooook sevindim yaa sanki kendim hamile kalmis gibi oldu sukurler olsun birinden daha iyi hbr almak nasip oldu yaa kuzum bizleri de dualarina kat ins arkandan daha cok duyalim bole guzel hbrleri rabbime sukurler olsun yaa nasil sevindigimi gercekten anlatamiyom masaallah masaaallah kucagina da almayi naaip etsin ins rabbim
Sıkma canını Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. Kelebekcim okuruz tabi neden okumayalim duaların gücü cook büyük. Ve once Allah sonra duaların sayesinde inşallah hepmiz göreceğiz güzel günleri Şengül ayarlar yineIyi sohpet ler arkadaşlar. Dün kan testi verdim sonuç negatif .
Kuzucugum okuyalim ins yeniden baslayalim yeni gelen arkadaslara da rabbim o duayla ins guzel hbr verirler hemBizim dua grubumuz vardı Allahın izniyle herkes sırayla hamile kalıyor sanada okuyalım yarın öbür gün "Rabbi hebli mines salihin" okuyorduk herkes içinden ne kadar geliyorsa yada ne kadar okumaya müsaitse senin için de okur eminim kızlardan.
Güzel olur demiTurkuazKrampon Mucize2107 Burcummmmm123 S_V_S_88 pinpirik90 @
Üzülmee Allah dan Ümit kesilmezİyi akşamlar kızlar az önce test yaptım vé tek çizgiyi aldım oturdum....
Adetten önce mi yaptın ah be yavrum adet iyice gecikmeden yapmayın şunu üzülüyoruz kendimden biliyorumİyi akşamlar kızlar az önce test yaptım vé tek çizgiyi aldım oturdum....
Adet 6 gun geçti canım..Adetten önce mi yaptın ah be yavrum adet iyice gecikmeden yapmayın şunu üzülüyoruz kendimden biliyorum
Ben sen gecikti yazmayınca erken yaptın sandım kuzumAdet 6 gun geçti canım..
CanımBen sen gecikti yazmayınca erken yaptın sandım kuzumsen doktora gittin doktor sana sorun yok dedi bak benmde 1 seneyi buldu.Morelini bozma o yüzden
Ayy zeynep inşallah vardır kizzz kızlar bi bakın yarım saat once bi baktım 2.cizgi belirmiş ben şok..anca yukleyebildim fotoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?