2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

2 gün daha bekle adet gelmezse kan testi ver en güvenli o,evde yapılan testler hep arafta bırakıyor insanı...inşallah hamilesindir canım.
Insallah canım ya öyle çok istiyorum ki ilk bebeğimde hemen kaldığımdan hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu tahmin etmemiştim olmadıkça insan yipraniyor

Yaaa canım benim Allah razı olsun Amiiiin amin. Darısı en kısa zamanda size olsun Arkamdan gelin inşallah sizinde güzel haberlerinizi alayım Her zaman dualarimdasiniz emin olun

Iyi sohpet ler arkadaşlar. Dün kan testi verdim sonuç negatif .
Sıkma canını Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. Kelebekcim okuruz tabi neden okumayalim duaların gücü cook büyük. Ve once Allah sonra duaların sayesinde inşallah hepmiz göreceğiz güzel günleri Şengül ayarlar yine

Kuzucugum okuyalim ins yeniden baslayalim yeni gelen arkadaslara da rabbim o duayla ins guzel hbr verirler hem TurkuazKrampon sengulcum yeniden ayarlasak mi ne dersiniz

kızlar bi bakın yarım saat once bi baktım 2.cizgi belirmiş ben şok..anca yukleyebildim fotoyu

Eklentiler

• 20170912_210246-1.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…