2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Tamam kızlar yine okuruz.
Ama biliyosunuz okul haftasindayim ve çok zorlu geçiyor kızım çok agliyor biraz oturtalim haftaya falan ayarlarim insallah

Hayırlı olsun canıııım çok sevindim inan. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah :)

Ins cnm. Rabbim hepimize nasip etsin dualarımızı kabul eylesin.isteyen kimseyi Kucağı boş bırakmasın.

Cemilecimmm inan okadar mutlu oldumki senin adina moral oldun bizlere canimmmmm rabbim saglikli gebelik gecirmeyi ve kucagina alip yavrunu koklamayida nasip etsin insallahhhhh bizleride duanda eksik etme❤

Cemilecimmm inan okadar mutlu oldumki senin adina moral oldun bizlere canimmmmm rabbim saglikli gebelik gecirmeyi ve kucagina alip yavrunu koklamayida nasip etsin insallahhhhh bizleride duanda eksik etme❤
Sağol Bursam Allah razı olsun cook amin Ümidini sakın kaybetme arkamdan gelesin inşallah Her zaman dualarimdasiniz ❤

A ankmutsuz tatlım senin adına cok mutlu oldum inan uzun zamandır bu haberi bekliyorduk biraz şenlendik rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah @Zeze493 tatlım gercektende belli oluyor yaa hadi İnşAllah sende güzel haberleri ver bize

Kızlar benm adetim bugün bitti erken bitti ama normalde 8 gün decm eder 5 gün sürdü ilk defa ama baya yoğun bir adet dönemi geçirdim bu arada rahim filmi için cuma gününe kadar gitmem gerek ama malesef yatılı misafirim oldugu için bu ayda yapamycm anlayacağınız bu iki ay böyle boş geçiyor ama hiç sorun değil beklemeye devm İnşAllah hepimiz güzel haberleri alcz en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…