- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.761
Gördüm tabi yaptiktan 1 saat 45 dakika sonra mı cikti2.çizgiyi gördün dimi sengullll
Evet aşağı yukarı öyle..hep bekletirim hiç atmam hemen ama hiç böyle belirgin cikmamisti..inşallah yaniltmiyodur offfGördüm tabi yaptiktan 1 saat 45 dakika sonra mı cikti
Hayırlı olsun canıııım çok sevindim inan. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah :)Çok kıymetli topik arkadaşlarım kader arkadaşlarım hepinize merhaba uzun zaman yoktum aslında ara ara girip baktım. Sengulcum kızına ve burda ilk çocukları okula başlayacak arkadaşlarıma bol şans diliyorum. Bahtlari yolları açık olsun Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah. Bana gelecek olursak bu kadar zaman bekledim aslında emin olmak istedim ama daha fazla bekleyemedim. 2.aşılamam tuttu şükürler olsun önce kanda çıkmasını sonra keseyi sonra kalp atımini bekleyip öyle söylemek istedim ama kalbi 10 gün sonra dinleyecekmisiz Allah nasip ederse. Bugün kesemizi gördük çok şükür. Gecen yil tamda bu ay bi düşük yaşadığım için hala korkmuyor değilim kalbi de dinlersem daha rahat olacağım. Bu gunlere geldiysem tabiki ETTİĞİNİZ duaların birbirimize ettiğimiz duaların katkısı çok büyük ( kendi adıma ). Novasa Nur Du sanırım adı sende bı kimyasal gebelik geçirdin bu aymiydı geçen aymiydi umudunu sakın kaybetme Sümeyye ler Büşra burcu nur Şengul Zeynep adını hatirlayamadigım ama bu yolda caba sarfeden diğer arkadaşlarım Darısı size olsun arkamdan pes pese gelesiniz haberlerinizi alayım inşallah Her zaman dualarimdasiniz emin olun. Bu arada kelebekcigim Şeymam nasılsın nası gidiyor hamilelik ? Şimdilik bu kadar gelişmeler ı yine yazarım uzun oldu biraz dualarda buluşmak dileğiyle....
Elinde test varsa yarın sabah tekrar yap istersen canım. Böyle çıkan testlere benim pek inanım yok maleseef . İnşallah hamilesindir kızlar bi bakın yarım saat once bi baktım 2.cizgi belirmiş ben şok..anca yukleyebildim fotoyu
Insallahh canım inşallah. .evde test yok sabah da işe gitcem dönüşte ancakElinde test varsa yarın sabah tekrar yap istersen canım. Böyle çıkan testlere benim pek inanım yok maleseef . İnşallah hamilesindir
Canım aynı şeyi yaşıyoruz şuan ya bende tek çizgi diye koydum bir kenara hayalet ikinci çizgi belirmis of valla bişey anlamadım yaInsallahh canım inşallah. .evde test yok sabah da işe gitcem dönüşte ancak
Ay sorma sorma..hayalet bende de olmuştu daha önce ama bu seferki daha belirgin gibi inşallah boşa umitlenmiyoruzdurCanım aynı şeyi yaşıyoruz şuan ya bende tek çizgi diye koydum bir kenara hayalet ikinci çizgi belirmis of valla bişey anlamadım ya
Çok tşk ederim. okursanız çok mutlu olurum bende okurum.inş kabul olur dualarimizBizim dua grubumuz vardı Allahın izniyle herkes sırayla hamile kalıyor sanada okuyalım yarın öbür gün "Rabbi hebli mines salihin" okuyorduk herkes içinden ne kadar geliyorsa yada ne kadar okumaya müsaitse senin için de okur eminim kızlardan.
Güzel olur demiTurkuazKrampon Mucize2107 @Burcummmmm123 @S_V_S_88 pinpirik90 @
Ins cnm. Rabbim hepimize nasip etsin dualarımızı kabul eylesin.isteyen kimseyi Kucağı boş bırakmasın.Sıkma canını Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. Kelebekcim okuruz tabi neden okumayalim duaların gücü cook büyük. Ve once Allah sonra duaların sayesinde inşallah hepmiz göreceğiz güzel günleri Şengül ayarlar yine
Ins cnm.amin hepimize nasip etsinRabbim Gönlüne göre versin inşallah tez zamanda hamile olduğunu öğrenirsin
Cemilecimmm inan okadar mutlu oldumki senin adina moral oldun bizlere canimmmmm rabbim saglikli gebelik gecirmeyi ve kucagina alip yavrunu koklamayida nasip etsin insallahhhhh bizleride duanda eksik etme❤Çok kıymetli topik arkadaşlarım kader arkadaşlarım hepinize merhaba uzun zaman yoktum aslında ara ara girip baktım. Sengulcum kızına ve burda ilk çocukları okula başlayacak arkadaşlarıma bol şans diliyorum. Bahtlari yolları açık olsun Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah. Bana gelecek olursak bu kadar zaman bekledim aslında emin olmak istedim ama daha fazla bekleyemedim. 2.aşılamam tuttu şükürler olsun önce kanda çıkmasını sonra keseyi sonra kalp atımini bekleyip öyle söylemek istedim ama kalbi 10 gün sonra dinleyecekmisiz Allah nasip ederse. Bugün kesemizi gördük çok şükür. Gecen yil tamda bu ay bi düşük yaşadığım için hala korkmuyor değilim kalbi de dinlersem daha rahat olacağım. Bu gunlere geldiysem tabiki ETTİĞİNİZ duaların birbirimize ettiğimiz duaların katkısı çok büyük ( kendi adıma ). Novasa Nur Du sanırım adı sende bı kimyasal gebelik geçirdin bu aymiydı geçen aymiydi umudunu sakın kaybetme Sümeyye ler Büşra burcu nur Şengul Zeynep adını hatirlayamadigım ama bu yolda caba sarfeden diğer arkadaşlarım Darısı size olsun arkamdan pes pese gelesiniz haberlerinizi alayım inşallah Her zaman dualarimdasiniz emin olun. Bu arada kelebekcigim Şeymam nasılsın nası gidiyor hamilelik ? Şimdilik bu kadar gelişmeler ı yine yazarım uzun oldu biraz dualarda buluşmak dileğiyle....
Sağol canim inşallah Amiiin Darısı en kisa zamanda sana olsun canimHayırlı olsun canıııım çok sevindim inan. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah :)
Sağol Bursam Allah razı olsun cook amin Ümidini sakın kaybetme arkamdan gelesin inşallah Her zaman dualarimdasiniz ❤Cemilecimmm inan okadar mutlu oldumki senin adina moral oldun bizlere canimmmmm rabbim saglikli gebelik gecirmeyi ve kucagina alip yavrunu koklamayida nasip etsin insallahhhhh bizleride duanda eksik etme❤
Insallahhh cemilemmmmmm duanda eksik etme beni❤❤❤❤Sağol Bursam Allah razı olsun cook amin Ümidini sakın kaybetme arkamdan gelesin inşallah Her zaman dualarimdasiniz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?