- 14 Şubat 2017
- 324
- 309
- 53
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.781
Canlarrrr işten gelirken bi test daha aldim ve yaptımmm 2.cizgi yine çıktıinanamıyorum gerçek gibi gelmiyor şoktayim..ve bu sefer 5dk dan sonra oluştu
Yaaa hemen kan testi yaptırCanlarrrr işten gelirken bi test daha aldim ve yaptımmm 2.cizgi yine çıktıinanamıyorum gerçek gibi gelmiyor şoktayim..ve bu sefer 5dk dan sonra oluştu
Hemen bi acile kan testi yaptirsana kuzum yaa ins vardirCanlarrrr işten gelirken bi test daha aldim ve yaptımmm 2.cizgi yine çıktıinanamıyorum gerçek gibi gelmiyor şoktayim..ve bu sefer 5dk dan sonra oluştu
Bak kuzum cok heyecanlandik lutfen hbr et bizlere de ins vardir bebis yaa hadi cemile ins ayagini surumustur hepimiz seviniriz bir an evvelCanlarrrr işten gelirken bi test daha aldim ve yaptımmm 2.cizgi yine çıktıinanamıyorum gerçek gibi gelmiyor şoktayim..ve bu sefer 5dk dan sonra oluştu
Canımmmmmm çok ama çok mutlu oldummmm mesajını şimdi gördüm Rabbim tamamını erdirsinnnn inşaAllah peşinden gelirizÇok kıymetli topik arkadaşlarım kader arkadaşlarım hepinize merhaba uzun zaman yoktum aslında ara ara girip baktım. Sengulcum kızına ve burda ilk çocukları okula başlayacak arkadaşlarıma bol şans diliyorum. Bahtlari yolları açık olsun Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah. Bana gelecek olursak bu kadar zaman bekledim aslında emin olmak istedim ama daha fazla bekleyemedim. 2.aşılamam tuttu şükürler olsun önce kanda çıkmasını sonra keseyi sonra kalp atımini bekleyip öyle söylemek istedim ama kalbi 10 gün sonra dinleyecekmisiz Allah nasip ederse. Bugün kesemizi gördük çok şükür. Gecen yil tamda bu ay bi düşük yaşadığım için hala korkmuyor değilim kalbi de dinlersem daha rahat olacağım. Bu gunlere geldiysem tabiki ETTİĞİNİZ duaların birbirimize ettiğimiz duaların katkısı çok büyük ( kendi adıma ). Novasa Nur Du sanırım adı sende bı kimyasal gebelik geçirdin bu aymiydı geçen aymiydi umudunu sakın kaybetme Sümeyye ler Büşra burcu nur Şengul Zeynep adını hatirlayamadigım ama bu yolda caba sarfeden diğer arkadaşlarım Darısı size olsun arkamdan pes pese gelesiniz haberlerinizi alayım inşallah Her zaman dualarimdasiniz emin olun. Bu arada kelebekcigim Şeymam nasılsın nası gidiyor hamilelik ? Şimdilik bu kadar gelişmeler ı yine yazarım uzun oldu biraz dualarda buluşmak dileğiyle....
Sağol kuzum Allah razı olsun çoook amin inşallah Darısı sana olsun en kısa zamanda arkamdan gelip bu güzel haberleri sizde verin inşallah her daim dualarimdasiniz ❤
Zeynep keşke testi sabah yapsaydın neyse olsun sabah kan ver muhakkak Vereceğin yer de ertesi gün değil öğlen sonucu alacak şekilde bi yer olsun inşallah güzel haberler gelir Gerçekten çok heyecanlıkızlarr test bu canlıyken daha net görünüyor.kan vermeye de ancak yarın gidebilirim inşallah güzel haberi yarın veririm sizlere :) heyecanınızı severim bu arada
Sağol Burcucum bak senden de umutluyum tek dileğim ayağımı suruyeyim ve arkamdan gelin inşallahCanımmmmmm çok ama çok mutlu oldummmm mesajını şimdi gördüm Rabbim tamamını erdirsinnnn inşaAllah peşinden geliriz
Zeynepciğim biz sen fotoğraf attığında tahmin ettik de dilimi varmadı söylemeye acaba mı diye yani fotoğrafta cok belli değildir belki dedim.Tahlil sonucu beta hcg 1,2....
Ya aslında gercekten çizgi vardı 2 testte de fotoda net değildi...keşke soyleseydiniz kan vermezdimZeynepciğim biz sen fotoğraf attığında tahmin ettik de dilimi varmadı söylemeye acaba mı diye yani fotoğrafta cok belli değildir belki dedim.
Rabbim gönlüne göre versin.
Birde senin adet sıksık geçikme yapıyor ya ona göre hesapla birde yumurtlama zamanını yani 5-6 gün geç yumurtluyorsan o günleride değerlendir.
Sık ilişkiye girmeyin yumurtama döneminde 2 gün yada gün aşırı arayla daha sağlıklıymış.
Hacet namazı kıl duanı eksik etme hiç bırakma olmuyo deme
Kuzum ama bizde inşallah hamilesindir diye umut ettik birde bunu söylemek cok zorYa aslında gercekten çizgi vardı 2 testte de fotoda net değildi...keşke soyleseydiniz kan vermezdim
Amaaan sacmaliyorum işte bi an çok umitlenmistim havaya girmiştim..tahlil sonucu tokat gibi geldiKuzum ama bizde inşallah hamilesindir diye umut ettik birde bunu söylemek cok zoryani ya hamile olsan.
Haklısın kuzumAmaaan sacmaliyorum işte bi an çok umitlenmistim havaya girmiştim..tahlil sonucu tokat gibi geldi
Amin canımmmm inşaAllah ağzın bal yesinSağol Burcucum bak senden de umutluyum tek dileğim ayağımı suruyeyim ve arkamdan gelin inşallah
Olsun cnm üzme kendini rabbim en olur zamanda nasip edicek.kötü olmak yok .umudumuz sarılıp elimizden geleni sabırla yapıp gerisini Rabbimiz e bırakıcaz.Amaaan sacmaliyorum işte bi an çok umitlenmistim havaya girmiştim..tahlil sonucu tokat gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?