2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canlarrrr işten gelirken bi test daha aldim ve yaptımmm 2.cizgi yine çıktı inanamıyorum gerçek gibi gelmiyor şoktayim..ve bu sefer 5dk dan sonra oluştu
Bak kuzum cok heyecanlandik lutfen hbr et bizlere de ins vardir bebis yaa hadi cemile ins ayagini surumustur hepimiz seviniriz bir an evvel

kızlarr test bu canlıyken daha net görünüyor.kan vermeye de ancak yarın gidebilirim inşallah güzel haberi yarın veririm sizlere :) heyecanınızı severim bu arada

Eklentiler

• 20170913_161839-1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 48
Canımmmmmm çok ama çok mutlu oldummmm mesajını şimdi gördüm Rabbim tamamını erdirsinnnn inşaAllah peşinden geliriz

Sağol kuzum Allah razı olsun çoook amin inşallah Darısı sana olsun en kısa zamanda arkamdan gelip bu güzel haberleri sizde verin inşallah her daim dualarimdasiniz ❤

kızlarr test bu canlıyken daha net görünüyor.kan vermeye de ancak yarın gidebilirim inşallah güzel haberi yarın veririm sizlere :) heyecanınızı severim bu arada
Zeynep keşke testi sabah yapsaydın neyse olsun sabah kan ver muhakkak Vereceğin yer de ertesi gün değil öğlen sonucu alacak şekilde bi yer olsun inşallah güzel haberler gelir Gerçekten çok heyecanlı

Kızlar nasılsınız,,, bugün kan verdim beta 26 cıktı.. Kimyasal düşük geçirip te beta kaç gun de sıfırlanmış tı..

Tahlil sonucu beta hcg 1,2....
Zeynepciğim biz sen fotoğraf attığında tahmin ettik de dilimi varmadı söylemeye acaba mı diye yani fotoğrafta cok belli değildir belki dedim.
Rabbim gönlüne göre versin.
Birde senin adet sıksık geçikme yapıyor ya ona göre hesapla birde yumurtlama zamanını yani 5-6 gün geç yumurtluyorsan o günleride değerlendir.
Sık ilişkiye girmeyin yumurtama döneminde 2 gün yada gün aşırı arayla daha sağlıklıymış.
Hacet namazı kıl duanı eksik etme hiç bırakma olmuyo deme

Ya aslında gercekten çizgi vardı 2 testte de fotoda net değildi...keşke soyleseydiniz kan vermezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…