- 14 Şubat 2017
- 324
- 309
- 53
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.801
Canım herşey sebep dediğin gibi Allah gönlüne göre versin inşallah Rabbim kabuletsin...sen yüreğinden inanarak yap.Gerisi tevekkül.Selamun aleykum kızlar kimseden ses seda çıkmıyor hayırdır ya. Ben bugün evime geldim çok şükür 1 aydır doğru dürüst evime gelememistm. Ablama gittim orda biriyle tanıştım oda uzun zaman hamile kalamamış biraz konuştuk ve biseylerdn bahsetti tırtıl tozu kovadaki ama onunla 3 kere banyo yapip duanı ediyorsun ve hamile kaliyorsn şahit olduğum bissürü kisi var dedi inanmak bize kalmış. Bende düşündüm biz elimizden geleni yapalım rabbim zaten ne zaman olacağını bilir. Söyledim bana bi magaradan sadece tırtılların kozadn çıktığı biryer ordan bugün getirdi ve deniycm ben rabbim niyetimizi biliyor duamizi eksik etmeyelum ama elimizden gelenide yapalm demu. Belki aranizdan çoğunuz saçmaladığımi düşünüyor olabilir erken acele niye diyebilir ama ya sonradan olmazsa şimdi yapmam gerekenler o zaman işe yaramazsa diye herseyi yapiyorum ben
Cnm tebrik ederim ins kucagina da almayi nasip etsin rabbimTurkuazKrampon merhaba nasılsın .. 15 eylül de hamile oldugumu öğrendim 466.88 degerim yarin tekrar tahlil verecegim
Iyi diyelim iyi olsun.TurkuazKrampon merhaba nasılsın .. 15 eylül de hamile oldugumu öğrendim 466.88 degerim yarin tekrar tahlil verecegim
Adet gecikmisti ama 5 gun kadar önemsemedim. 15 eylul de tansiyonum bi anda yukseldi midem bulandi istifra ettimIyi diyelim iyi olsun.
Çook sevindim cnm rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallah.
Belirtilerin neydi?
Allah razi olsun cnm . Darisi tüm isteyenlere insallahCnm tebrik ederim ins kucagina da almayi nasip etsin rabbim
Amin ins cnm ne zmndir bekliyodunuz sorun var miydi acaba cnmAllah razi olsun cnm . Darisi tüm isteyenlere insallah
Malesefff olmadım bugün 13.gün kafayı yicem gelmiyorZeze493 adet oldunmu ne var ne yok kuzum
Bu daha test yaptinmiMalesefff olmadım bugün 13.gün kafayı yicem gelmiyor
Bi daha test yaptinmiMalesefff olmadım bugün 13.gün kafayı yicem gelmiyor
Esimde varikosel vardi 18 eylulde ameliyat olacaktı ama 15 eylulde hamile oldugumu ögrenince vazgecti. 2 defa düsük yasadim. 2.5 yillik evliyim cnm.Amin ins cnm ne zmndir bekliyodunuz sorun var miydi acaba cnm
Bi daha dün yaptım enson yine bişey yok
Dün yaptım en Son yine bişey yokBi daha test yaptinmi
Hey allahim ya niye böyle oldu kiDün yaptım en Son yine bişey yok
Hiç bilmiyorum ilk defa böyle gecikiyor ve geciktikce acayip bunaliyorum hiç iyi değilim bu günlerde modum çok düşükHey allahim ya niye böyle oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?