2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar merhaba , sizle bir bilgi paylaşayım istedim, idrar testi muhakkak yaptırın, idrar kültürüne de baksınlar üreme olmuş mu olmamış mi diye, oda hamile kalmaya engelmiş , hamile kaldıktan sonra da ciddi sıkıntı yaratıyor, ben yaşadığım için paylaşmak istedim, tüm kan testleriniz sağlıklı olsun varsa fazla kilonuzu da verin . İdrar yolu enfeksiyonu ciddi bir sorunmuş yaşayarak öğrendim, aman ha siz benim hatama düşmeyin güzelce düzenli olarak hamile kaldıktan sonra her ay da idrar kültürü yaptırın..sevgiler

Selamun aleykum kızlar kimseden ses seda çıkmıyor hayırdır ya. Ben bugün evime geldim çok şükür 1 aydır doğru dürüst evime gelememistm. Ablama gittim orda biriyle tanıştım oda uzun zaman hamile kalamamış biraz konuştuk ve biseylerdn bahsetti tırtıl tozu kovadaki ama onunla 3 kere banyo yapip duanı ediyorsun ve hamile kaliyorsn şahit olduğum bissürü kisi var dedi inanmak bize kalmış. Bende düşündüm biz elimizden geleni yapalım rabbim zaten ne zaman olacağını bilir. Söyledim bana bi magaradan sadece tırtılların kozadn çıktığı biryer ordan bugün getirdi ve deniycm ben rabbim niyetimizi biliyor duamizi eksik etmeyelum ama elimizden gelenide yapalm demu. Belki aranizdan çoğunuz saçmaladığımi düşünüyor olabilir erken acele niye diyebilir ama ya sonradan olmazsa şimdi yapmam gerekenler o zaman işe yaramazsa diye herseyi yapiyorum ben

Canım herşey sebep dediğin gibi Allah gönlüne göre versin inşallah Rabbim kabuletsin...sen yüreğinden inanarak yap.Gerisi tevekkül.

Iyi diyelim iyi olsun.
Çook sevindim cnm rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallah.
Belirtilerin neydi?
Adet gecikmisti ama 5 gun kadar önemsemedim. 15 eylul de tansiyonum bi anda yukseldi midem bulandi istifra ettim
O zamn hastaneye götürdü esim tahlil de bir şey cikmadi dr birde gebelik tahlili istedi gebelik çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…