2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kizlar gunaydin nasilsiniz bakalim sengulcum TurkuazKrampon cnm kizin napti alisti mi krese minnosu merak ediyorum valla
Çok sağol cnm ya
Valla bugün 3.gunumuz sipa hep cizgi film izlemek istiyormuş arada agliyormus arada susuyormus. Dun biraz oyunlara katılmış umarım alisir rabbim tüm yavruların yardimcisi olsun. Evdeyken okula.gidicez birazdan deyince ağlayıp babasının yanına kaçıyor umarım alışır daha çok yeni ağlayan ağlayanağlayana bi gör. Inşallah faydasını görürüz rabbim yardım etsin

Sumeyyecim canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah o vesile olur hayırlısıyla ve sende bizı mutlu edersin inşallah

Kıyamam nasıl zorlanıyordur kim bilir Adaptasyon surecinde geçecek bu günler canım inşallah

Ilk grup kuruldugunda vardım ara ara giriyorum . Sagol Allah razi olsun Rabbim isteyenlere nasip etsin
Amin canim inşallah biz burda birbirimze dualar okuduk herkesin ismine Ondan dolayı dedim ismen yabancı geldin. Nasıl gidiyor hamileliğin kese kalp atışı göründü mu bulantı var mı merak ettim :))

Amin canim inşallah biz burda birbirimze dualar okuduk herkesin ismine Ondan dolayı dedim ismen yabancı geldin. Nasıl gidiyor hamileliğin kese kalp atışı göründü mu bulantı var mı merak ettim :))
Kese göründü kalp atisi haftaya cuma bakılacak
Bulantı cok . Kasik ağrısı ve hafif lekelenmeler var onun dışında pek birsey yok

Alisir cnm ins daha bu haftalarda aglamasi normal yani haftaya falan duzelir cok faydasini goreceksin cnm ins

Alisir cnm ins daha bu haftalarda aglamasi normal yani haftaya falan duzelir cok faydasini goreceksin cnm ins
Yaa kuzum mesajin icimi rahatlatti. Bugunumuz çok kötü geçmiş sürekli ağlamış ve yemek yememiş ogretmeni bi ara kucagina almış o zaman susmuş onun dışında hep ağlamış cook üzüldüm.
Okula gidenlerin çoğu girerken çok agliyor ama orada susuyorlarmis benimki girerken aglayip sinifta sussa yine raziyim sinifta hep aglayip oyunlara katilmamasi çok canimi sıkıyor. Duzelir mi acaba

Cnm benim görüncem kreşte öğretmenlik yapıyo bu hafta böle çocuklar olur ama alışırlar diyo yani genelde en fazla iki hafta sürer diyordu bu haftada tek bi cocuk kalmış o da düzelcek az kaldı diyodu aynı senin cicime gibi kucakta susuyorum ilgi istiyomus o da tek çocukmuş cnm geçer bence farklı bi ortam sonuçta yani

Yaa eğer gorusuyorsan gorumcenle sorar mısın ona 3 yas 3 aylık kız çocuğu yarım gün gidiyor ve sinifa girer girmez çizgi film actiriyormus ogretmeni bu hafta uyum saglayabilmesi adına aciyormus çizgi film bitince benim ki tekrar aç diye agliyormus. Öğretmen kapatip oyuna cagiriyormus ama gitmeyip agliyormus. Sonra cantam nerde sapkam nerde diye garip bahanelerden dolayi agliyormus yemek yerken makarnasi yere düştü diye ağlamış. Hep ağlamak için bahane buluyor kendine yani.
Duzelirmi mi düzelmesi ne kadar zaman alır bunu öğrenmek istiyorum benim adima sorarsan çok mutlu olurum. Okuldan almak zorunda kalmak istemiyorum
Tuvaletinde falan sorun yok şükür. Tek sorun sürekli ağlaması 3 gündür yarım gün gidiyor sadece dün biraz güzel geçti onun dışında sürekli aglamakli

Canım ben ingilizce öğretmeniyim 1.sınıflara da giriyorum ve o yaş grubu bile benzer davranışları gösteriyor bu hafta ki senin kızın çok daha kucuk normal yani üzülme hiç en gec 2 haftaya alışır. .ona da zor anacigindan evinden ayrı değişik bir ortam ama illaki alisacak ve isteyerek gitmeye baslayacak

Cnm simdi gorustum gorumcemle uc dort hafta surer anneye cok ihtiyac oldugu icin bu yasta biraz sabretsin diyo mumkun mertebe cizgi film izletmeseler iyi olur aslinda diyo kucakta cocuklara alistirsinlaf falan diyo ama alisir diyo sen rahat ol ve okuldan gelince sorular sor ordaki oyunlari beraber oynayalim falan diye konusmaya devam cnm ins cok guzel olcak snr hep isteyecek okulu emin olabilirsin

Canım merak etme bak benim eşim anasınıfı öğretmeni her sene mutlaka oluyor bu durumlar farklı ortam, senden ayrılıyor seni göremiyor, yeni arkadaşlıklar ilişkiler gelişiyor tabikide bi adapte süreci olacak her insan da olur bu ve onun daha ilk :) eşim genelde sene başlarında hrp der ağlayanlar var anne babasını yanında isteyenler var diye öğretmeninin onu sakinleştirmesi lazım. İnan ilk başlarda ağlasalar bile sonradan bi kuduruyolar durdurabilene aşk olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…