2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar neler yapıyosunuz özlüyorum sizi arada gelip bakıyorum size :)

Dün biz doktora gittik cinsiyet belli oldu çok şükür, oğlumuz olacakmış inşallah darısı isteyen bekleyen herkese..

Siz Rabbi hebli mines salihiyn duasını dilinizden düşürmeyin inşallah Rabbim size de ol der ve oluverir mucizeniz..

A ankmutsuz canım senin de güzel gidiyor demi herşey öyle enerji alıyorum senden gerçi,herşey güzel olcak inşallah.
Kuzum içine mi doğdu da bana böyle yazdin. Herşey çok güzel gidiyor bugün kalp atışını duyduk demek isterdim ama maalesef kese boş bugün 7 haftadan gün aldık sat a göre. Pazartesi tekrar gidicem ve yine görünmezse kürtaj Gelişimi geç olan bebekler zaten sağlıksız olurmuş ve 4. 5. Ayda kendini sonlandirirmis. Yeni hamile arkadaşlar bu olumsuzlukları lutfen okumasınlar. Evet üzgünüm hem de cok üzgünüm Önce kimyasal gebelik yaşadım bu da olmazsa boş gebeligide yaşamış olacagim Ama Allahın takdiri. Kari koca imtihandan geciyoruz Rabbim hayirlisini versin daha buyuk imtihanlarla sinamasin bizleri insallah. Pazartesiyi bekleyip göreceğiz.

Canım benim ya üzüldüm, inşallah yoluna girer herşey Allah yardımcınız olsun..

Cemile ne diyorsun sen 8 haftaya kadar bekle lütfen sonra konuşalım çok morelim bozuldu.O yüzden bşy yazmak istemiyorum şuan

Kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla gelsin

Kızlar teşekkür ederim mesajlariniz için ama maalesef ben çok kötüyum erva çok ağladığı için diğer çocuklarda etkileniyormus şikayet etmiş veliler . Dün akşam toplantı vardı eşim gitti öğretmenle ayrı konuşmuşlar çok agliyor napicami bilmiyorum demiş (gidin demeye getiriyor) oyuncaklarla oynamıyor oyuna davet ediyorum herşeye hayır diyor sürekli ağlıyor. Elini tuttugumda veya kucagina aldığım da susuyor bırakınca yine ağlıyor güven problemi yaşıyor demiş. Kızım.normal değil zaten bunu esimde bende biliyoruz farkindayiz standart bir çocuk gibi oyuna dalan oyuncaklari seven bir çocuk değil. Haftaya 3 4 gün daha götürücem eğer aglamasi devam ederse alicam.
Ben 1 2 ay denemeye kararliydim ama maalesef istenmiyorz akşamdan beri aglamaktan helak oldum çok çok üzgünüm hemen 4 gunde kararı verdiler. Ogretmenimiz yeni atanmis daha 22 yaşında ilk öğretmenliği. Diğer öğretmen arkadaşlarıma danistim biraz daha gelsin bakalım nasıl olucak demisler.
Çok üZgünüm nolcak bilmiyorum

Ayy cnm yaa bole hemen pes etmesi bana biraz sacma geldi yani ogretmeni degistirwmiyo musunuz cnm peki velilerin tepkisi sacma yani destek olmamiz gerek bence yaa birbirimize bole bi konuda allah allah cok anlamsiz yani

TurkuazKrampon kesinlikle götürmeye devam et.Okul açılalı aylar olmuş gibi ne şikayeti bu böyle,aynen böyle söyle aylar oldu da hala ağlıyor biz mi bilmiyoruz de şurda kaç gün oldu.Yapıcı olmaya çalışmaları gerek bence varya bu kadae almanızı istiyorlarsa emin ol 3 ağlıyorsa size 5 ağlıyor diyorlardır alın diye.Hiç geri adım atma.

Hala ağlıyorum öyle kırgın ve üzgün hissediyorum evet çok cok erken böyle bir karar alinmasi için ama kendimi cocugumu dislanmis hissediyorum.. bugun herkes girdikten sonra gidicem geç goturucem bi de böyle denicem çok üzgünüm

Uzme canini lutfen yaa cnm konus guzelce ogretmenle bi ay bile olmamisken bole konusmasin yaa ilgilenecek tabi ki sinifta ogrenci sayisini ona gore ayarlamislardir mutlaka cnm yaa sen konus canini sikma lutfen

Canım benim onların işine öyle gelmiş yoksa senin cocugun da anormal bir durum yok her okulda ağlayan hatta 1. Sınıfa zor alışan cocuklar var.Sen kötü idarecilere denk gelmişsin sadece onlar insan olsa sana daha cok destek olur.Zamanla alışır kimi cocuk böyle oluyor derlerdi.Sen gittğinde lütfen suçun varmış gibi böyle geç götürceö falan deme tam tersi kararlı ve sinirli tepkili ol onlara karşı...ben böyle şey duymadım de 1 haftada neredeyse getirme demediğiniz kaldı de dün uzamasın diye sesimi çıkarmadım ama siz benmle böyle konuşamazsnz de hatta...Benim cocugum alışsın diye başlattım ben zaten bende biliyorum de...bu cocuk alışmassa ilkokula nasıl başlayacak sizden de köstek değil destek beklerdim de.bu cocuk burda olacak buyrun de dön.

A ankmutsuz canım bu arada sen tam kaç haftalıksın şuan 7+3 falan mı? Dün baktım doktorun bana verdiği bilgilendirme kağıdı var genel bilgiler yer alıyor orda 8 haftaya kadar diyor lütfen bria daha bekleyelim kötü olumsuz konşmayalım.Çünkü 7+2 de gözükmeyip 7+5 de gözükebilir bir bebek...aklım sende hep duamdasın inanki.ama ben herşey bitmiş gibi knşmak istemiyorum

Cemilecim cok uzuldum canim rabbbim hakkinda hayirli olani versin
Amin canım amin hayirlisi. Canım sizin durum içinde üzüldüm anne baba olmak zor 22 yaşındaki yeni mezun bi eğitimci ne yapacağını bilemediği için öyle bir yorum yapmıştır Çocuk daha 2 3 ay oldu da mi alışmadi da veliler hemen şikayet etmis Adaptasyon sürecinde her çocuğun bu duruma ayak uydurması farklı olabilir. Cozum bulmaktan ziyade kestirip atmayı tercih etmişler. Yazık. Sıkma canını daha kaliteli başka bir yere verirsiniz

Bugün 45 dakika durdu ateslenmis aldım kizimi. Eşimle de konuştuk alicaz cocugumuzu kızım mutlu değil içim parcalaniyor dislandik resmen. Çok erken bi karar ama sabirsizlar maalesef öğretmen benimkiyle ilgilenmekten digerlerini oynatamiyor diğer velilerden bu yüzden şikayet ediyor. Yok aglayanlara bakmaktan bizimkilerle ilgilenmiyor filan diye laflar sokuyorlar. Seymacim senin dedigin gibi diyemiyorum maalesef çünkü çocuğumu emanet ediyorum bana bilenip cocuguma kötü davranabilirler el mahkum oluyor. Anne olmak gerçekten zor içim parcalandi resmen. Canimin parçası hiç mutlu değil gitmek istemiyor belki de istenmedigini hissediyor. Kızımdan önemli birşey yok dizimin dibinde dursun yeterki mutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…