- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.841
Kuzum içine mi doğdu da bana böyle yazdin. Herşey çok güzel gidiyor bugün kalp atışını duyduk demek isterdim ama maalesef kese boş bugün 7 haftadan gün aldık sat a göre. Pazartesi tekrar gidicem ve yine görünmezse kürtaj Gelişimi geç olan bebekler zaten sağlıksız olurmuş ve 4. 5. Ayda kendini sonlandirirmis. Yeni hamile arkadaşlar bu olumsuzlukları lutfen okumasınlar. Evet üzgünüm hem de cok üzgünüm
Canım benim ya üzüldüm, inşallah yoluna girer herşey Allah yardımcınız olsun..Kuzum içine mi doğdu da bana böyle yazdin. Herşey çok güzel gidiyor bugün kalp atışını duyduk demek isterdim ama maalesef kese boş bugün 7 haftadan gün aldık sat a göre. Pazartesi tekrar gidicem ve yine görünmezse kürtaj Gelişimi geç olan bebekler zaten sağlıksız olurmuş ve 4. 5. Ayda kendini sonlandirirmis. Yeni hamile arkadaşlar bu olumsuzlukları lutfen okumasınlar. Evet üzgünüm hem de cok üzgünümÖnce kimyasal gebelik yaşadım bu da olmazsa boş gebeligide yaşamış olacagim Ama Allahın takdiri. Kari koca imtihandan geciyoruz Rabbim hayirlisini versin daha buyuk imtihanlarla sinamasin bizleri insallah. Pazartesiyi bekleyip göreceğiz.
Sağol canım Allah razı olsun Sende oglusunu saglikla kucağına alasın inşallah. Ve dualarinda bizi unutmaCanım benim ya üzüldüm, inşallah yoluna girer herşey Allah yardımcınız olsun..
Cemile ne diyorsun sen 8 haftaya kadar bekle lütfen sonra konuşalım çok morelim bozuldu.O yüzden bşy yazmak istemiyorum şuanKuzum içine mi doğdu da bana böyle yazdin. Herşey çok güzel gidiyor bugün kalp atışını duyduk demek isterdim ama maalesef kese boş bugün 7 haftadan gün aldık sat a göre. Pazartesi tekrar gidicem ve yine görünmezse kürtaj Gelişimi geç olan bebekler zaten sağlıksız olurmuş ve 4. 5. Ayda kendini sonlandirirmis. Yeni hamile arkadaşlar bu olumsuzlukları lutfen okumasınlar. Evet üzgünüm hem de cok üzgünümÖnce kimyasal gebelik yaşadım bu da olmazsa boş gebeligide yaşamış olacagim Ama Allahın takdiri. Kari koca imtihandan geciyoruz Rabbim hayirlisini versin daha buyuk imtihanlarla sinamasin bizleri insallah. Pazartesiyi bekleyip göreceğiz.
Kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla gelsinKızlar neler yapıyosunuz özlüyorum sizi arada gelip bakıyorum size :)
Dün biz doktora gittik cinsiyet belli oldu çok şükür, oğlumuz olacakmış inşallah darısı isteyen bekleyen herkese..
Siz Rabbi hebli mines salihiyn duasını dilinizden düşürmeyin inşallah Rabbim size de ol der ve oluverir mucizeniz..
Tamam canım sen moralini bozma lutfen konuşuruzCemile ne diyorsun sen 8 haftaya kadar bekle lütfen sonra konuşalım çok morelim bozuldu.O yüzden bşy yazmak istemiyorum şuan
Aminn Canım senin de inşallah teşekkür ederim..Kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla gelsin
Saol canım benim Allah yardımcınız olsun inşallah Rabbim gönlünüze göre versin herşeyi..Sağol canım Allah razı olsun Sende oglusunu saglikla kucağına alasın inşallah. Ve dualarinda bizi unutma
Ayy cnm yaa bole hemen pes etmesi bana biraz sacma geldi yani ogretmeni degistirwmiyo musunuz cnm peki velilerin tepkisi sacma yani destek olmamiz gerek bence yaa birbirimize bole bi konuda allah allah cok anlamsiz yaniKızlar teşekkür ederim mesajlariniz için ama maalesef ben çok kötüyum erva çok ağladığı için diğer çocuklarda etkileniyormus şikayet etmiş veliler . Dün akşam toplantı vardı eşim gitti öğretmenle ayrı konuşmuşlar çok agliyor napicami bilmiyorum demiş (gidin demeye getiriyor) oyuncaklarla oynamıyor oyuna davet ediyorum herşeye hayır diyor sürekli ağlıyor. Elini tuttugumda veya kucagina aldığım da susuyor bırakınca yine ağlıyor güven problemi yaşıyor demiş. Kızım.normal değil zaten bunu esimde bende biliyoruz farkindayiz standart bir çocuk gibi oyuna dalan oyuncaklari seven bir çocuk değil. Haftaya 3 4 gün daha götürücem eğer aglamasi devam ederse alicam.
Ben 1 2 ay denemeye kararliydim ama maalesef istenmiyorz akşamdan beri aglamaktan helak oldum çok çok üzgünüm hemen 4 gunde kararı verdiler. Ogretmenimiz yeni atanmis daha 22 yaşında ilk öğretmenliği. Diğer öğretmen arkadaşlarıma danistim biraz daha gelsin bakalım nasıl olucak demisler.
Çok üZgünüm nolcak bilmiyorum
Canım benim onların işine öyle gelmiş yoksa senin cocugun da anormal bir durum yok her okulda ağlayan hatta 1. Sınıfa zor alışan cocuklar var.Sen kötü idarecilere denk gelmişsin sadece onlar insan olsa sana daha cok destek olur.Zamanla alışır kimi cocuk böyle oluyor derlerdi.Sen gittğinde lütfen suçun varmış gibi böyle geç götürceö falan deme tam tersi kararlı ve sinirli tepkili ol onlara karşı...ben böyle şey duymadım de 1 haftada neredeyse getirme demediğiniz kaldı de dün uzamasın diye sesimi çıkarmadım ama siz benmle böyle konuşamazsnz de hatta...Benim cocugum alışsın diye başlattım ben zaten bende biliyorum de...bu cocuk alışmassa ilkokula nasıl başlayacak sizden de köstek değil destek beklerdim de.bu cocuk burda olacak buyrun de dön.Hala ağlıyorum öyle kırgın ve üzgün hissediyorum evet çok cok erken böyle bir karar alinmasi için ama kendimi cocugumu dislanmis hissediyorum.. bugun herkes girdikten sonra gidicem geç goturucem bi de böyle denicem çok üzgünüm
Amin canım amin hayirlisi. Canım sizin durum içinde üzüldüm anne baba olmak zor 22 yaşındaki yeni mezun bi eğitimci ne yapacağını bilemediği için öyle bir yorum yapmıştır Çocuk daha 2 3 ay oldu da mi alışmadi da veliler hemen şikayet etmis Adaptasyon sürecinde her çocuğun bu duruma ayak uydurması farklı olabilir. Cozum bulmaktan ziyade kestirip atmayı tercih etmişler. Yazık. Sıkma canını daha kaliteli başka bir yere verirsinizCemilecim cok uzuldum canim rabbbim hakkinda hayirli olani versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?