2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım Şeymam Allah razı olsun bi mukabil sende öyle mesajını gördüm de iki arkadaşım geldi durumu bilen beni merak etmişler canini sıkma bizimde geç görüldü diye Kuzum dün sat a 7+0 di asilama 14 agustosta oldu bana pazartesi günü gel dedi ama ben çarşamba gidicem Şundan dolayı umutsuzum adet im 2 gun geciktiginde gittim bhcg yüksekti 5+4 de keseyi gördük.Arada 10 gün var o zamana kadar bebek olmaz mıydı kesede. Hani bu fasulye gibi görünüyor ya o yoktu zaten kalp atışının 9 10 haftaya kadar yolu var diye biliyorum. Çarşamba gittiğimde 7+4 olacak senin dediğin gibi 8 olmasını beklerim. O zamanda görülmesse yapacak birşey yok ki canım Şu an tek umudum kanama vs yok bazı boş gebelik durumlarında kanama oluyormuş benim kese sapa sağlam duruyor. Öyle işte canım bakalım zaman ne gösterecek hep birlikte göreceğiz ilgin ve desteğin için sağol kuzum. Rabbim sağ salim bebegini kucağına almayı nasip etsin sende benim hep duamdasin

Ya sen cok erken panik yapmışsın bence inşallah Allahım lütfen ben haklı çıkayım! Doktorada kızdım şimdi dur bakalım.Yalan olmasın benimde tek kese gözüktü sonra 7+1 de gittik sanırım biz alttan baktıda gördü bebeği.yani daha geç gitsem rahat görürmüş demekki.Ama ben normali bu diye biliyorum o dönem mart annelerini takipteydim herkes böyle gördü yani.Sen olumsuz cümleler kurma şimdi bekleyelim habersiz bırakma.

Son düzenleme:
A ankmutsuz birde Randevu ya erken erken gitme mesela 7. Hafta ya 7+4 git dediğin gibi daha rahat bakar hem....bence şuan olumlu olma olasılığı da yüksek.
Kuzum inşallah sizin dedikleriniz çıkar. Evet bunları okudukça biraz moralim yerine geliyor dün e göre çok daha iiyiyim arkadaşlarımin destekli konuşmaları senin konuşman biraz bana umut oldu ama yine de kendimi kaptırmiyorum temkinliyim. Hatta dün için kendime kızıyorum herşey bitmiş gibi davrandım 7 li kusurlerde hatta ve hatta 8 lerde bebeği görenler varmış işte Normal yolla hamile kalanlarda geç dollenme gibi durumlar olabiliyor biz 14 ağustosta aşılama yaptırdık sonra hiç birlikte olmadık hanı geç döllenme vs öyle bir tutanağım yok. Hayırlısı olsun Şeymam hakkımızda sen hamissin dualarını üzerimizden eksik etme olmazsa var bir hayır deriz. Gelişmelerden haberdar edeceğim canım

HerZaman dıa edeceğim Allahım kolaylaştırsın hamileliğini Herkesin bünyesi farklı ilk haftalar kalp atışını duyana kadar düzen oturmuyor bakalım bekleyelim.
Abese suresi 18-19-20 oku bak netten kolay gebelik doğum için okunuyor ama 21. Ayeti sakın okuma

Canm benim yaa kiyamam ben ikinize de belki yaşamadık bu duyguyu ama inan anlamak için yaşamak gerekmiyor şuanki hislerini inan burdaki herkes anlıyor ve yaşıyor. Rabbim belkide bi sınava tabi tuttu kimbilebilir ki canım ya o minik kuşum istemezmi etrafindaki arkadaşları gibi oyunlar oynasn lütfen sende kendini topla ve kizina destek ol onun en çok annesine ihtiyacı var

Kuzum neden bilmiyorum ama ben hiç kötü hissetmiyorum inşaAllah Rabbimin izniyle yüzün gülücek ben inanıyorummm

Tamam kuzum okurum sagolasin ❤

Tamam kuzum okurum sagolasin ❤
Canım benm aklıma ne geldi birde bak böyle gözükmeyince yolunda gidip gitmedğini anlamak için beta testi alıyorlardı gün aşırı arkadşımdan yani beta 2 günde 2 katıysa herşey yolunda gidiyor zamanla hepsi gözükecek demekti.Sen tekrar yaptırdın mı?

Canım bi yerde okumuştum çocuk bi okulda bir haftadan mutsuzsa alın ordan diyolar birinin çocuğu da böyle ağlamış her gün başka okula almışlar ordan da çıkmak istemiyormuş :) belki okulu sevmemiştir kızın başka bir okulu da deneyin derim ben çok bi bilgim yok ama

Gerek duymadı kuzum. Çünkü kese buyurmuş o da bhcg yi yukseltirmis ve bhcg ye göre herşey normal gibi görünürmuş önemli olan ultrason bebeğim. Hayırlısı

Sumeyyecim feridecim sagolun mesajlariniz için hakkımızda hayırlı olan budur belkide. Canimin parçası kizimi daha fazla yipratmicam istenmedigi bi ortama birakmicam. Pazartesi kaydini sildiricem hayırlısı olsun hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…