- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.861
Canım Şeymam Allah razı olsun bi mukabil sende öyle mesajını gördüm de iki arkadaşım geldi durumu bilen beni merak etmişler canini sıkma bizimde geç görüldü diye Kuzum dün sat a 7+0 di asilama 14 agustosta oldu bana pazartesi günü gel dedi ama ben çarşamba gidicem Şundan dolayı umutsuzum adet im 2 gun geciktiginde gittim bhcg yüksekti 5+4 de keseyi gördük.Arada 10 gün var o zamana kadar bebek olmaz mıydı kesede. Hani bu fasulye gibi görünüyor ya o yoktu zaten kalp atışının 9 10 haftaya kadar yolu var diye biliyorum. Çarşamba gittiğimde 7+4 olacak senin dediğin gibi 8 olmasını beklerim. O zamanda görülmesse yapacak birşey yok ki canımA ankmutsuz canım bu arada sen tam kaç haftalıksın şuan 7+3 falan mı? Dün baktım doktorun bana verdiği bilgilendirme kağıdı var genel bilgiler yer alıyor orda 8 haftaya kadar diyor lütfen bria daha bekleyelim kötü olumsuz konşmayalım.Çünkü 7+2 de gözükmeyip 7+5 de gözükebilir bir bebek...aklım sende hep duamdasın inanki.ama ben herşey bitmiş gibi knşmak istemiyorum
Ya sen cok erken panik yapmışsın bence inşallah Allahım lütfen ben haklı çıkayım! Doktorada kızdım şimdi dur bakalım.Yalan olmasın benimde tek kese gözüktü sonra 7+1 de gittik sanırım biz alttan baktıda gördü bebeği.yani daha geç gitsem rahat görürmüş demekki.Ama ben normali bu diye biliyorum o dönem mart annelerini takipteydim herkes böyle gördü yani.Sen olumsuz cümleler kurma şimdi bekleyelim habersiz bırakma.Canım Şeymam Allah razı olsun bi mukabil sende öyle mesajını gördüm de iki arkadaşım geldi durumu bilen beni merak etmişler canini sıkma bizimde geç görüldü diye Kuzum dün sat a 7+0 di asilama 14 agustosta oldu bana pazartesi günü gel dedi ama ben çarşamba gidicem Şundan dolayı umutsuzum adet im 2 gun geciktiginde gittim bhcg yüksekti 5+4 de keseyi gördük.Arada 10 gün var o zamana kadar bebek olmaz mıydı kesede. Hani bu fasulye gibi görünüyor ya o yoktu zaten kalp atışının 9 10 haftaya kadar yolu var diye biliyorum. Çarşamba gittiğimde 7+4 olacak senin dediğin gibi 8 olmasını beklerim. O zamanda görülmesse yapacak birşey yok ki canımŞu an tek umudum kanama vs yok bazı boş gebelik durumlarında kanama oluyormuş benim kese sapa sağlam duruyor. Öyle işte canım bakalım zaman ne gösterecek hep birlikte göreceğiz ilgin ve desteğin için sağol kuzum. Rabbim sağ salim bebegini kucağına almayı nasip etsin sende benim hep duamdasin
Kuzum inşallah sizin dedikleriniz çıkar. Evet bunları okudukça biraz moralim yerine geliyor dün e göre çok daha iiyiyim arkadaşlarımin destekli konuşmaları senin konuşman biraz bana umut oldu ama yine de kendimi kaptırmiyorum temkinliyim. Hatta dün için kendime kızıyorum herşey bitmiş gibi davrandım 7 li kusurlerde hatta ve hatta 8 lerde bebeği görenler varmış işte Normal yolla hamile kalanlarda geç dollenme gibi durumlar olabiliyor biz 14 ağustosta aşılama yaptırdık sonra hiç birlikte olmadık hanı geç döllenme vs öyle bir tutanağım yok. Hayırlısı olsun Şeymam hakkımızda sen hamissin dualarını üzerimizden eksik etme olmazsa var bir hayır deriz. Gelişmelerden haberdar edeceğim canım
HerZaman dıa edeceğim Allahım kolaylaştırsın hamileliğiniKuzum inşallah sizin dedikleriniz çıkar. Evet bunları okudukça biraz moralim yerine geliyor dün e göre çok daha iiyiyim arkadaşlarımin destekli konuşmaları senin konuşman biraz bana umut oldu ama yine de kendimi kaptırmiyorum temkinliyim. Hatta dün için kendime kızıyorum herşey bitmiş gibi davrandım 7 li kusurlerde hatta ve hatta 8 lerde bebeği görenler varmış işte Normal yolla hamile kalanlarda geç dollenme gibi durumlar olabiliyor biz 14 ağustosta aşılama yaptırdık sonra hiç birlikte olmadık hanı geç döllenme vs öyle bir tutanağım yok. Hayırlısı olsun Şeymam hakkımızda sen hamissin dualarını üzerimizden eksik etme olmazsa var bir hayır deriz. Gelişmelerden haberdar edeceğim canım
Canm benim yaa kiyamam ben ikinize de belki yaşamadık bu duyguyu ama inan anlamak için yaşamak gerekmiyor şuanki hislerini inan burdaki herkes anlıyor ve yaşıyor. Rabbim belkide bi sınava tabi tuttu kimbilebilir ki canım ya o minik kuşum istemezmi etrafindaki arkadaşları gibi oyunlar oynasn lütfen sende kendini topla ve kizina destek ol onun en çok annesine ihtiyacı varKızlar teşekkür ederim mesajlariniz için ama maalesef ben çok kötüyum erva çok ağladığı için diğer çocuklarda etkileniyormus şikayet etmiş veliler . Dün akşam toplantı vardı eşim gitti öğretmenle ayrı konuşmuşlar çok agliyor napicami bilmiyorum demiş (gidin demeye getiriyor) oyuncaklarla oynamıyor oyuna davet ediyorum herşeye hayır diyor sürekli ağlıyor. Elini tuttugumda veya kucagina aldığım da susuyor bırakınca yine ağlıyor güven problemi yaşıyor demiş. Kızım.normal değil zaten bunu esimde bende biliyoruz farkindayiz standart bir çocuk gibi oyuna dalan oyuncaklari seven bir çocuk değil. Haftaya 3 4 gün daha götürücem eğer aglamasi devam ederse alicam.
Ben 1 2 ay denemeye kararliydim ama maalesef istenmiyorz akşamdan beri aglamaktan helak oldum çok çok üzgünüm hemen 4 gunde kararı verdiler. Ogretmenimiz yeni atanmis daha 22 yaşında ilk öğretmenliği. Diğer öğretmen arkadaşlarıma danistim biraz daha gelsin bakalım nasıl olucak demisler.
Çok üZgünüm nolcak bilmiyorum
Kuzum neden bilmiyorum ama ben hiç kötü hissetmiyorum inşaAllah Rabbimin izniyle yüzün gülücek ben inanıyorummmCanım Şeymam Allah razı olsun bi mukabil sende öyle mesajını gördüm de iki arkadaşım geldi durumu bilen beni merak etmişler canini sıkma bizimde geç görüldü diye Kuzum dün sat a 7+0 di asilama 14 agustosta oldu bana pazartesi günü gel dedi ama ben çarşamba gidicem Şundan dolayı umutsuzum adet im 2 gun geciktiginde gittim bhcg yüksekti 5+4 de keseyi gördük.Arada 10 gün var o zamana kadar bebek olmaz mıydı kesede. Hani bu fasulye gibi görünüyor ya o yoktu zaten kalp atışının 9 10 haftaya kadar yolu var diye biliyorum. Çarşamba gittiğimde 7+4 olacak senin dediğin gibi 8 olmasını beklerim. O zamanda görülmesse yapacak birşey yok ki canımŞu an tek umudum kanama vs yok bazı boş gebelik durumlarında kanama oluyormuş benim kese sapa sağlam duruyor. Öyle işte canım bakalım zaman ne gösterecek hep birlikte göreceğiz ilgin ve desteğin için sağol kuzum. Rabbim sağ salim bebegini kucağına almayı nasip etsin sende benim hep duamdasin
Canım Burcum cook sagol cook amin Herkes seninle aynı fikirde. Dilerim ben yanılırım canım.Kuzum neden bilmiyorum ama ben hiç kötü hissetmiyorum inşaAllah Rabbimin izniyle yüzün gülücek ben inanıyorummm
Tamam kuzum okurum sagolasin ❤HerZaman dıa edeceğim Allahım kolaylaştırsın hamileliğiniHerkesin bünyesi farklı ilk haftalar kalp atışını duyana kadar düzen oturmuyor bakalım bekleyelim.
Abese suresi 18-19-20 oku bak netten kolay gebelik doğum için okunuyor ama 21. Ayeti sakın okuma
Canım benm aklıma ne geldi birde bak böyle gözükmeyince yolunda gidip gitmedğini anlamak için beta testi alıyorlardı gün aşırı arkadşımdan yani beta 2 günde 2 katıysa herşey yolunda gidiyor zamanla hepsi gözükecek demekti.Sen tekrar yaptırdın mı?Tamam kuzum okurum sagolasin ❤
Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin canımÇok şükür canım...
Kızlar bu arada benim oğlum oluyor
Canım bi yerde okumuştum çocuk bi okulda bir haftadan mutsuzsa alın ordan diyolar birinin çocuğu da böyle ağlamış her gün başka okula almışlar ordan da çıkmak istemiyormuş :) belki okulu sevmemiştir kızın başka bir okulu da deneyin derim ben çok bi bilgim yok amaBugün 45 dakika durdu ateslenmis aldım kizimi. Eşimle de konuştuk alicaz cocugumuzu kızım mutlu değil içim parcalaniyor dislandik resmen. Çok erken bi karar ama sabirsizlar maalesef öğretmen benimkiyle ilgilenmekten digerlerini oynatamiyor diğer velilerden bu yüzden şikayet ediyor. Yok aglayanlara bakmaktan bizimkilerle ilgilenmiyor filan diye laflar sokuyorlar. Seymacim senin dedigin gibi diyemiyorum maalesef çünkü çocuğumu emanet ediyorum bana bilenip cocuguma kötü davranabilirler el mahkum oluyor. Anne olmak gerçekten zor içim parcalandi resmen. Canimin parçası hiç mutlu değil gitmek istemiyor belki de istenmedigini hissediyor. Kızımdan önemli birşey yok dizimin dibinde dursun yeterki mutlu olsun.
Gerek duymadı kuzum. Çünkü kese buyurmuş o da bhcg yi yukseltirmis ve bhcg ye göre herşey normal gibi görünürmuş önemli olan ultrason bebeğim. HayırlısıCanım benm aklıma ne geldi birde bak böyle gözükmeyince yolunda gidip gitmedğini anlamak için beta testi alıyorlardı gün aşırı arkadşımdan yani beta 2 günde 2 katıysa herşey yolunda gidiyor zamanla hepsi gözükecek demekti.Sen tekrar yaptırdın mı?
Canımmm nasıl mutluyum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah korktuguna uğratmasın inşallah.❤ Cook amin!❤Çok şükür canım...
Kızlar bu arada benim oğlum oluyor
Amin canım amin Allahım korktuklarımızdan korusun bizi dediğin gibi ferahlıklara çıkalımCanımmm nasıl mutluyum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah korktuguna uğratmasın inşallah.❤ Cook amin!❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?