2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

İyiyiz canım sen nasılsın benim bir kızım daha olucak inş 32. Haftanın içindeyim ama benim kuzu önden gidiyo 34 görünüyodu en son o yüzden 38 gibi falan bekliyoruz işk kızım da öyle gelmişti yani yaklaşık 6 haftamız var son günlerd alışverişle kafayı bozdum desem yeridir ikinci olmasına rağmen ne görsem alasım geliyo hepsi sağlıkla gelsin inş

Selam canim. 15. hafta bitti. Doktor erkege benzetti ama sali günü netlesecek. Nazik mesajin icin tesekkur ederim. Takipteyim bu forumu da:) Dualarim sizlerle. Guzel haberi en yakin zamanda alacagimizi biliyorum..

Merhaba canım çok teşekkür ederim düşündüğün için burada hep birlikte dertlerimizi paylaştık.. iyiyiz çok şükür oğlum ve ben :) doğum şubatta yolu yarıladık çok şükür allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah

Maşallah cnm insallah zamaninda dogum olur ben 34 hafta da doğum yapmistim. Bol bol gez dolaş çocuk olunca zor olacak:)

Selam canim. 15. hafta bitti. Doktor erkege benzetti ama sali günü netlesecek. Nazik mesajin icin tesekkur ederim. Takipteyim bu forumu da:) Dualarim sizlerle. Guzel haberi en yakin zamanda alacagimizi biliyorum..
Inşallah cnm benim cinsiyet netlesince yaz saglicakla kucagina al:)

Inşallah cnm benim cinsiyet netlesince yaz saglicakla kucagina al:)
Inşallah amin cnm. Allahım zaman ne çabuk geçiyor sanki daha dün hamileyim dediniz:)))) sağlıklı bi doğum olsun inşallah

Sağol canım sorduğun için. Çok şükür ağrılar dışında iyiym . oğlum olcak Allahın izniyle. 26.haftaya geldik az kaldı hazırlıklar yapıyoruz :)) sem nasılsın

Sağol canım sorduğun için. Çok şükür ağrılar dışında iyiym . oğlum olcak Allahın izniyle. 26.haftaya geldik az kaldı hazırlıklar yapıyoruz :)) sem nasılsın
Iyiyim cnm çok şükür aynı bildigin gibi devam:) buyumussunuz maşallah size:) sağlıklı doğum olsun insallah

Şubatta hamile kaldım 30 temmuzda 27 haftalık doğum yaptım oğlum oldu küvözde bugün 56. Gün dualarınızda Mehmet'imede yar verin

Aaa nedn erken oldu nasıl durumu iyi mi?
Bir sebebi yok idrar yollarımda enfeksiyon vardı o etkilemis olabilr diyorlar. genel durumu iyi çok şükür gelişmesini bekliyoruz solunumun düzelmesi lazım birde anne sütünü sindiremiyor 2 haftadır özel mamayla besleniyor onların düzene girmesini bekliyoruz inşallah tez zamanda düzene girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…