- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.881
Maşallah cnm sağlıkla kucağına al oğluşunuÇok şükür canım...
Kızlar bu arada benim oğlum oluyor
İyiyiz canım sen nasılsın benim bir kızım daha olucak inş@Kismetim1234 @gokyuzundekiturna @kkk91 K karayipkorsani @mandarin123 @banukrc M mmavi_21 @osskemleydii18 @mervebil @esmer58 maviucurtma33 M maviturna @suleyagmur__
Merhaba kızlar nasilsiniz
Bebisleriniz nasıl? Cook uzun zaman oldu ozlemisim sizleri belki 2 3 mesajdan fazla konusmadigimiz arkadaslarimizda oldu ama yine de ozlemisim hepiniz tanidiksiniz bu topikte
Cinsiyetleriniz belli oldu mu? Doğuma ne kadar kaldı?
Kızlar benm geç döllenme olduğu için satla uyumlu gitmiyor hamileliğim. Hafta ölçümleri doktordan doktora fark eder mi .mesela bir hafta önce doktor 11 haftalık demişti bir hafta sonra başka bir doktor 11 haftalık şu an diyor. 4 deneme sonunda doktorumu buldum da ondan başka doktorlara gittim.birde fotosunu ekledim teyzeleri tahmin de alabilirim : )
Selam canim. 15. hafta bitti. Doktor erkege benzetti ama sali günü netlesecek. Nazik mesajin icin tesekkur ederim. Takipteyim bu forumu da:) Dualarim sizlerle. Guzel haberi en yakin zamanda alacagimizi biliyorum..@Kismetim1234 @gokyuzundekiturna @kkk91 K karayipkorsani @mandarin123 @banukrc M mmavi_21 @osskemleydii18 @mervebil @esmer58 maviucurtma33 M maviturna @suleyagmur__
Bebisleriniz nasıl? Cook uzun zaman oldu ozlemisim sizleri belki 2 3 mesajdan fazla konusmadigimiz arkadaslarimizda oldu ama yine de ozlemisim hepiniz tanidiksiniz bu topikte
Canım cok teşekkür ederim Allah razı olsunMaşallah cnm sağlıkla kucağına al oğluşunu
Merhaba canım çok teşekkür ederim düşündüğün için burada hep birlikte dertlerimizi paylaştık.. iyiyiz çok şükür oğlum ve ben :) doğum şubatta yolu yarıladık çok şükür allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah@Kismetim1234 @gokyuzundekiturna @kkk91 K karayipkorsani @mandarin123 @banukrc M mmavi_21 @osskemleydii18 @mervebil @esmer58 maviucurtma33 M maviturna @suleyagmur__
Evet canım erkekmiş@mervem-metem senin de erkek dimi cnm?
Maşallah cnm insallah zamaninda dogum olur ben 34 hafta da doğum yapmistim. Bol bol gez dolaş çocuk olunca zor olacak:)İyiyiz canım sen nasılsın benim bir kızım daha olucak inş32. Haftanın içindeyim ama benim kuzu önden gidiyo 34 görünüyodu en son o yüzden 38 gibi falan bekliyoruz işk kızım da öyle gelmişti yani yaklaşık 6 haftamız var son günlerd alışverişle kafayı bozdum desem yeridir ikinci olmasına rağmen ne görsem alasım geliyo hepsi sağlıkla gelsin inş
Inşallah cnm benim cinsiyet netlesince yaz saglicakla kucagina al:)Selam canim. 15. hafta bitti. Doktor erkege benzetti ama sali günü netlesecek. Nazik mesajin icin tesekkur ederim. Takipteyim bu forumu da:) Dualarim sizlerle. Guzel haberi en yakin zamanda alacagimizi biliyorum..
Inşallah cnm benim cinsiyet netlesince yaz saglicakla kucagina al:)Selam canim. 15. hafta bitti. Doktor erkege benzetti ama sali günü netlesecek. Nazik mesajin icin tesekkur ederim. Takipteyim bu forumu da:) Dualarim sizlerle. Guzel haberi en yakin zamanda alacagimizi biliyorum..
Inşallah amin cnm. Allahım zaman ne çabuk geçiyor sanki daha dün hamileyim dediniz:)))) sağlıklı bi doğum olsun inşallahMerhaba canım çok teşekkür ederim düşündüğün için burada hep birlikte dertlerimizi paylaştık.. iyiyiz çok şükür oğlum ve ben :) doğum şubatta yolu yarıladık çok şükür allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah
Sağol canım sorduğun için. Çok şükür ağrılar dışında iyiym . oğlum olcak Allahın izniyle. 26.haftaya geldik az kaldı hazırlıklar yapıyoruz :)) sem nasılsın@Kismetim1234 @gokyuzundekiturna @kkk91 K karayipkorsani @mandarin123 @banukrc M mmavi_21 @osskemleydii18 @mervebil @esmer58 maviucurtma33 M maviturna @suleyagmur__
Iyiyim cnm çok şükür aynı bildigin gibi devam:) buyumussunuz maşallah size:) sağlıklı doğum olsun insallahSağol canım sorduğun için. Çok şükür ağrılar dışında iyiym . oğlum olcak Allahın izniyle. 26.haftaya geldik az kaldı hazırlıklar yapıyoruz :)) sem nasılsın
Bana da hiç geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor gerçekten de:) amin inşallahInşallah cnm benim cinsiyet netlesince yaz saglicakla kucagina al:)
Inşallah amin cnm. Allahım zaman ne çabuk geçiyor sanki daha dün hamileyim dediniz:)))) sağlıklı bi doğum olsun inşallah
Geçmez mi cnm ya geciyor:)Bana da hiç geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor gerçekten de:) amin inşallah
Naber hanımlar Nasıl geçiyor hayat
Ne güzel iyi eğlenmelerGüzel şimdi komsularimla büyük parka gidiyoruz piknik yapicaz:))
Şubatta hamile kaldım 30 temmuzda 27 haftalık doğum yaptım oğlum oldu küvözde bugün 56. Gün dualarınızda Mehmet'imede yar verin@Kismetim1234 @gokyuzundekiturna @kkk91 K karayipkorsani @mandarin123 @banukrc M mmavi_21 @osskemleydii18 @mervebil @esmer58 maviucurtma33 M maviturna @suleyagmur__
Aaa nedn erken oldu nasıl durumu iyi mi?Şubatta hamile kaldım 30 temmuzda 27 haftalık doğum yaptım oğlum oldu küvözde bugün 56. Gün dualarınızda Mehmet'imede yar verin
Bir sebebi yok idrar yollarımda enfeksiyon vardı o etkilemis olabilr diyorlar. genel durumu iyi çok şükür gelişmesini bekliyoruz solunumun düzelmesi lazım birde anne sütünü sindiremiyor 2 haftadır özel mamayla besleniyor onların düzene girmesini bekliyoruz inşallah tez zamanda düzene girecekAaa nedn erken oldu nasıl durumu iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?