- 3 Mart 2017
- 55
- 41
- 3
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.901
@Kismetim1234 @gokyuzundekiturna @kkk91 @karayipkorsanimandarin123 @banukrc @mmavi_21 O osskem @leydii18 @mervebil @esmer58 @maviucurtma33 @maviturna @suleyagmur__
Merhaba kızlar nasilsiniz
Bebisleriniz nasıl? Cook uzun zaman oldu ozlemisim sizleri belki 2 3 mesajdan fazla konusmadigimiz arkadaslarimizda oldu ama yine de ozlemisim hepiniz tanidiksiniz bu topikte
Cinsiyetleriniz belli oldu mu? Doğuma ne kadar kaldı?
Bir sebebi yok idrar yollarımda enfeksiyon vardı o etkilemis olabilr diyorlar. genel durumu iyi çok şükür gelişmesini bekliyoruz solunumun düzelmesi lazım birde anne sütünü sindiremiyor 2 haftadır özel mamayla besleniyor onların düzene girmesini bekliyoruz inşallah tez zamanda düzene girecek
Canım benim arkdaşımn kızı 2 2bçk ay kaldı oda çok minik doğdu.Şuan 5 aylık cadı bir kız oldu bile :) Allahın izniyle bugünler geçiyor inşallahŞubatta hamile kaldım 30 temmuzda 27 haftalık doğum yaptım oğlum oldu küvözde bugün 56. Gün dualarınızda Mehmet'imede yar verin
Aminnnn canım inşallahKelebekcikk34 canim hayırli olsun sagsaglim gelsin inşallah oğluşun :)
Ay valla tükendim canım 19.gun bugun hala gelen yok ve işin garibi belirti bile yokAminnnn canım inşallah
Sende bu ay yumrtlamanı 1 hafta gecikmeli hesapla öyle dene birde kuzum belki geç yumurtlama oluyordur gecikiyor ya adet.
Doktora git dicemde sen gitmiştin hatırlıyorumAy valla tükendim canım 19.gun bugun hala gelen yok ve işin garibi belirti bile yok
Yarınç yine randevu aldım gidicem canımDoktora git dicemde sen gitmiştin hatırlıyorum
Merhaba burada da görüştüğümüze sevindim:) Biz kızımızı bekliyoruz. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza insallah:)@Kismetim1234 @gokyuzundekiturna @kkk91 @karayipkorsanimandarin123 @banukrc @mmavi_21 O osskem @leydii18 @mervebil @esmer58 @maviucurtma33 @maviturna @suleyagmur__
Merhaba kızlar nasilsiniz
Bebisleriniz nasıl? Cook uzun zaman oldu ozlemisim sizleri belki 2 3 mesajdan fazla konusmadigimiz arkadaslarimizda oldu ama yine de ozlemisim hepiniz tanidiksiniz bu topikte
Cinsiyetleriniz belli oldu mu? Doğuma ne kadar kaldı?
Keşke mercanköşk içseydin o daha iyi gelirdi mideye canımYaa kızlar ben saat 5 ten beri kıvranıyorum midemde bir sancı var anlatamam size bide gaz ne yaptiysam geçmek bilmedi nane rezene papatya hicbir işe yaramadm neden olduğunu anlamdm sizce soğuk almış olsm bu kadar şiddetli olur mu bide soğuk alsm sadece mide mi yani offf nefes alamaz oldm çok baskı oluyr ve gorende beni 5 aylık sanr karnm o kadar şişti
Yokki yanımda olan herşeyi denedm mide mi sıcak tutmaya çalışıyorum ama hala sancı dinmediKeşke mercanköşk içseydin o daha iyi gelirdi mideye canım
Amin cnm insallahMerhaba burada da görüştüğümüze sevindim:) Biz kızımızı bekliyoruz. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza insallah:)
Inşallah girer cnm sen yüreğini ferah tut rabbim yardimcimiz olsunBir sebebi yok idrar yollarımda enfeksiyon vardı o etkilemis olabilr diyorlar. genel durumu iyi çok şükür gelişmesini bekliyoruz solunumun düzelmesi lazım birde anne sütünü sindiremiyor 2 haftadır özel mamayla besleniyor onların düzene girmesini bekliyoruz inşallah tez zamanda düzene girecek
Inşallah girer cnm sen yüreğini ferah tut rabbim yardimcimiz olsunBir sebebi yok idrar yollarımda enfeksiyon vardı o etkilemis olabilr diyorlar. genel durumu iyi çok şükür gelişmesini bekliyoruz solunumun düzelmesi lazım birde anne sütünü sindiremiyor 2 haftadır özel mamayla besleniyor onların düzene girmesini bekliyoruz inşallah tez zamanda düzene girecek
Şeker ölçümü yanlış cikmisti bende. Suan hamilelere seker ölçümü yapılıyor mu ya iyi olmadigini söylüyorlar.31+4'teyim ben, erkek olacak insallah. Gebelik sekeriyle ugrasiyorumsu an diyetle yoluna girdi gibi ama tatliyi boregi gectim taze beyaz ekmegi bile ozledim doktor haftalar ilerledikce zorlasabilir dedi, bakalim bekliyoruz dort gozle
Verdinmi hiç cnmNe yapiynz kızlar durumlar nasıl. Valla ben sıkı bir diyete başladım spor falan kendimi toplamaya çalışıyorum ama açlığa dayanamayan biri için çekilmez inanın ben gece bile yemek yiyen biriym biraz zorlamıyorum ama dayancm. Bugün adetin 19. günü ne hikmettir ki sağ göğsüm ağrı yapıyor dokununca normalde ben adet olmadn 1 hafta önce olurdu bakalm artık
Verdinmi hiç cnmNe yapiynz kızlar durumlar nasıl. Valla ben sıkı bir diyete başladım spor falan kendimi toplamaya çalışıyorum ama açlığa dayanamayan biri için çekilmez inanın ben gece bile yemek yiyen biriym biraz zorlamıyorum ama dayancm. Bugün adetin 19. günü ne hikmettir ki sağ göğsüm ağrı yapıyor dokununca normalde ben adet olmadn 1 hafta önce olurdu bakalm artık
Valla canm 1 hafta oldu sadece 2 kilo verdim ama zaten hızlı verilen kilo sağlıklı değil tekrar alınması çok kolay yavaş yavaş İnşAllahVerdinmi hiç cnm
Inşallah girer cnm sen yüreğini ferah tut rabbim yardimcimiz olsun
Şeker ölçümü yanlış cikmisti bende. Suan hamilelere seker ölçümü yapılıyor mu ya iyi olmadigini söylüyorlar.
Olsun cnm sık dişini saglicakla alırsın kucagina bebegini insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?