2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

31+4'teyim ben, erkek olacak insallah. Gebelik sekeriyle ugrasiyorum su an diyetle yoluna girdi gibi ama tatliyi boregi gectim taze beyaz ekmegi bile ozledim doktor haftalar ilerledikce zorlasabilir dedi, bakalim bekliyoruz dort gozle

Allah sifa versin. Insallah en kisa zamanda kucaginizda evinize goturursunuz.

Ne yapiynz kızlar durumlar nasıl. Valla ben sıkı bir diyete başladım spor falan kendimi toplamaya çalışıyorum ama açlığa dayanamayan biri için çekilmez inanın ben gece bile yemek yiyen biriym biraz zorlamıyorum ama dayancm. Bugün adetin 19. günü ne hikmettir ki sağ göğsüm ağrı yapıyor dokununca normalde ben adet olmadn 1 hafta önce olurdu bakalm artık

Yaa kızlar ben saat 5 ten beri kıvranıyorum midemde bir sancı var anlatamam size bide gaz ne yaptiysam geçmek bilmedi nane rezene papatya hicbir işe yaramadm neden olduğunu anlamdm sizce soğuk almış olsm bu kadar şiddetli olur mu bide soğuk alsm sadece mide mi yani offf nefes alamaz oldm çok baskı oluyr ve gorende beni 5 aylık sanr karnm o kadar şişti

Merhaba burada da görüştüğümüze sevindim:) Biz kızımızı bekliyoruz. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza insallah:)

Keşke mercanköşk içseydin o daha iyi gelirdi mideye canım

Inşallah girer cnm sen yüreğini ferah tut rabbim yardimcimiz olsun

Inşallah girer cnm sen yüreğini ferah tut rabbim yardimcimiz olsun
31+4'teyim ben, erkek olacak insallah. Gebelik sekeriyle ugrasiyorum su an diyetle yoluna girdi gibi ama tatliyi boregi gectim taze beyaz ekmegi bile ozledim doktor haftalar ilerledikce zorlasabilir dedi, bakalim bekliyoruz dort gozle
Şeker ölçümü yanlış cikmisti bende. Suan hamilelere seker ölçümü yapılıyor mu ya iyi olmadigini söylüyorlar.

Olsun cnm sık dişini saglicakla alırsın kucagina bebegini insallah

Verdinmi hiç cnm

Verdinmi hiç cnm

Amin insallah canim. Cogu gitti azi kaldi diye avutuyorum kendimi

Ben yurtdisinda yasiyorum, burda herkese yapiliyor. Saglik sistemi cok iyi, bir sikinti olsa yapmazlardi diye dusunuyorum, zaten hamileyken gerekli olmadikca vitamin bile vermiyorlar. Her gun yemeklerden sonra evde kanimi olcuyorum, azicik patates falan yesem hemen yuksek cikiyor Insallah insulin kullanmadan atlatirim

Sende nasil yanlis cikmisti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…