2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Günaydın kızlar. Ben bugün hiç iyi değilim dünkü sancı falan bugün daha fena üstüne üstelik mide bulantm var ama çıkaramyrm geğirme kramplr. Afedersinz fena ishalde olmuşum başımı kaldiramyrm resmen ne oluyor bana böyle hayatmda ilk defa bu belirtileri beraber yasiyorm ve çok kotuym gözlerimi açamaz oldm kusma falan olsa insan rahatlrda oda yok sadece çok fazla midem bulanyr

C

Valla cnm 2 kere şeker yüklemesi oldu yanlis çıkmış yani sonradan doktor soyledi bende anlamadim

Canım çok sağol hatırladığın için iyiyiz şükür henüz 11 haftalık benim bebiş cinsiyet 1 ay sonra kesin belli olur sanırım

Sumeyye tamam ateşinde varsa salgın cnm. Ishak ates bulantı cevremdiklerin hepsi bu şekilde çok geçmiş olsun

Sumeyyecim geçmiş olsun canım evet geçiş mevsimindeyiz en tehlikeli geçis bu mevsim sanırım etrafımda herkes hasta. Sende büyük ihtimal üşüttun sanırım ishallik kötü bir durum Allah korusun ihmal etme. Benimde hala aşırı çok aşırı derecede saclarım dökülüyor Şu geçişi sağ salim atlatalım inşallah

Sağol canm ya sorma berbat bir durum sanada geçmiş olsun canm dikkat et valla hersey gecti de bende sadece sırt ağrısı var anlamadm soğuktan heralde gece hala midem sancı yapiyor alt karin kaslari faln

Sağol canm ya sorma berbat bir durum sanada geçmiş olsun canm dikkat et valla hersey gecti de bende sadece sırt ağrısı var anlamadm soğuktan heralde gece hala midem sancı yapiyor alt karin kaslari faln
Sumeyye galiba bende hasta oluyorum karnima tuhaf sancı giriyor bacaklarim belim agridan kopuyor iştah gitti çok fenayim. Ishal ateş yok simdilk

Sumeyye galiba bende hasta oluyorum karnima tuhaf sancı giriyor bacaklarim belim agridan kopuyor iştah gitti çok fenayim. Ishal ateş yok simdilk
Yaa canm hemen önlemini al nane limon bitki ilaçları falan kullan bol bol meyve tüket ishal durumu olursa İnşAllah olmaz muz ve haşlanmış patates faln ye aklinda bulunsn meyvesuyu vitamin alman lazm valla bende halszlik falan geçti ama ishal devm midem de hala kötü

Şimdi ishal de oldum eyvah eyvah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…