- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.921
CGünaydın kızlar. Ben bugün hiç iyi değilim dünkü sancı falan bugün daha fena üstüne üstelik mide bulantm var ama çıkaramyrm geğirme kramplr. Afedersinz fena ishalde olmuşum başımı kaldiramyrm resmen ne oluyor bana böyle hayatmda ilk defa bu belirtileri beraber yasiyorm ve çok kotuym gözlerimi açamaz oldm kusma falan olsa insan rahatlrda oda yok sadece çok fazla midem bulanyr
Valla cnm 2 kere şeker yüklemesi oldu yanlis çıkmış yani sonradan doktor soyledi bende anlamadimAmin insallah canim. Cogu gitti azi kaldi diye avutuyorum kendimi
Ben yurtdisinda yasiyorum, burda herkese yapiliyor. Saglik sistemi cok iyi, bir sikinti olsa yapmazlardi diye dusunuyorum, zaten hamileyken gerekli olmadikca vitamin bile vermiyorlar. Her gun yemeklerden sonra evde kanimi olcuyorum, azicik patates falan yesem hemen yuksek cikiyorInsallah insulin kullanmadan atlatirim
Sende nasil yanlis cikmisti?
Valla cnm 2 kere şeker yüklemesi oldu yanlis çıkmış yani sonradan doktor soyledi bende anlamadim
Bilmiyorum ki cnm şimdi biraz daha iyiym çok şükür ama gün boyu atesi düşürmeye calistm hala 38.5Sumeyye ishal salgini falan varmış acaba sanadami bulasti
Cnm cok gecmis olsun dikkat et kendine mevsim gecisi yaa bole hastaliklar oluyo ne yazik kiBilmiyorum ki cnm şimdi biraz daha iyiym çok şükür ama gün boyu atesi düşürmeye calistm hala 38.5
Canım çok sağol hatırladığın için iyiyiz şükür@Kismetim1234 @gokyuzundekiturna @kkk91 @karayipkorsanimandarin123 @banukrc @mmavi_21 @osskem @leydii18 @mervebil @esmer58 @maviucurtma33 M maviturna suleyagmur__
Merhaba kızlar nasilsiniz
Bebisleriniz nasıl? Cook uzun zaman oldu ozlemisim sizleri belki 2 3 mesajdan fazla konusmadigimiz arkadaslarimizda oldu ama yine de ozlemisim hepiniz tanidiksiniz bu topikte
Cinsiyetleriniz belli oldu mu? Doğuma ne kadar kaldı?
Sağol canm ya. Evet öyle valla çok şükür bugün daha iyiymCnm cok gecmis olsun dikkat et kendine mevsim gecisi yaa bole hastaliklar oluyo ne yazik ki
Maşallah size o zaman;:) cinsiyet belli olunca haber etCanım çok sağol hatırladığın için iyiyiz şükürhenüz 11 haftalık benim bebiş cinsiyet 1 ay sonra kesin belli olur sanırım
Teşekkür ederim cnm. Evet salgınmış malesef çok şükür çabuk atlattm bitki ilaçları falan meyve tükettimSumeyye tamam ateşinde varsa salgın cnm. Ishak ates bulantı cevremdiklerin hepsi bu şekilde çok geçmiş olsun
Tamam canım yazarım belli olunca :) dualarım sizinle tüm topik hamile kalır en kısa zamanda inşallahMaşallah size o zaman;:) cinsiyet belli olunca haber et
Sağol canm ya sorma berbat bir durum sanada geçmiş olsun canm dikkat et valla hersey gecti de bende sadece sırt ağrısı var anlamadm soğuktan heralde gece hala midem sancı yapiyor alt karin kaslari falnSumeyyecim geçmiş olsun canım evet geçiş mevsimindeyiz en tehlikeli geçis bu mevsim sanırım etrafımda herkes hasta. Sende büyük ihtimal üşüttun sanırım ishallik kötü bir durum Allah korusun ihmal etme. Benimde hala aşırı çok aşırı derecede saclarım dökülüyor Şu geçişi sağ salim atlatalım inşallah
Sumeyye galiba bende hasta oluyorum karnima tuhaf sancı giriyor bacaklarim belim agridan kopuyor iştah gitti çok fenayim. Ishal ateş yok simdilkSağol canm ya sorma berbat bir durum sanada geçmiş olsun canm dikkat et valla hersey gecti de bende sadece sırt ağrısı var anlamadm soğuktan heralde gece hala midem sancı yapiyor alt karin kaslari faln
Yaa canm hemen önlemini al nane limon bitki ilaçları falan kullan bol bol meyve tüket ishal durumu olursa İnşAllah olmaz muz ve haşlanmış patates faln ye aklinda bulunsn meyvesuyu vitamin alman lazm valla bende halszlik falan geçti ama ishal devm midem de hala kötüSumeyye galiba bende hasta oluyorum karnima tuhaf sancı giriyor bacaklarim belim agridan kopuyor iştah gitti çok fenayim. Ishal ateş yok simdilk
Şimdi ishal de oldum eyvah eyvahYaa canm hemen önlemini al nane limon bitki ilaçları falan kullan bol bol meyve tüket ishal durumu olursa İnşAllah olmaz muz ve haşlanmış patates faln ye aklinda bulunsn meyvesuyu vitamin alman lazm valla bende halszlik falan geçti ama ishal devm midem de hala kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?