2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Valla canm çok geçmiş olsun bol bol egzersiz yap öyle kendini atma bende ateş vardı diye ayağa bile kalkamiyordm yattığım yerden yapiyordm düşün
Inşallah çabuk geçer cnm hasta olmaktan nefret ediyorum. Hafif atesimde var bakalım nasıl olacak

Kizlar sabah kalktım adet oldum kahverengi leke gelmisti ped taktım o zamandan bu yana hicbisey gelmedi. Adetimin 30.gunu geçen ay yumurtlama kanamasi olmustu ya acaba yine öyle bir şey mi? (Kesinlikle hamilelik değil çünkü bu ay korunduk kizlar)

Dediğin gibi yumurtlama kanaması olabilir canm gecen ay kaçıncı günde olmuştu kanama o bak tahmin et

Dediğin gibi yumurtlama kanaması olabilir canm gecen ay kaçıncı günde olmuştu kanama o bak tahmin et
17.gun olmustu cnm ya ama 50 günde adet olmuştum valla ben bu işten hiç birsey anlamadim hala hiç bir şey yok tertemiz:)) sabahtan beri birşey gelmedi

17.gun olmustu cnm ya ama 50 günde adet olmuştum valla ben bu işten hiç birsey anlamadim hala hiç bir şey yok tertemiz:)) sabahtan beri birşey gelmedi
Kuzum endişe etme sana bir ara bu konudan bahsetmiştim biz düzensiz araliklarla adet olduğumuz için vücut ara kanamalarla bunu hissetiriyor sana düşünsene 50 gün adet olmamışsın hormon bozukluğu olduğu için arada leke kanama olması normal değil mi

Günaydın kızlar. Grup yine sessizliğe büründü. Kızlar ben bugün adet oluckmism gibi hissediyorum 3 gündür bel agrım var dün biraz daha hissettim sabah ezanindan beri alt karin kaslarm ağrıyor karnm şiş ve sıcak basiyr adet oldm olcm öyle yani

Ben giriyorum bakıyorum hergün kimse yazmamış bende yazmıyorum herkes hayatı akışına bırakıp girmiyor galiba buraya
bugünde kimse yazmamış
Kızlar bebeğin hareketlerini ne zaman hissettiniz? Ben bu hafta dinlemeye başladım kendimi ama tam anlayamıyorum bazen gün 2 kez anlık bir pıt hissediyorum sadece yakalamaya çalışıyorum. 17 haftaya tam geçmedim daha takvimde 17 yazıyor ama

Can'ım 18 haftada net bi şekilde hissedersin benim 18 haftada karnım şekil değiştiriyordu şimdi karnımı bi görsen tekme atınca ayağı net bi şekilde belli ay ne tatlı heyecanlar benim şimdiki heyecan ve korkum doğum 6 haftam kaldı doğuma

Benim zaman zaman psikolojim kötü oluyo o yüzden karnımı dinliyorum morel bulmak için onun tek bir hareketimi yakalayabilmek için.
Senin yolun cok az kalmış Allah sağlıkla versn kucağına seninde benimde.Sağ salim selametle geçsin zaman inşallah

Merak etme bebeğin öle bi hareket edecekki uykudan uyanacaksın rabbim sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin

kizlar meraba ben asilama oldum
asilama yaptirali 13 gün oluyo
asilamanin ilk 3 4 gunu kasik agrisiyla gecmisti fakat son ikigune kadar hersey normaldi.son dun ve bugun karin lat bolgemde sanki tuvaletin gelir de sıkışırsınya ayni oyle bi agri var
usuttummu acaba yoksa alt karinbolgeagrisi hamilelik belirtisi olabilir mi
adete 9 gun var daha erken mi iki gun sonra kan testi icin hastaneyegitcemzaten ama merak ediyorum
daha demin fark ettim gogüs ucum cok az ama sadece dokununca acıyo

Cnm hayirli olsun ins bebis tutunuyodur ins mutlaka hbr ver cnm sonucunu direk kan ver sakin idrar testi falan yapma ins bebisin seninledir

Merhaba kimse fazla bişey yazmamış bu aralar Merve inşallah olur canım kelebeğim inşallah yakın zamanda hissedersin sende bebeğinin hareketlerini.
Bana gelince evet güzel bir suprizle topigi hareketlendirmistim Sengulcum TurkuazKrampon hemen ismimin yanına hamile ifadesini koymuştu artık kaldırabilirsin o ifadeyi Dün kürtaj oldum. 2 hafta geriden geliyorduk ama bi şekilde geliyorduk kanama ile gittim hastaneye bildiginiz adetin ilk günü gibi yoğun bir kanama usg den bakıldı herşey normal kesemiz büyümüş embriyo fasulye gibi karşımda kese etrafında icinde kanama yok.... Bi umutla geldik akşam başlayan ve gece artan sancı karın ağrısı ama öyle boyle değil durdurmyor seni saga dön sola dön Vc ye gidip pıhtılari atınca rahatliyorsun yatağa geliyorsun yine başlıyor Tabiki soluğu acil de aldık baktı ki düşüş başlamış Hani normaldi bebeği bile gördük. Olabilirmiş normalmiş bu durum. Vajinadan biraz pıhtı aldı düşük metaryeli mi diye. Patalojiye gidecek onu alınca rahatladım agrim dindi ama gözyaşlarım dinmiyordu hastanede. Eşim her ne kadar sakinleştirsede gözleri kırmızıydi. Demekki bebek saglikli değilmiş diye beni telkin ediyordu. Yatış işlemlerimi yaptık odama geldim gece herkes uyuyor. Benim için uyumak mümkün değil fazla uzulmeyecem diyordum Kelebekcikk34 Şeymama. Seymacim bu surecte bana hep destek olmustu İçim de bir acı gözyaşlarım dinmiyor. O kalbimin acısini sadece o gece yaşa dim. Odadaki 3 kişinin 2 si kürtaj 11 hafta ve 16 haftalık. Biri de 18 haftalık kanamasi varmış. Benden daha kötüleri de vardı. Neyse ki hamile kalabiliyordum bu da bi umuttu. Velhasıl usg den bakıldı vs eve geldik Parça filan kalmamış çok şükür tek operasyonla bitti. 3 ay bebek yokmuş bana gore uzun bi süre :)) 20 gün sonra kontrolüm var onu yine soracağım.
Bugün daha iyim uzun zamandır temizlik yapmadim at gibi temizlik yapacağım çünkü 2 aydır hiç bir şey yapmadim ardindan guzel bir turk kahvesi icecegim bayadir icmedim kendimi iyi hissediyorum. Yine de herşey için çok şükür diyorum. Hayat devam ediyor hem annemin kolu kırılmıştı ona gidemiyordum artık rahatça anneme de gidebilirdim. Öyle işte kızlar Temizlik iş güç beni bekler şimdiden yazacağınız guzel mesajlar için teşekkür ederim. Allah büyük... verende o Alanda o Ben sizden güzel haberler bekliyor olacağım Sevgilerle. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…