- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.941
Valla canm çok geçmiş olsun bol bol egzersiz yap öyle kendini atma bende ateş vardı diye ayağa bile kalkamiyordm yattığım yerden yapiyordm düşünŞimdi ishal de oldum eyvah eyvah
Inşallah çabuk geçer cnm hasta olmaktan nefret ediyorum. Hafif atesimde var bakalım nasıl olacakValla canm çok geçmiş olsun bol bol egzersiz yap öyle kendini atma bende ateş vardı diye ayağa bile kalkamiyordm yattığım yerden yapiyordm düşün
İnşAllah canm panik yapma geçer İnşAllahInşallah çabuk geçer cnm hasta olmaktan nefret ediyorum. Hafif atesimde var bakalım nasıl olacak
Dikkat et canım bende geçirdim 1 haftadır ilaç kullanıyorum şiddetli ishal olmuştum tekrar kontrolüm var bugün herkes de var bu ara dikkat et muayene olmayı ihmal etmeInşallah çabuk geçer cnm hasta olmaktan nefret ediyorum. Hafif atesimde var bakalım nasıl olacak
Dediğin gibi yumurtlama kanaması olabilir canm gecen ay kaçıncı günde olmuştu kanama o bak tahmin etKizlar sabah kalktım adet oldum kahverengi leke gelmisti ped taktım o zamandan bu yana hicbisey gelmedi. Adetimin 30.gunu geçen ay yumurtlama kanamasi olmustu ya acaba yine öyle bir şey mi? (Kesinlikle hamilelik değil çünkü bu ay korunduk kizlar)
17.gun olmustu cnm ya ama 50 günde adet olmuştum valla ben bu işten hiç birsey anlamadim hala hiç bir şey yok tertemiz:)) sabahtan beri birşey gelmediDediğin gibi yumurtlama kanaması olabilir canm gecen ay kaçıncı günde olmuştu kanama o bak tahmin et
Kuzum endişe etme sana bir ara bu konudan bahsetmiştim biz düzensiz araliklarla adet olduğumuz için vücut ara kanamalarla bunu hissetiriyor sana düşünsene 50 gün adet olmamışsın hormon bozukluğu olduğu için arada leke kanama olması normal değil mi17.gun olmustu cnm ya ama 50 günde adet olmuştum valla ben bu işten hiç birsey anlamadim hala hiç bir şey yok tertemiz:)) sabahtan beri birşey gelmedi
Ben giriyorum bakıyorum hergün kimse yazmamış bende yazmıyorum herkes hayatı akışına bırakıp girmiyor galiba buraya
Kızlar bebeğin hareketlerini ne zaman hissettiniz? Ben bu hafta dinlemeye başladım kendimi ama tam anlayamıyorum bazen gün 2 kez anlık bir pıt hissediyorum sadece yakalamaya çalışıyorum. 17 haftaya tam geçmedim daha takvimde 17 yazıyor amabugünde kimse yazmamış
Can'ım 18 haftada net bi şekilde hissedersin benim 18 haftada karnım şekil değiştiriyordu şimdi karnımı bi görsen tekme atınca ayağı net bi şekilde belli ay ne tatlı heyecanlar benim şimdiki heyecan ve korkum doğum 6 haftam kaldı doğumaKızlar bebeğin hareketlerini ne zaman hissettiniz? Ben bu hafta dinlemeye başladım kendimi ama tam anlayamıyorum bazen gün 2 kez anlık bir pıt hissediyorum sadece yakalamaya çalışıyorum. 17 haftaya tam geçmedim daha takvimde 17 yazıyor ama
Benim zaman zaman psikolojim kötü oluyo o yüzden karnımı dinliyorum morel bulmak için onun tek bir hareketimi yakalayabilmek için.Can'ım 18 haftada net bi şekilde hissedersin benim 18 haftada karnım şekil değiştiriyordu şimdi karnımı bi görsen tekme atınca ayağı net bi şekilde belli ay ne tatlı heyecanlar benim şimdiki heyecan ve korkum doğum 6 haftam kaldı doğuma
Merak etme bebeğin öle bi hareket edecekki uykudan uyanacaksın rabbim sağsalim kucagımıza almayı nasip etsinBenim zaman zaman psikolojim kötü oluyo o yüzden karnımı dinliyorum morel bulmak için onun tek bir hareketimi yakalayabilmek için.
Senin yolun cok az kalmış Allah sağlıkla versn kucağına seninde benimde.Sağ salim selametle geçsin zaman inşallah
Cnm hayirli olsun ins bebis tutunuyodur ins mutlaka hbr ver cnm sonucunu direk kan ver sakin idrar testi falan yapma ins bebisin seninledirkizlar meraba ben asilama oldum
asilama yaptirali 13 gün oluyo
asilamanin ilk 3 4 gunu kasik agrisiyla gecmisti fakat son ikigune kadar hersey normaldi.son dun ve bugun karin lat bolgemde sanki tuvaletin gelir de sıkışırsınya ayni oyle bi agri var
usuttummu acaba yoksa alt karinbolgeagrisi hamilelik belirtisi olabilir mi
adete 9 gun var daha erken mi iki gun sonra kan testi icin hastaneyegitcemzaten ama merak ediyorum
daha demin fark ettim gogüs ucum cok az ama sadece dokununca acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?