2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Cnm cooook gecmis olsun okurken bende bi tarftan agladim valla yaa sen sakin uzulme rabbim buyuk esin hakli yaninda buyuk destekcin bizlerde senin hep yanindayiz kuzum sakin buralari birakma bak icine de atma sakin hep dusunuyorum iyi ki birbirimizi bulmusuz sen bu donemde yalniz kalmamaya calis zaten cnm ama kendini de cok yorma biraz daha dinlen temizligin acelesi yoktur cnm bnm

Gerçekten çok üzüldüm yaşamayan bilemez bende yaşadım kürtajı demekki sağlıklı gebelik değilmiş bak en büyük destekcin eşin bizde Burda senin destekçileriniz inşallah 3 ay sonra sağlıklı bi hamileliğin olur herşeyin hayırlısı rabbim gönlünde ne varsa onu versin sana belki bundan sonraki gebeliginde ikizlerin olur genellikle kürtajdan sonra olan hamilelikler sağlıklı oluyor rabbim dayanma gücü versin çok yorma kendini hiç bişey senin Can'ından önemli değil

Canımmmm seni o kadar iyi anlıyorum ki nerdeyse birebir aynı şeyleri yaşamışiz...üzme kendini demek boş çünkü ben yeni yeni atlattigimi hissediyorum..çok şükür ki imanimiz var Allaha olan inancımız guvenimiz bizi ayakta tutuyor..bi arkadaşın da dediği gibi kurtaj sonrası gebelik daha sağlıklı oluyormus hayırlısıni versin Allah

A ankmutsuz canım benim son günlerde kk ya hep sana niyet sana bakmaya girdim.Bu sabahta 2 gün sonra doktora gidicem dedin diye yazdın mı diye bir bakayım dedim.Acını tanıyoruz çoğumuz hepimiz bir şekilde yaşadık çünkü. ben cok zor iyileştim senin güçlü olmana cok sevindim...hep inandım Allah çektiğimiz sıkıntıların acısını mutlaka ödülünü veriyor zamanla.Sabrın sonu selamet olsun.Allahım kimseyi evlatla sınamasın. Ben herzaman bir telefon kadar uzağındayım .Keşke morel verecek daha iyi cümleler kurabilsem. Dediğin gibi herşeyde var bir hayır.Allah sana sıkı sıkı tutunmuş sağlıklı cok güçlü gönlüne göre bebek nasip etsin.

Çok geçmiş olsun canımmmmm Allah büyük var bir zamanı..... İnş bundan sonrası gönlünce olsun

yaaaa çok üzüldüm tez zamanda hamile kalıp bebişini kollarına alınca bunları unutman dileğiyle

A ankmutsuz kuzum mesajını şimdi okudum insanlar nelerden geçiyo imtihan dünyasındayız yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım geldi aklıma resmen hissettim ama biz güçlü kadınlarız “güçlü olmak zorundayız” ve böyle dimdik ayakta durmanı takdir ettim vardır herşeyin bir vakti sabrın sonu selamettir seviyorum seni kendine iyi bak

Kızlar uzuuuunnn zamandır buralara uğramıyodum kafama çok taktığım için ama sizlere bir sorum var ben adet olmam gereken günde olmadım ve bugün 40.gün adetimin üstünden 12 gün geçti tabii bu arada doktora gittim 2 kere kan tahlili yaptırdım ama gebelik yok rahimde bolca sıvı var fakat neden adet olmadığımla ilgi bişey bilmiyorum doktor bana progestan verdi adet olmam için eğer bu süre zarfında gebelik olursada tutunması için (bundan önce 2 ayda klomen+progestan kullanmıştım ama o zaman adet olma gibi bi derdim yoktu çünkü tedavi aşamasındaydık ve ilaç bitince 4.gün adet oluyodum) fakat şuan önceliğim tabiki adet olmak şuan ilaca devam ediyorum ama bu süre içinde hala adet olmadım netten biraz araştırdım millet içerken bile adet olurken ve benim bu kadar gecikmeme rağmen ben neden hala adet olmadım sizce ilaca devam ediyim mi yoksa bırakıp adet olmayımı bekliyim bana akıl verin?

Cnm hayirli olsun ins bebis tutunuyodur ins mutlaka hbr ver cnm sonucunu direk kan ver sakin idrar testi falan yapma ins bebisin seninledir
yarina doktor cagirmisti cnm zaten kan testi icin gitcem yarin sonucu yazarim size de
simdi de kasik agrim yok anlamadim 2 gundur aksamlari agriyo sadece
ayaklarim buzzz o yuzden umitli degilim usutmus olabilirim cnm

cnm okurken gozlerim doldu ((
cok uzuldum ama uzulcez de sevincez de duygularimizi saklarsak daha kotu kendimize yapiyoruz ne yapiyorsak
uzuntunu saklama icine atma bi sure yasa cnm
Rabbim gercekten her seyin hayirlisini biliyo bunu hic bi zmn unutmamaliyiz ama olmuyor iate meyi cok istiyorsak onunla sinaniyoruz
bi dinlen ara ver bu stresle zaten cnm bebek olayini biraz ertele doktorun dedigi gibi 3 ay gecsin
o arada kafani dagit cnm
ben de cok umutlu degilim zaten cnm sagolasin

Canm ben progestan kullandım iki ay ve her ikisinde de 10 gün kullandm ve bittikten 2 gün sonra adet oldum doktor sana ne kadar kullanman gerektiğini söylemedi mi benim 2 ay falan gecikmişti yani bunun gecikmeye alakası yok.

Son düzenleme:
A ankmutsuz canm benim çok çok geçmiş olsun kendini üzme diyemeyiz ama hiç değilse bizimde burda olduğumuzu ve herzaman sana destek oldugumuzu unutma dualarımz seninle umarım en kısa zamanda hersey çok güzel olur senin için.

Canm ben progestan kullandım iki ay ve her ikisinde de 10 gün kullandm ve bittikten 2 gün sonra adet oldum doktor sana ne kadar kullanman gerektiğini söylemedi mi benim 2 ay falan gecikmişti yani bunun gecikmeye alakası yok.
Canım şöyle ki ben 2 ay boyunca klomen+progestan kullandığım ay ilaç bitiminden 3 gün sonra hastalanmıştım ondan sonra ki ay hiç ilaç kullanmadım be klomen ne progestan eylül ayında işte hastalanmayınca 2 kere kan tahlili yaptırdım ama negatif çıktı öyle olunca doktorda bu süre içinde gebelik olursa zarar gelmesin diye progestan verdi şuandada aynı şekilde kullanıyorum günde 3 tane sabah öğlen akşam bugün itibariyle gecikmem 12 gün oldu ve 40.günüm ama benim merak ettiğim nettende araştırdım progestan kullansak bile adet olmana engel değilmiş yani kullanırken bile hastalanan insanlar var ama ben hala olmadım acaba bıraksam mı? O zaman mı olurum ki? Ama olucaksam şimdide olurdum ilaçla alakası yoksa kafam karıştı yani bide ayrıca doktor ultrasonla baktığında rahim duvarımın kalınlaştığını söylemişti yani gebelik yoksa kanamayla dökülmez miydi?

Cemile çok üZüldüm çok geçmiş olsun cnm. Takdiri ilahi rabbimin o ne dilerse o olur. Sen kalbini ferah tut canım arkadasim hakkında hayirlisi olsun herzaman.

Biraz yogunum topige dönüp mesajları okucam kizlar

o yok iste cnm o yuzden umidim yok aslinda
bas agrin ne zmn baslamisti cnm

Burcu bende ilaçi kullanirken 6.gun adet olmuştum. Belli olmuyor yani stresten de gecikmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…