2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar ozledim sizleri kusura bakmayin sık giremiyorum eskisi gibi. Biliyorsunuz Kızimla kuran kursuna gidiyorum eve geldigimde de ya misagirlige gidiyorum yada bana gelen oluyor onun dışında hep.kizimla ilgileniyorum. Konuşması için ve bazı sikintilari gidermek için sürekli kızımla vakit geciyorum ı yüzden firsatim olmuyor ama inanin aklimdasiniz.
Benim hamile kalma hayalim giderek benden uzaklasiyor bilmiyorum bir daha evlat sahibi olmam seneler sürecek gibi geliyor üzülüyorum hayırlısı olsun hakkimizda

Canm ilacı kaç gündür kullanıyorsun doktor bana adet olmak için 10 gün kullan bırak adet olursun dedi zaten olmazsan gebelik oluşması ihtimali var dedi ve ben adet oldum bence 10 günü geçtiyse bırak adet olursan olursn olmazsan yine bi doktora görün derim belki bi kist falan oluşumu vardr umarm yok

Anlamadım ilaç bittiyse ve 10 gün geçtiysemi bırakıyım? Yoksa adetim geçtiysemi diyosun ben zaten geciktim bu ay bugün tam 13 gün oldu ama anlamadığım olmam gerekiyosa neden hala olmadım sonuçta progestan adeti erteleyen bi ilaç değil ki neyse yarın son kez içip bırakıcam bakalım nolucak

kizlar progesteron testi yaptirmistim sonuc 13.95
nolir bi yoorum yapin (((
ve kan verdim gebelik hormonuna bakilcak cok heyecanliyim dua edin lutfen meraktan catliyorum (((
hamileysem de insallah cok rahat gecer de kpss hazirlanabilirm kizlar o da cok onemli benim icin ((((
bi de bugun grip oldum zaten umidim artti ama gogus agrimin olmamasi canimi sıkıyor

Hakkı'nda hayırlısı inşallah hamilesindir

kizlar yine sonuc negatif sasirdimmi hayir ama uzuldum tabiki moral 0
tup bebege yazin gecis yapcam asilama igne migne ugrasmicam

Canm progestan bebeğin tutunması için verilen bir ilac eğer tutunmazsa yani gebelik oluşmazsa adet olmanı sağlıyor. Demek istediğim ilacı 10 gün kullandıysan birak

Canım sen keyfine bak kızınla güzel vakit geçir biz burdayz nasılsa biryere gittiğimiz yok. Bende artık git gide ümidimi yitirmeye başladım rabbim ne zaman nasip edick bilmiyorum bize ekim ayı benim çevremdekilere çok uğurlu geldi tam 4 hamilelik haberi aldm arkadaslardn geçen sene düşük yapan iki yakın arkadasm biri geçen hafta biri bugün hamile olduklarının haberini verdi onlar adına çok sevindm ama nedense içimden sürekli ağlamak geçiyor dualara sarildm zaten baska yapck neyimz varki

Canm progestan bebeğin tutunması için verilen bir ilac eğer tutunmazsa yani gebelik oluşmazsa adet olmanı sağlıyor. Demek istediğim ilacı 10 gün kullandıysan birak
Onu biliyorum canım 2 ay kullandım ama eylül ayında adet olmadığım için doktor adet olmam için verdi bugün 6.günüm ama ben pazardan sonra bırakıcam çünkü hala adet olmadım geçtiğimiz aylarda zaten adet bitiminden sonra klomen kullanıp progestan kullandığım için adet olmayı beklemiyodum ama bu ay ben hiç adet olmadım bugün 41.günüm ve bıraktıktan sonrada 7 gün olmak için bekliyosun o yüzden daha uzun sürsün istemiyorum ki ayrıca benim adetim 1 gün bile gecikmezdi neden olduğunu anlamadım belki farklı bi öneride bulunursunuz diye yazdım çünkü insanlar adet düzenlemek için kullandığında ilaç bitmeden bile hastalanıyolar ben niye böyle oldum ki

Bide bişey daha sorucam sen ilacı bıraktıktan kaç gğn sonra adet oluyosun? Ve döngün kaç günde bir oluyo

Kızlar geçen sene bu zamanlar hamileydim havalara uçuyodum ama tabiki dış gebelik teşhisine sayılı günler kalmıştı yine aynı duyguları yaşıyorum inşaAllah cuma gününün yüzüsuyu hürmetine bu ayda hamile kalırım Rabbim açılan elleri geri çevirmezmiş bolca dua edin hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin mevlam

Haklsın canm cevremde kullanan arkadaslarda bazen ilaç bitmeden adet olduklarını soyluyorlr ama bende öyle olmadi brn ilacı adet olmak için kullandm ve oldum da belki geç döllenme faln olamazmi o yüzden gebelik belli olmuyrdr cevremizde çok karsilasiyrz bence ilacı biraktiktn sonra 1 hafta kadar belki sonra tekrar git

Bide bişey daha sorucam sen ilacı bıraktıktan kaç gğn sonra adet oluyosun? Ve döngün kaç günde bir oluyo
Canm ben ilaç kullanmadn adet olamıyorum 2 ay bazen daha az bazen daha fazla oluyor bu zaman ilaç kullandm 10 gün ve biraktiktn 2 gün sonra adet oluyordum bakalm bu ayda olmadm belki yine kullanirm

Sumeyye bende öyleyim inan cnm bilmiyorum rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin. Akrabalarimdan toplam 6 tane hamile haberi aldim insan üzülmüyor değil.

Mervecim hakkında hayırlısi olsun kuzum üzülme sabır ya sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…