- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.001
sabir cnm sadece sabir ve guc istiyorum Rabbim denSumeyye bende öyleyim inan cnm bilmiyorum rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin. Akrabalarimdan toplam 6 tane hamile haberi aldim insan üzülmüyor değil.
Mervecim hakkında hayırlısi olsun kuzum üzülme sabır ya sabır
Aynen canm yaa haber veren verene bi biz haber veremedk İnşAllah oda oluck yaa bakalm nasip ne zamanSumeyye bende öyleyim inan cnm bilmiyorum rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin. Akrabalarimdan toplam 6 tane hamile haberi aldim insan üzülmüyor değil.
Mervecim hakkında hayırlısi olsun kuzum üzülme sabır ya sabır
Bakalım cnmAynen canm yaa haber veren verene bi biz haber veremedk İnşAllah oda oluck yaa bakalm nasip ne zaman
Cnm ben unv hastanesinde basladim ama tabi henuz bisey yapilmadi rapor icin evrak tahlil devam ediyo evet once iki kere asilama yapildi simdi tup bebege gectim ama dedigim gibi devlet karsilayacagi icin cok ugrastiriyolar ben bu ay baalayacaz diye dusunurken bi ay daha ertelendi tahlillerde eksik oldugu icin nasip kismet bakalim rabbim bize ne zmn nasip edecek cnm inaniyorum ama bigun herkes bebisine kavuscakkizlar devlette tup bebek hemen olmuyomus 3 asilama yasamadan tovbe ya offf
ne tahlili istiyolar cnm zaten bi suru tahlil kan veriyoruzCnm ben unv hastanesinde basladim ama tabi henuz bisey yapilmadi rapor icin evrak tahlil devam ediyo evet once iki kere asilama yapildi simdi tup bebege gectim ama dedigim gibi devlet karsilayacagi icin cok ugrastiriyolar ben bu ay baalayacaz diye dusunurken bi ay daha ertelendi tahlillerde eksik oldugu icin nasip kismet bakalim rabbim bize ne zmn nasip edecek cnm inaniyorum ama bigun herkes bebisine kavuscak
aynen ya mahsus gibi herkes bu sene ddogum yapiyoAynen canm yaa haber veren verene bi biz haber veremedk İnşAllah oda oluck yaa bakalm nasip ne zaman
Valla canm iyi düşün iyi olsun ben seviniyorum onlar için çünkü cok yakın arkadaşlar elbet bizimde oluck sabır ve duayla bu ay çok hayırlı. Bak dün ablam aradı bana bi dua yollamış muharrem ayı boyunca sen ve eşin okuyorsun eğer bitiremezsin etrafindakilerede verebilirsn.aynen ya mahsus gibi herkes bu sene ddogum yapiyo
bende iki tane dun haber aldim heosi de benden cok sonra evlendi hatta biri var ki nefret ediyorum
isin garibi birinde baska bi aorun digrinde baska bi sorun varken hamile kaldilar ama benim ve esimin sonuclarimizin hepsi temiz olmasina ragmen hic bi sonuc alamiyoruz o yuzden cok sinir oluyorum
cnm kimsenin mutluugunda gozum yok cok şükür oyle biri de degilim ama biri varki cok nefret ettigim birinin hamilelik haberini alinca sinir oldum dedim simdi bu kari hamileyim diye triplere girer oyle bi karakter cunkuValla canm iyi düşün iyi olsun ben seviniyorum onlar için çünkü cok yakın arkadaşlar elbet bizimde oluck sabır ve duayla bu ay çok hayırlı. Bak dün ablam aradı bana bi dua yollamış muharrem ayı boyunca sen ve eşin okuyorsun eğer bitiremezsin etrafindakilerede verebilirsn.
Kızlar okumak isteyen soylesin ben msj olarak atym çok hatırlymis sadaka veriyrsn baslarken ve biterkn ben dün basldm rabbim kabul etsin İnşAllah
Anlıyorum seni canm ama şöyle düşünmek lazm zaman ve nasip işleri bunlar ne olacağını sadece Rabbim bilir. Tabiki şimdi topikte ayrıntılı yazarm İnşAllahcnm kimsenin mutluugunda gozum yok cok şükür oyle biri de degilim ama biri varki cok nefret ettigim birinin hamilelik haberini alinca sinir oldum dedim simdi bu kari hamileyim diye triplere girer oyle bi karakter cunku
her neyse cnm bana da atarsan duayi sevinirim duacin olurum cnm
tesekkurler cnm aynen nasip kismetten oteye gidemeyiz cnmAnlıyorum seni canm ama şöyle düşünmek lazm zaman ve nasip işleri bunlar ne olacağını sadece Rabbim bilir. Tabiki şimdi topikte ayrıntılı yazarm İnşAllah
Aynen dediğin gibi yapıcam canım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllahHaklsın canm cevremde kullanan arkadaslarda bazen ilaç bitmeden adet olduklarını soyluyorlr ama bende öyle olmadi brn ilacı adet olmak için kullandm ve oldum da belki geç döllenme faln olamazmi o yüzden gebelik belli olmuyrdr cevremizde çok karsilasiyrz bence ilacı biraktiktn sonra 1 hafta kadar belki sonra tekrar git
Evet canım bunu bende yaptım ama sadaka verilmesini öncesinde yapmadım daha doğrusu yapamadım tatildeydim bugün istanbula dönüyorum bide öyle bilmiyodum eşler niyet edip ayrı ayrı veriyo diye biliyodum hani öncesini bilmiyodum yani yinede Allah kabul etsin inşaAllahKızlar msjda bahsettim dün ablam beni aradı arkadaşı bi dua atmış ona ve benim okumami söylemiş bende sizinle paylaşmak istedim nasip belkide vesile oluruz İnşAllah
Muharrem ayında çocuğu olmayan veya çocuk sahibi olmak isteyen kimseler. Enbiya süresi 89. Ayetini (4774)defa eşi veya yakınlarıyla birlikte okusun.
Duaya baslamadan önce ve dua bitiminde eşler beraber sadaka verir isteğe gore iki rekat namaz kılıp dua edip baslayabilrler.
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿٨٩﴾
Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).
Ve Hz. Zekeriya, Rabbine (şöyle) nida etmişti: “Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.”
Öyle deme bak bu sözlerinle asi oluyosun isyan ediyosun Rabbim bi zaman vakit belirlemiştir hepimiz bebek sahibi olabilmek için ne kadar uğraşlar veriyoruz önemli olan dua’dan vazgeçmemek imtihan dünyası sorun sıkıntı ne olursa olsun Rabbim ol demeden olmaz ve başkaları hakkında böyle düşünüldüğü zaman Rabbim o insana verir seni imtihan eder sen kalbini bozma çünkü o kalp bir kere bozulup kararırsa imtihanın ağırlaşır unutma benden sana dost tavsiyesiaynen ya mahsus gibi herkes bu sene ddogum yapiyo
bende iki tane dun haber aldim heosi de benden cok sonra evlendi hatta biri var ki nefret ediyorum
isin garibi birinde baska bi aorun digrinde baska bi sorun varken hamile kaldilar ama benim ve esimin sonuclarimizin hepsi temiz olmasina ragmen hic bi sonuc alamiyoruz o yuzden cok sinir oluyorum
Cnm adetin ikinci gunu kan istiyolar snr adet bitince kan istiyolar karaciger ve akciger filmleri istiyolar hsg filmin yakin tarihse kabul ediyolar esinin tahlillerini aliyolar esin ve sen icin antibiyotik veriyolar snr adetin ikinci gunu gel diyolar ben bu ay gitmistim diger ay olacakmis eksik tahliller var dediler cnm sikildi valla ha deyince baslamiyolar kine tahlili istiyolar cnm zaten bi suru tahlil kan veriyoruz
kan ala ala kan birakmadilar bizde
devlete isin dusmeye gör...
Valla ben ilk defa duydum canm. Biz eşimle beraber niyet ettik bitiminde de aynı şekilde niyet edicz hakkımızda hayırlısıEvet canım bunu bende yaptım ama sadaka verilmesini öncesinde yapmadım daha doğrusu yapamadım tatildeydim bugün istanbula dönüyorum bide öyle bilmiyodum eşler niyet edip ayrı ayrı veriyo diye biliyodum hani öncesini bilmiyodum yani yinede Allah kabul etsin inşaAllah
bunlarin farkindayim zaten yalniz kan teati sonucumun negatif oldugunu ogrendigim gun haliyle cok agladim moralim cok bozuktu nefret ettigim kisinin ve bi arkadasin daha hamile oldugunu ogrendim ustune daha cok moralim bozuldu zaten bi de hastaydim usutmustum belimde de fitik varmis onun sonucunu da almistim yani hersey ust uste geldiÖyle deme bak bu sözlerinle asi oluyosun isyan ediyosun Rabbim bi zaman vakit belirlemiştir hepimiz bebek sahibi olabilmek için ne kadar uğraşlar veriyoruz önemli olan dua’dan vazgeçmemek imtihan dünyası sorun sıkıntı ne olursa olsun Rabbim ol demeden olmaz ve başkaları hakkında böyle düşünüldüğü zaman Rabbim o insana verir seni imtihan eder sen kalbini bozma çünkü o kalp bir kere bozulup kararırsa imtihanın ağırlaşır unutma benden sana dost tavsiyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?