2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

arkadaslar bi aorum olcak kan testindesonuc 0.58 negatif benim
2 gundur adet olmuyorum nirmakde catlatma ignesinden 14 gun sonra adet olunuyomus benim 16.gun bugun
bu 0.58 deger ileriki gunkerde ilerleyebilir mi hic kan testinin yanilma payi yokmudur
dip not:bu mesaji yazar yazmaz adet oldum ...

sabir cnm sadece sabir ve guc istiyorum Rabbim den
Rabbim hepimize sabir güc versin

Aynen canm yaa haber veren verene bi biz haber veremedk İnşAllah oda oluck yaa bakalm nasip ne zaman

kizlar devlette tup bebek hemen olmuyomus 3 asilama yasamadan tovbe ya offf
Cnm ben unv hastanesinde basladim ama tabi henuz bisey yapilmadi rapor icin evrak tahlil devam ediyo evet once iki kere asilama yapildi simdi tup bebege gectim ama dedigim gibi devlet karsilayacagi icin cok ugrastiriyolar ben bu ay baalayacaz diye dusunurken bi ay daha ertelendi tahlillerde eksik oldugu icin nasip kismet bakalim rabbim bize ne zmn nasip edecek cnm inaniyorum ama bigun herkes bebisine kavuscak

ne tahlili istiyolar cnm zaten bi suru tahlil kan veriyoruz
kan ala ala kan birakmadilar bizde
devlete isin dusmeye gör...

kizlar ben dun bayagi hastaydim grip baş agrisi vardi ve salak gibi hamilelik belirtisizannediyodum ne olur ne olmaz agri kesici almamistim ama kan testi de negatif olunca eve gekdigim gibi agri kesicialdim.bi kac saat sonra falan lavaboya gittigimde acik pembe bi kereye mahsus kanama oldu al iste dedim adet oldum.ama sonra kesildi bugun de kanama yok.hadi kanama yok kasiklarimda hic adet agrisigibi bi agri da yok bu hayatimda ilk kez oluyo
stresden desem ben strese girince ve usutuncr kanamam az olur evet ama kasik agrim olurdu ve aksam baslardi kanama
kafam cok karisti
acaba diyorum hic mi yanilmaz kan testi

Aynen canm yaa haber veren verene bi biz haber veremedk İnşAllah oda oluck yaa bakalm nasip ne zaman
aynen ya mahsus gibi herkes bu sene ddogum yapiyo
bende iki tane dun haber aldim heosi de benden cok sonra evlendi hatta biri var ki nefret ediyorum
isin garibi birinde baska bi aorun digrinde baska bi sorun varken hamile kaldilar ama benim ve esimin sonuclarimizin hepsi temiz olmasina ragmen hic bi sonuc alamiyoruz o yuzden cok sinir oluyorum

Valla canm iyi düşün iyi olsun ben seviniyorum onlar için çünkü cok yakın arkadaşlar elbet bizimde oluck sabır ve duayla bu ay çok hayırlı. Bak dün ablam aradı bana bi dua yollamış muharrem ayı boyunca sen ve eşin okuyorsun eğer bitiremezsin etrafindakilerede verebilirsn.

Kızlar okumak isteyen soylesin ben msj olarak atym çok hatırlymis sadaka veriyrsn baslarken ve biterkn ben dün basldm rabbim kabul etsin İnşAllah

cnm kimsenin mutluugunda gozum yok cok şükür oyle biri de degilim ama biri varki cok nefret ettigim birinin hamilelik haberini alinca sinir oldum dedim simdi bu kari hamileyim diye triplere girer oyle bi karakter cunku
her neyse cnm bana da atarsan duayi sevinirim duacin olurum cnm

Anlıyorum seni canm ama şöyle düşünmek lazm zaman ve nasip işleri bunlar ne olacağını sadece Rabbim bilir. Tabiki şimdi topikte ayrıntılı yazarm İnşAllah

Kızlar msjda bahsettim dün ablam beni aradı arkadaşı bi dua atmış ona ve benim okumami söylemiş bende sizinle paylaşmak istedim nasip belkide vesile oluruz İnşAllah

Muharrem ayında çocuğu olmayan veya çocuk sahibi olmak isteyen kimseler. Enbiya süresi 89. Ayetini (4774)defa eşi veya yakınlarıyla birlikte okusun.
Duaya baslamadan önce ve dua bitiminde eşler beraber sadaka verir isteğe gore iki rekat namaz kılıp dua edip baslayabilrler.
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿٨٩﴾
Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).
Ve Hz. Zekeriya, Rabbine (şöyle) nida etmişti: “Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.”

Aynen dediğin gibi yapıcam canım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah

Evet canım bunu bende yaptım ama sadaka verilmesini öncesinde yapmadım daha doğrusu yapamadım tatildeydim bugün istanbula dönüyorum bide öyle bilmiyodum eşler niyet edip ayrı ayrı veriyo diye biliyodum hani öncesini bilmiyodum yani yinede Allah kabul etsin inşaAllah

Öyle deme bak bu sözlerinle asi oluyosun isyan ediyosun Rabbim bi zaman vakit belirlemiştir hepimiz bebek sahibi olabilmek için ne kadar uğraşlar veriyoruz önemli olan dua’dan vazgeçmemek imtihan dünyası sorun sıkıntı ne olursa olsun Rabbim ol demeden olmaz ve başkaları hakkında böyle düşünüldüğü zaman Rabbim o insana verir seni imtihan eder sen kalbini bozma çünkü o kalp bir kere bozulup kararırsa imtihanın ağırlaşır unutma benden sana dost tavsiyesi

ne tahlili istiyolar cnm zaten bi suru tahlil kan veriyoruz
kan ala ala kan birakmadilar bizde
devlete isin dusmeye gör...
Cnm adetin ikinci gunu kan istiyolar snr adet bitince kan istiyolar karaciger ve akciger filmleri istiyolar hsg filmin yakin tarihse kabul ediyolar esinin tahlillerini aliyolar esin ve sen icin antibiyotik veriyolar snr adetin ikinci gunu gel diyolar ben bu ay gitmistim diger ay olacakmis eksik tahliller var dediler cnm sikildi valla ha deyince baslamiyolar ki

Valla ben ilk defa duydum canm. Biz eşimle beraber niyet ettik bitiminde de aynı şekilde niyet edicz hakkımızda hayırlısı

bunlarin farkindayim zaten yalniz kan teati sonucumun negatif oldugunu ogrendigim gun haliyle cok agladim moralim cok bozuktu nefret ettigim kisinin ve bi arkadasin daha hamile oldugunu ogrendim ustune daha cok moralim bozuldu zaten bi de hastaydim usutmustum belimde de fitik varmis onun sonucunu da almistim yani hersey ust uste geldi
insaniz haliyke bazen inislerimiz cikislarimiz olabiliyo ama tövbe haşa isyan etmiyorum Rabbime O herşeyin en iyisini bilir
ben negatifi gordugum ilk gun boyle cok sinirli cok uzgun depresif oluyorum elimde degil... ertesi gun gecio ben boyleyim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…