- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.021
ayy cok uzun surec ya :-(Cnm adetin ikinci gunu kan istiyolar snr adet bitince kan istiyolar karaciger ve akciger filmleri istiyolar hsg filmin yakin tarihse kabul ediyolar esinin tahlillerini aliyolar esin ve sen icin antibiyotik veriyolar snr adetin ikinci gunu gel diyolar ben bu ay gitmistim diger ay olacakmis eksik tahliller var dediler cnm sikildi valla ha deyince baslamiyolar ki
Zamanla alışırsın zaten önemli olan hastalandığın an verdiğin tepki bende böyle moralim bozuluyodu ağlıyodum sonra dedim ki ben kiminle kavga ediyorum neye kızıyorum sonuçta vericek olanda vermeyecek olanda Rabbim dimi o yüzden daha sakin olmalıyız hepimiz aynı şey için evlat için mücadele ediyoruz Allahım kimseyi evlatla imtihan etmesin neler görüyoruz okuyoruz sakat olan var hayırsız olan var gerçekten duamızı çok sağlam yapmalıyız Allah hepimizin yardımcısı olsun kusura bakma ama bunları söylemek zorundaydım senin kendini farketmen için daha doğrusu iyiliğin içinbunlarin farkindayim zaten yalniz kan teati sonucumun negatif oldugunu ogrendigim gun haliyle cok agladim moralim cok bozuktu nefret ettigim kisinin ve bi arkadasin daha hamile oldugunu ogrendim ustune daha cok moralim bozuldu zaten bi de hastaydim usutmustum belimde de fitik varmis onun sonucunu da almistim yani hersey ust uste geldi
insaniz haliyke bazen inislerimiz cikislarimiz olabiliyo ama tövbe haşa isyan etmiyorum Rabbime O herşeyin en iyisini bilir
ben negatifi gordugum ilk gun boyle cok sinirli cok uzgun depresif oluyorum elimde degil... ertesi gun gecio ben boyleyim malesef
Allah kabul etsin bebiş niyetlerimiziValla ben ilk defa duydum canm. Biz eşimle beraber niyet ettik bitiminde de aynı şekilde niyet edicz hakkımızda hayırlısı
canim farkindayim da her sey ust uste gelince patlama oldu bendeZamanla alışırsın zaten önemli olan hastalandığın an verdiğin tepki bende böyle moralim bozuluyodu ağlıyodum sonra dedim ki ben kiminle kavga ediyorum neye kızıyorum sonuçta vericek olanda vermeyecek olanda Rabbim dimi o yüzden daha sakin olmalıyız hepimiz aynı şey için evlat için mücadele ediyoruz Allahım kimseyi evlatla imtihan etmesin neler görüyoruz okuyoruz sakat olan var hayırsız olan var gerçekten duamızı çok sağlam yapmalıyız Allah hepimizin yardımcısı olsun kusura bakma ama bunları söylemek zorundaydım senin kendini farketmen için daha doğrusu iyiliğin için
Cnm ciger filmleri ne alaka bende bilmiyom ama yumurta toplama isleminde mecbur uyutuyolar her yerde cunku sonucta operasyon geciriyosun bi de ben cok arastirdim cok korkulacak bisey yok yaa dr seni asilama yapyirman icin solemis bence sizdeki sorun ne bilmiyom ama bence morfolojinin tek cozumu tup bebek asilama olmuyo yaniayy cok uzun surec ya :-(
off inaallah bizi ugrastirmaz bebisler artik ne guzel olurdu kendiliginden olsa :-(
hakkimizda hayirlisi Rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli kilsin biz de kavusalim insallah bebislere
akciger karaciger testi ne alaka cok sasirdim
devlette tup bebekte uyutma yokmus oyle mi :-(
ben o zmn ozel hastane istiyorum ya(
ozelde tup bebek ne kadar bilgin var mi
bi de salak doktora dedimki ben artik asilama istemiyorum tup bebek istiyorum dedim o zmn herkes tup bebek yapardi dedi bilmis bilmis.ben bilmiyodum dedim asilamada cok cankm yaniyo dedim tup bebek daha fena dedi salak iyice korkuttu zaten
canim maleaef bizde esimde ve bende sorun yok basta progestanim yuksektu taa ne zmn duzeldi o ilacla butun testlerim temiz ama malesef olmuyoCnm ciger filmleri ne alaka bende bilmiyom ama yumurta toplama isleminde mecbur uyutuyolar her yerde cunku sonucta operasyon geciriyosun bi de ben cok arastirdim cok korkulacak bisey yok yaa dr seni asilama yapyirman icin solemis bence sizdeki sorun ne bilmiyom ama bence morfolojinin tek cozumu tup bebek asilama olmuyo yani
Cnm transferde uyutmuyolar evet ama onu sole dusun asilama aninda da uyutulmuyo ole acisiz oluyomus ve hatta yaptiranlardan duydugum izlemesi bile harika diyolar bende ins onumuzdeki adetle baslayacam bi ay snr yani.canim maleaef bizde esimde ve bende sorun yok basta progestanim yuksektu taa ne zmn duzeldi o ilacla butun testlerim temiz ama malesef olmuyo
bana doktor oyle demedi cnm embriyo transferinde uyutma yokmus oyle dedi bende tirstim ya oyle deyince valla heryer uyutuyo saniyodum bende ben mi yanlis anladim acaba oek bilgim yok zaten tup bebekle ilgili cnm
ben yine klomene baslicam iki gun sonra cnm
cüş izlemesi bile harika derken ?? sapik gibi o ne oyle :)))Cnm transferde uyutmuyolar evet ama onu sole dusun asilama aninda da uyutulmuyo ole acisiz oluyomus ve hatta yaptiranlardan duydugum izlemesi bile harika diyolar bende ins onumuzdeki adetle baslayacam bi ay snr yani.
Selam kızlar yardımınıza ihtiyacm var. 3 gündür uyku uyuyamiyorm biraz düzene girmişti guatr için kullandigm ilaclar duzene sokmuştu beni ama son 3 gün berbat haldeym resmen sabahlyrm. İki gündür dokundugum da ağrıyan göğüslerim dün şiddetlendi uçları değil ama etrafi dokunmasm bile zonkluyr ve resmen kemiklerm cekiliyr sanki sabah saat sekize kadr gözümü kirpmadm halbuki dün o kadr çok uykum vardiki yatağa girsem sabaha kadr deliksz uyurm dedm ne olduğunu anlamyrm ve baş ağrıları hafif 1 haftadr sacma sapan ruyalar anlatamam size
Canm valla kendimi hiç o yöne itmiyorm çünkü sonucunu görünce ben kötü oluyrm. Yaa ağrıyı nasl anlatsm hamilelikte genelde uclar çok ağrı yapar diyorlr benm üst kism kemikler ağrıyor soğukta almış olabilirm bilmiyrm. Adet olmadm son 6 gün tabi benim tahminlerm 40 gün hesabıylaSumeyye geçmiş olsun hamile olmayasin sakın bu nasıl agridir öyle sen adet oldunmu?
Anladım cnm hayırlısı olsun bakalım. Benim döngü yine uzadı 45 gün oluyor 1 haftaya sokulurumCanm valla kendimi hiç o yöne itmiyorm çünkü sonucunu görünce ben kötü oluyrm. Yaa ağrıyı nasl anlatsm hamilelikte genelde uclar çok ağrı yapar diyorlr benm üst kism kemikler ağrıyor soğukta almış olabilirm bilmiyrm. Adet olmadm son 6 gün tabi benim tahminlerm 40 gün hesabıyla
Cnm once rapor icin evraklar topluyosun snr adetliyken ve adetin bitince belli kan degerleri istiyolar onlari veriyorsun ciger filmleri cektiriyorsun snr esin ve sen antibiyotik kullaniyomussun ne icin oldugunu bende bilmiyom. Adetin ikinci guni gidilip dr ayno asilamadaki gibi yumurtalarin boyutunu ve sayisini cogaltmak icin igne veriyo gobekten snr istenilen boyutta olunca yumurta toplama islemi yapiliyo bu islem uyutularak yapiliyomus daha snr esinden de sperm ornegi alip dolleme islemi yapiliyomus ve bunlar takip ediliyomus dolleme olup olmadigi seni ariyolarmis ve yumurtalarin kacinin dollenip kacinin dollenmedigini soluyolarmis ve seni cagiriyolarmis dollenen yumurtalari seni makasa yatirip saan enjekte ediyolarmis snr sen zaten 12gun bekliyosun tutup tutmadigini anlamak icin cnmcüş izlemesi bile harika derken ?? sapik gibi o ne oyle :)))
iggg hic de harika degil benim cok canım acıdı bitmedi mi daha dedim hani acımıyodu dedim doktora kizdim hatta bi de zaten kasiliyorum ben alttan muayenede
tup bebegin hangi evresinde uyutular peki cmm bana kisaca anlatirmisin tup bebek evresini
Selam kızlar yardımınıza ihtiyacm var. 3 gündür uyku uyuyamiyorm biraz düzene girmişti guatr için kullandigm ilaclar duzene sokmuştu beni ama son 3 gün berbat haldeym resmen sabahlyrm. İki gündür dokundugum da ağrıyan göğüslerim dün şiddetlendi uçları değil ama etrafi dokunmasm bile zonkluyr ve resmen kemiklerm cekiliyr sanki sabah saat sekize kadr gözümü kirpmadm halbuki dün o kadr çok uykum vardiki yatağa girsem sabaha kadr deliksz uyurm dedm ne olduğunu anlamyrm ve baş ağrıları hafif 1 haftadr sacma sapan ruyalar anlatamam size
İnşAllah cnmAnladım cnm hayırlısı olsun bakalım. Benim döngü yine uzadı 45 gün oluyor 1 haftaya sokulurum
Sagol cnm İnşAllah pek kendimi umutlandrmyorm ne yaln soylym beklemiyorm yaniçok geçmiş olsun güzel bir şeyin habercisidir inş
cok sagol cnm anlattigin icin :)Cnm once rapor icin evraklar topluyosun snr adetliyken ve adetin bitince belli kan degerleri istiyolar onlari veriyorsun ciger filmleri cektiriyorsun snr esin ve sen antibiyotik kullaniyomussun ne icin oldugunu bende bilmiyom. Adetin ikinci guni gidilip dr ayno asilamadaki gibi yumurtalarin boyutunu ve sayisini cogaltmak icin igne veriyo gobekten snr istenilen boyutta olunca yumurta toplama islemi yapiliyo bu islem uyutularak yapiliyomus daha snr esinden de sperm ornegi alip dolleme islemi yapiliyomus ve bunlar takip ediliyomus dolleme olup olmadigi seni ariyolarmis ve yumurtalarin kacinin dollenip kacinin dollenmedigini soluyolarmis ve seni cagiriyolarmis dollenen yumurtalari seni makasa yatirip saan enjekte ediyolarmis snr sen zaten 12gun bekliyosun tutup tutmadigini anlamak icin cnm
Dollenmis yumurtayi enjekte ediyolar cnm yani 3.gun ya da 5.gun embriyosu oluyo genelde onuda dr belirliyo cnm acimiyomus cnm yaa herkes cok hafif oldugunu yazmis yumurta toplama isleminde uyutuluyomus sadece onda da uyaninca adet sancisi gibi sancin oluyomus ole soluyolar cnm bende daha yaptirmadim bende de hafif kprku var aslinda :)) ins senin asilaman tutar gerek kalmaz kuzum sikma kendini sende bol dua etcok sagol cnm anlattigin icin :)
hmm demekki uyutmaya gerek yok asilama gibi enjejte ediliyo yani yumurtalar toplaniyo ve dollenen yumurtayi mi geri koyuyo
yumurtayi geri koyarken acir ya
insallah gerek kalmaz da tutar 2.asilamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?