- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.041
a.selam canm ben kendim için okutuyorum adetime 6 gün var bittikten sonra ben baslycm. Ama benim kuzen okuttuktan hemn sonra hepsini berraber yemisler eşiyle normalde gunde 1 tane sen ve eşin yiyorsn benm bildgm ama onlar hepsini yemis ve o ay hamile kaldi 5 yil çocukları olmuyorduSlm arkadaşlar 41 hurmaya 41 meryem suresi yapanlar ya da bilenler yardımcı olabilir mi .. hurmaları okuttum ama adetime 4 gün var yarın sabah yemeye başlayalım mı adetliyken yemeye devam ediliyor mu ?
Valla canm sen bilirsin bende adetli olup olmamakla alakasi yok niyet önemliBenim de 5 yıl oldu tüp bebekten önce bunu da yapayım dedim adetliyken yiyim mi o zaman .. yarın başlayım bismillah diyip
Tamam canım sağolasın Allahım hepimize nasip etsin hayırlısıylaValla canm sen bilirsin bende adetli olup olmamakla alakasi yok niyet önemli
Rabbim büyük cnm belki senin de hic gerek kalmıcak insallahDollenmis yumurtayi enjekte ediyolar cnm yani 3.gun ya da 5.gun embriyosu oluyo genelde onuda dr belirliyo cnm acimiyomus cnm yaa herkes cok hafif oldugunu yazmis yumurta toplama isleminde uyutuluyomus sadece onda da uyaninca adet sancisi gibi sancin oluyomus ole soluyolar cnm bende daha yaptirmadim bende de hafif kprku var aslinda :)) ins senin asilaman tutar gerek kalmaz kuzum sikma kendini sende bol dua et
Cnm ben unv hastanesinde yaptiriyom rapor cikartiyom o yuzden sanirim sen ozelde yaptiriyosan o yuzden istememislerdirBu arada tüp bebek için ön görüşmeye gittim ciğer filmi antibiyotik vs vermedi dr tahlil verdi eşime ve bana o kadar
Gözün aydin canm bende adet olmadm aslan pençesi nasıl yaptın adet olmak için mi eger öyleyse banada öyle bende iciym ama şöyle bisey test falan yapmadm ben oldugunuda sanmiyorm ama kullansm sorun olur mu ki acaba36 gün gecikmeyle sonunda adet oldum bugün..aslanpencesi otu içmeye baslamamin 2.gününde oldum hem de..hormonları ve adeti düzenlediği dogruymus gerçekten
Aktardan aslanpencesi otu iste canım onu kaynamış suya at 5 dk demle günde 2 kere iç..ama önce bi test yap nolur nolmazz ben öyle yaptım ve 2.günde adet oldum mucize gibi :)Gözün aydin canm bende adet olmadm aslan pençesi nasıl yaptın adet olmak için mi eger öyleyse banada öyle bende iciym ama şöyle bisey test falan yapmadm ben oldugunuda sanmiyorm ama kullansm sorun olur mu ki acaba
Aldım canm yarın yapcm. Araştırdım biraz baya bi iyiymiş adet duzensizliklerine hatta düşük tehlikesi olanlar ağrılı doğum sancıları için gebelikte mide bulantısı için bile kullanilabiliyrms çok şaşırdım. Bu arada benim akintim baya arttı yürürken bile akintim olduğunu hissediyorum ve bel ağrısı var bakalm belki adet olurmAktardan aslanpencesi otu iste canım onu kaynamış suya at 5 dk demle günde 2 kere iç..ama önce bi test yap nolur nolmazz ben öyle yaptım ve 2.günde adet oldum mucize gibi :)
Aynen kuzum tam bayanlar için yaratılmış bu ot..adet duzrnsizligine,kadınlık hormonları duzenlemede vb.bi çok yararı varmış..adet ağrılarını bile azaltiyomus sen yine de iç adet olsan da ben devam ediyorum içmeyeAldım canm yarın yapcm. Araştırdım biraz baya bi iyiymiş adet duzensizliklerine hatta düşük tehlikesi olanlar ağrılı doğum sancıları için gebelikte mide bulantısı için bile kullanilabiliyrms çok şaşırdım. Bu arada benim akintim baya arttı yürürken bile akintim olduğunu hissediyorum ve bel ağrısı var bakalm belki adet olurm
Evet canm öyle yapcm yarn başlarım İnşAllahAynen kuzum tam bayanlar için yaratılmış bu ot..adet duzrnsizligine,kadınlık hormonları duzenlemede vb.bi çok yararı varmış..adet ağrılarını bile azaltiyomus sen yine de iç adet olsan da ben devam ediyorum içmeye
Bende regl oluyorum şuan 5 senem bitti 6 ya gidiyorum sanırım bunun stresi gerginliği var bende şuana kadar daha sakin ve sabırlıydım var mı yok mu düşünmekten adetimi bile sıkıntılı geçiriyorum bu ay dün bugün leke leke sökülmem lazım normalde çok da ağrılı olurum ağrısı kar kalıyo üüff sıkıldım artıkKızlar bugün test yaptm malum bitki ilaçları kullancm ne olur ne olmaz diye koskocaman bi negatif şaşırdım mı nayır çünkü bunu bilerek yaptm neymiş zamanı varmış demekki hazırlıklı olduğum için pek umursadm ama ilerleyen şsaatlerde
G
ünaydın hanımlar , bat 15 ekimdi benim. Ama idrar testinde ben hayal edersem ikinci çizgiyi görebiliyordum yani negatifti. Hem erken gebelik hem adet günü normal ebelik testinde ikinci çizgi yoktu. Az önce hastaneden geldim sizlere yazıyorum. Belki geç döllenmedir kanda çıkar . Şimdi sonuç bekliyorum iki saat sonra belli olacak. Dua edin lütfen Allah hepimize hayırlı evlatlar versin[/Q
Günaydın .. bende iki üç kere geç döllenmedir diye teste gittim negatifi orda da gördüm umutlanmak güzel ümitsizlik şeytandan .. Allahım inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin umarım pozitifi görürsün güzel haber verirsin
Benim de 5 sene oldu evleneli allahtan Ümit kesilmez dua et cnm Allah'ın dediği olurBende regl oluyorum şuan 5 senem bitti 6 ya gidiyorum sanırım bunun stresi gerginliği var bende şuana kadar daha sakin ve sabırlıydım var mı yok mu düşünmekten adetimi bile sıkıntılı geçiriyorum bu ay dün bugün leke leke sökülmem lazım normalde çok da ağrılı olurum ağrısı kar kalıyo üüff sıkıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?