2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Slm arkadaşlar 41 hurmaya 41 meryem suresi yapanlar ya da bilenler yardımcı olabilir mi .. hurmaları okuttum ama adetime 4 gün var yarın sabah yemeye başlayalım mı adetliyken yemeye devam ediliyor mu ?

Slm arkadaşlar 41 hurmaya 41 meryem suresi yapanlar ya da bilenler yardımcı olabilir mi .. hurmaları okuttum ama adetime 4 gün var yarın sabah yemeye başlayalım mı adetliyken yemeye devam ediliyor mu ?
a.selam canm ben kendim için okutuyorum adetime 6 gün var bittikten sonra ben baslycm. Ama benim kuzen okuttuktan hemn sonra hepsini berraber yemisler eşiyle normalde gunde 1 tane sen ve eşin yiyorsn benm bildgm ama onlar hepsini yemis ve o ay hamile kaldi 5 yil çocukları olmuyordu

Benim de 5 yıl oldu tüp bebekten önce bunu da yapayım dedim adetliyken yiyim mi o zaman .. yarın başlayım bismillah diyip

Rabbim büyük cnm belki senin de hic gerek kalmıcak insallah
valla cnm bi benimmi acıdı ben de mi gariplik var bilemiyorum ki yani alttan muayene ediyo sonucta igne falan tırsma yok eskisi gibi kadar bende ama acıyo vallahi bende bilmiyorum niye bende boyle bende herkesten hic acımiyo lafini duydum da sasiriyorum hatta hemsire bana sen nasil dogum yapcan dedi ya bari teselli et o sira zaten canim aciyo
bende zaten normal istemiyom belimde duzlesme var fitik var yeni ogrendim bunu da Rabbim verisin de hayirli saglikli evlat sezeryan olurum sorum degil

36 gün gecikmeyle sonunda adet oldum bugün..aslanpencesi otu içmeye baslamamin 2.gününde oldum hem de..hormonları ve adeti düzenlediği dogruymus gerçekten
Gözün aydin canm bende adet olmadm aslan pençesi nasıl yaptın adet olmak için mi eger öyleyse banada öyle bende iciym ama şöyle bisey test falan yapmadm ben oldugunuda sanmiyorm ama kullansm sorun olur mu ki acaba

Gözün aydin canm bende adet olmadm aslan pençesi nasıl yaptın adet olmak için mi eger öyleyse banada öyle bende iciym ama şöyle bisey test falan yapmadm ben oldugunuda sanmiyorm ama kullansm sorun olur mu ki acaba
Aktardan aslanpencesi otu iste canım onu kaynamış suya at 5 dk demle günde 2 kere iç..ama önce bi test yap nolur nolmazz ben öyle yaptım ve 2.günde adet oldum mucize gibi :)

Aktardan aslanpencesi otu iste canım onu kaynamış suya at 5 dk demle günde 2 kere iç..ama önce bi test yap nolur nolmazz ben öyle yaptım ve 2.günde adet oldum mucize gibi :)
Aldım canm yarın yapcm. Araştırdım biraz baya bi iyiymiş adet duzensizliklerine hatta düşük tehlikesi olanlar ağrılı doğum sancıları için gebelikte mide bulantısı için bile kullanilabiliyrms çok şaşırdım. Bu arada benim akintim baya arttı yürürken bile akintim olduğunu hissediyorum ve bel ağrısı var bakalm belki adet olurm

Aynen kuzum tam bayanlar için yaratılmış bu ot..adet duzrnsizligine,kadınlık hormonları duzenlemede vb.bi çok yararı varmış..adet ağrılarını bile azaltiyomus sen yine de iç adet olsan da ben devam ediyorum içmeye

Evet canm öyle yapcm yarn başlarım İnşAllah

Kızlar bugün test yaptm malum bitki ilaçları kullancm ne olur ne olmaz diye koskocaman bi negatif şaşırdım mı nayır çünkü bunu bilerek yaptm neymiş zamanı varmış demekki hazırlıklı olduğum için pek umursadm ama ilerleyen saatlerde gorcz

G
ünaydın hanımlar , bat 15 ekimdi benim. Ama idrar testinde ben hayal edersem ikinci çizgiyi görebiliyordum yani negatifti. Hem erken gebelik hem adet günü normal ebelik testinde ikinci çizgi yoktu. Az önce hastaneden geldim sizlere yazıyorum. Belki geç döllenmedir kanda çıkar . Şimdi sonuç bekliyorum iki saat sonra belli olacak. Dua edin lütfen Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

Bende regl oluyorum şuan 5 senem bitti 6 ya gidiyorum sanırım bunun stresi gerginliği var bende şuana kadar daha sakin ve sabırlıydım var mı yok mu düşünmekten adetimi bile sıkıntılı geçiriyorum bu ay dün bugün leke leke sökülmem lazım normalde çok da ağrılı olurum ağrısı kar kalıyo üüff sıkıldım artık

Benim de 5 sene oldu evleneli allahtan Ümit kesilmez dua et cnm Allah'ın dediği olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…