- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.061
Bir dahaki ay inşallah canım bari kendimiz pozitif olalım bu ay ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya .. hurma okutmuştum 41 tane ona da yeni başlamıştık 5.günü0.01 sonucum
İnşallah canım sağolasın senin bebişin de hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahkzlar kafanıza takmayın
bende üç ay taktım olmuyordu ne zaman boşverdim o ay hamile kaldım stresde etkılıo sankı takmayın akışına bırakın inş biranönce bebeişlerinizi kucagnza alırsnz
Yaa canm oylede ben tam 4 aydır hiç umursamadn ilerliyorum artık hamilemiym diye düşünmüyorum sadece ilaç alıp adet oluyor ama bu 5 ay olfu stressiz beklemeler daha önce sürekli test yapardm 2. yılım dolmak üzere benim de bakalm ne olck hamile haberi ala ala bende stres tavan yaptı anlayacağın. Rabbim senin meleğini de sağ sağlim kucağına versin İnşAllahkzlar kafanıza takmayın
bende üç ay taktım olmuyordu ne zaman boşverdim o ay hamile kaldım stresde etkılıo sankı takmayın akışına bırakın inş biranönce bebeişlerinizi kucagnza alırsnz
Ahh canm o stresi hepimiz yaşıyoruz ama elden gelen bisey yokki sanki çalar saat kurulmuş gibi her adete yakın stres olma vakti diye vücut kendini hazırlıyor valla rabbim bi zaman vermiş bize sabretmekten başka yapack hicbirsey yok inan banaBende regl oluyorum şuan 5 senem bitti 6 ya gidiyorum sanırım bunun stresi gerginliği var bende şuana kadar daha sakin ve sabırlıydım var mı yok mu düşünmekten adetimi bile sıkıntılı geçiriyorum bu ay dün bugün leke leke sökülmem lazım normalde çok da ağrılı olurum ağrısı kar kalıyo üüff sıkıldım artık
Etrafımdaki insanlar sinir bozucu onların yüzünden sabrım tükeniyor çok değişikler evet sabır ve duadan başka yapacak birşeyimiz yok Allahım bize de nasip eder inşallahAhh canm o stresi hepimiz yaşıyoruz ama elden gelen bisey yokki sanki çalar saat kurulmuş gibi her adete yakın stres olma vakti diye vücut kendini hazırlıyor valla rabbim bi zaman vermiş bize sabretmekten başka yapack hicbirsey yok inan bana
Valla canm insanlara bakarsak şimdiye 5 çocuk getirmiş olmamız lazmdi onlar için. Ama ne varki olmuyor onlar nasip diye birseyden anlamıyor illa bir sorun arıyorlar inan. Ben mardinde yaşıyorum buranın adetlerini az cok duymuşsundur belki ama çok şükür ki ben eşimden yana şanslı çıktım o bana laf gelmesini engelliyor.Etrafımdaki insanlar sinir bozucu onların yüzünden sabrım tükeniyor çok değişikler evet sabır ve duadan başka yapacak birşeyimiz yok Allahım bize de nasip eder inşallah
Çok şükür benimde ne eşimden ne ailesinden sıkıntım yok akrabaları bile bile sürekli soruyorlar arkadaş çevresi de pek farklı sayılmaz bunalttılar artık Allaha havale ediyorum kalplerine iyilik versinValla canm insanlara bakarsak şimdiye 5 çocuk getirmiş olmamız lazmdi onlar için. Ama ne varki olmuyor onlar nasip diye birseyden anlamıyor illa bir sorun arıyorlar inan. Ben mardinde yaşıyorum buranın adetlerini az cok duymuşsundur belki ama çok şükür ki ben eşimden yana şanslı çıktım o bana laf gelmesini engelliyor.
,İnşallah canım sağolasın senin bebişin de hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Merhaba kızlar nasıl başlasam bilmiyorum 7 aylık evliyim eşimin görevinden dolayı şırnaktayız ailem uzak tek destekçim eşim birde bebeğim olacaktı Bebek olsun istedik ama bundan 3 ay önce doktora kontrole gittim ben tabi ilk yapışta hemen tutturacam sanıyorum birde evden gitmeden aşkm gitmeye gerek Yok bence normalim dedim çünkü adetim falan düzenli sonra ultrasona girdim doktor birşeyi büyüttü hatta hamilemiyim dedim Meğerse çikolata kistim varmış tabi o ara sordum bişey olurmu diye doktor yok dedi bende eve geldim araştırdım çok zor hamilelik diye okudum her yerde dünyam başıma yıkıldı 3 4 doktora gittim biri çikolata değil 3 çikolata de di biri 3 cm de di biri 4 de dibakış açısı sanırım. Sonra hormonlarına bakalım dediler adetin 2 günü gittim herşey normal süt hormonum az yüksekti doktor 15 gün sonra tekrar yap sesi 142 çıktı doktor biranda noldu de di bukadar ya hamilesindir de di yada senin çocuğun falan olmaz bukadar sorunla de di Bende oracıkta ayağımın feri kesildi eve gelemedim yA psikolojimi alt üst ettiler
Çok haklısın Allah razı olsun bebeğini sana bağışlasın keşke hiç öğrenmeseydim bukadar stres olmazdım yaşadığım şehirinde etkisi var hep evdeyim ve hep kötü enerji üzerimde süt hormonumda dediğin gbi hormona yükseliyormul mr falan çekildi beyinde birşey yoktu Allahım her isteyene yardım etsin içindede banaU Umut-etmek-
Arkadaşım merhaba
Hiç öyle şey olur mu ya sen daha denemeden stresten kendini yıpratmışsın.Ayrıca internette herzaman en kötüsü yazar bilirsin.Bizde aynı hatayı yapıyoruz.Prolaktin hormonu hakkında da bşy diyim sana herkesin başında aynı tarz şeyler var morelini bozma.Benim yakın arkadaşım korunmayı bıraktı ve bebek istiyorum artık dye sayıklar oldu oysaki 2,5 ay falan oldu daha korunmayalı daha cok erken yani neyse prolaktin hormonu emziren bir kadın kadar yüksek çıkmıl doktor şaşırmış.Sonra araştırdılar prolaktin hormonu öyle bşy ki arkadaşım tamamen bebek istediği için psikolojik olarak yükselmiş annelik iç güdüsü işte.Doktor başka şeylere ver dikkatini bh şekilde geciktirirsin dedi sadece ve bir dahaki gittiğinde herşey normale döndü.
Sen çok erken bu strese başlamışsın.Hepsini kafandan sil at kist olup hamile kalan bir dolu insan var.Ona bakarsan sağlıklı olup bekleyen de cok insan var.Yani bu iş ona bakmıyor kardeşim.
Nasip dua herşey tevekkül herşey.
Ben 1 sene bekledim sebepsiz yere gebe kalmak için sonra ilk bebeğimi kaybettim kürtaj oldum.Sonra tekrar hemen hemen 1 seneye yakın bekledim öyle hamile kaldım.Tedaviyi gerektirecek bir durumum kistim falan da yoktu yani.Bu işler nasip sen duanı et güzel düşün bak olacak görceksin diceksin boşuna sıkılmışım.Doktor cok yanlış konuşmuş insanlar yıllarca tedavi görüyor doktor genede demiyor cocugun olmaz diye her yolu deniyorlar.Senin bunları konuşman için cok erken.Sen önce bir sakinleş herşeyi at kafandan o anda dikkatini başka şeylere yönelt evde devamlı radyo müzik açık tutmaya bak. Sonra gidersin hala yüksekse prolaktin hormonun alırsın ilacını düşürürsün.
Bak arkadaşada emar çekil demiş doktor o kadr yüksek olunca inanki kendini topladığında hızla düştü hormon seviyesi.Ortamından dolayı haklısın canım.Sen evinde kocanla huzurlu mutlu olmaya bak ne zaman sıkılırsanda yaz buraya bizlere ben gerçekten sana gönülden cvp verdim insan bazen bazı şeyleri birisi söylemeden göremiyor çünkü...Sen evinde güzel tarifler güzel yemekler yap,dediğim gibi müzik aç,internetten dizilere başla dizi izle,örgüden koltuğa polar ör en güzel kafadağıtan şey örgü:) Kış geliyor hepimiz evin içinde olucaz zaten.sağlıklı beslen folik asit iç,Omega 3 iç,d vitaminine baktır.Gerisi dua et hacet namazı kıl.Birkaç ay kendini sal öyle dene önce :) kocanla keyfini çıkar korunmuyor olmanınÇok haklısın Allah razı olsun bebeğini sana bağışlasın keşke hiç öğrenmeseydim bukadar stres olmazdım yaşadığım şehirinde etkisi var hep evdeyim ve hep kötü enerji üzerimde süt hormonumda dediğin gbi hormona yükseliyormul mr falan çekildi beyinde birşey yoktu Allahım her isteyene yardım etsin içindede bana
İnan okadar güzel kalbin varkiii anlatamam zaten böyle sorunları olanlar anlamıyor hatta bazı arkadaşlarım dalga geçiyor bir tutturamadın falan diye Ailemin yanına gideceğim birde oradaki doktorlara gözükeceğim hem orda stresten uzak kalırım biraz KPSS ye falan hazırlanırım bakarsın kendiliğinden gelir bebişBak arkadaşada emar çekil demiş doktor o kadr yüksek olunca inanki kendini topladığında hızla düştü hormon seviyesi.Ortamından dolayı haklısın canım.Sen evinde kocanla huzurlu mutlu olmaya bak ne zaman sıkılırsanda yaz buraya bizlere ben gerçekten sana gönülden cvp verdim insan bazen bazı şeyleri birisi söylemeden göremiyor çünkü...Sen evinde güzel tarifler güzel yemekler yap,dediğim gibi müzik aç,internetten dizilere başla dizi izle,örgüden koltuğa polar ör en güzel kafadağıtan şey örgü:) Kış geliyor hepimiz evin içinde olucaz zaten.sağlıklı beslen folik asit iç,Omega 3 iç,d vitaminine baktır.Gerisi dua et hacet namazı kıl.Birkaç ay kendini sal öyle dene önce :) kocanla keyfini çıkar korunmuyor olmanın
Canım tabiki gelir bebiş sende bize yaz haber ver.İnan okadar güzel kalbin varkiii anlatamam zaten böyle sorunları olanlar anlamıyor hatta bazı arkadaşlarım dalga geçiyor bir tutturamadın falan diye Ailemin yanına gideceğim birde oradaki doktorlara gözükeceğim hem orda stresten uzak kalırım biraz KPSS ye falan hazırlanırım bakarsın kendiliğinden gelir bebiş
İnşallah canm sende mi bebiş istiyorsun olmuyorCanım tabiki gelir bebiş sende bize yaz haber ver.
Seninde kalbin ne kadar güzel demekki öyle düşünüyorsun Canım.
Valla cnm asıl seni sormalı nerelere kayboldun bende okuyup çıkıyorum inan. Ben bu ay yine adet olmadm 45. Gün aslan pençesi kürüne basladm bakalm 4 gün önce test yaptm negatif tabiki ne yapcm bilmiyorumMerhaba hatunlar nasil gidiyor:) artik mesajlari okuyamiyorum yorgunluktan neler yapiyorsunuz? Ben yokken neler oldu anlatin hele:)❤❤
Ben şuan hamileyim canım ama 1 seneye yakın bekledim demek istediğim sen çabuk beyaz bayrak çekmişsin bekle biraz :)İnşallah canm sende mi bebiş istiyorsun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?