2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Valla cnm asıl seni sormalı nerelere kayboldun bende okuyup çıkıyorum inan. Ben bu ay yine adet olmadm 45. Gün aslan pençesi kürüne basladm bakalm 4 gün önce test yaptm negatif tabiki ne yapcm bilmiyorum
Ben adetliyim 4.gunum 50 gunde adet oldum cnm. Sende olursun 3 5 gune genelde ayni oluyoruz. Valla cnm cok mesgulum giremiyorum. Gecende yemek yarismasina katildim sadece

Ben adetliyim 4.gunum 50 gunde adet oldum cnm. Sende olursun 3 5 gune genelde ayni oluyoruz. Valla cnm cok mesgulum giremiyorum. Gecende yemek yarismasina katildim sadece
Hmm yaa sen zamanında olmuşsun zaten. Yani hemen hemen aynı sayılır bakalm ne zaman olcm. En iyisini yapmışsın kafanı güzel şeylerle meşgul etmen seni rahatlatr valla bende yine örgüye başladım bebek yelekleri yastık falan yapıyorum

Maşallah canım büyütmüşsün bebişi şehzade mi geliyor prenses mi
Elifcim nerelerdesin sen :)
Yazmana cok sevindim.Çok şükür kuzum büyüyoruz.Oğlum oluyor.
Sen nasılsın nerelerdesin ya...Hamilesin sanırım kuzum takvim yapmışsın Yaa anlat onaylada sevineyim rahat rahat

Kızlar ya benim aklıma bisey takıldi bir türlü uyuyamdm. Biliyorum psikolojikte olabilir ama gece saat 1 gibi faln uzanms tv izliyordm dogrulym derken sol kasığıma feci bir kramp girdi 10 saniye faln sürdü uzanp kalktm tekrar öyle durdu. Sizce ne olabilir kist falnda böyle kramp yapyrms ama bende ilk defa oldu. Bu arada dünden beri bacak agrisida var aniden gece uyumadn önce basldi bugün de hafif sizliyr üst taraf

Merhaba bayanlar bende uyuyamayanlardanım bir soru takıldı aklıma yardımcı olursanız sevinirim adetime 3 gün kala kan yaptırdım 0.13 cıktı ondan sonra adetimi 1 gün geçti tekrar yaptırım 5.0 cıktı yani artmışmı napim şimdi

Adetine ne kadar var cnm belirti benziyor hamileliğe

Elifcim nerelerdesin sen :)
Yazmana cok sevindim.Çok şükür kuzum büyüyoruz.Oğlum oluyor.
Sen nasılsın nerelerdesin ya...Hamilesin sanırım kuzum takvim yapmışsın Yaa anlat onaylada sevineyim rahat rahat
Çok şükür canım demek şehzade geliyor maşallah sübhanallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah♥
Kuzum psikolojik olarak çöküntü içimdeydim her şeyden uzak kaldım en son senin bebişi öğrendim çok sevindim bir daha siteye girmedim tamda çok mutsuz ağlak bi zaman da Rabbim bizi de sevindirdi çok şükür elhamdülillah

Canm ya rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim ben senin adına

Ask olsun elifcim seyma sormasa bilmicez yani o kadar mesaj attim ozelden heryerden insan bi yazmazmiydi yaa
Hamileligine cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah

Kuzum daha önce bu belirtilerin yoksa hamilelik belirtisi olabilir inşallah öyledir bende çok umutsuzdum hatta eylül 26 da negatifti benim kan testim fitil kullandım geciktirdi sandım adetimi dediğin gibi kasıklarıma ani sancı giriyodu adet olacam diyodum dizlerim de ağrıyordu dayanamadım daha fazla adet söktürücü almaya gittim dra en son ağustos 29 adet oldum değince tahlil yapmadan direk ultrasyona soktu hamilelik oluşmuş kese var 5 haftalık şu an dedi şok oldum

Ask olsun elifcim seyma sormasa bilmicez yani o kadar mesaj attim ozelden heryerden insan bi yazmazmiydi yaa
Hamileligine cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah
Kuzum inan girmedim ramazan bayramından sonra bir iki gündür giriyorum kusura bakma olur mu psikolojim alt üsttü her gün neredeyse ağlıyordum en son adetimin 11 günü fsh 10.94 çıktı sandım dünyam başıma yıkıldı hayata küsmüştüm çok şükür Rabbim nasip etti amin inşallahü teala Rabbim inşallah tez vakitte hayrlısı ile sana da ikinciyi nasip etsin

Valla canm dedm ya test yapınca negatif çıktı sonrada umutlanmak istemedim işte gitmedim hala doktora

Cnm bu arada belirtilerini sık sık mı yaşıyordur yoksa arada bir mi benim sadece iki gün bacak agrım oldu bide dediğim gibi ani bir kramp o kadar

Cnm bu arada belirtilerini sık sık mı yaşıyordur yoksa arada bir mi benim sadece iki gün bacak agrım oldu bide dediğim gibi ani bir kramp o kadar
Arada bi dizlerim bazen de baldırım ağrıyodu kasığıma da kramp hamileliğimi öğrenmeden bir gün önce oldu ama kasıklarıma elleyince şiş ve doluydu tam orta kısmına dokununca kasığımın acıyodu

Anladım cnm bendeki ağrılar durdu arada kasiklarm ağrıyor ama normal diye pek üstünde durmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…