2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar ovulasyon testi kullananlar nasıl ve günde kaç defa yapılmalı ne zaman başlamalı koyu çizgi çıkınca yumurta çatlamış mı yoksa daha çatlayacak demek mi oluyo ben bu aydan umutlu değilim önümüzdeki ay kullanmayı düşünüyorum bi de kızlar eşimin hipotroidi var bu da spermleri olumsuz etkiliyormuş doğru mu acaba bilgisi olan yardımcı olur musunuz

Adetlerin düzenli ise testin içinde açıklama kısmında yazıyor canım ( mesela ben 28 günde hastalandığım için adet başlangıcımın 12. gününden yapmaya başladım) . Ama adetleein düzensiz ise bence adet bitiminden itibaren hergün yap. Kopkoyu çizgi yumurtladığını gösteriyor. Çizgi silikleşmeye başladığında yumurtan çatlıyor o gün ilişkiye girmen önemli. Koyu ve silikleştiği günü değerlendir. Ovülasyon takibi için forumda çok başlık var faydalanabilirsin canım.

Kızlar dün ve bugun ilişki oldu testi.hemen çektim sonrasında daha da koyulasti. Sperm zaten en az 48 saat yaşıyor. Bu durumda hergun yapmalimiyim? Kafam karıştı.
Ben onu düsunüyorum bizimde evelsi gün ve aksam oldu bügün yaptığım testte t cizgisi c den daha koyu bu akşam olmasa ilişki olmazmı acaba adam artık isyan edecek :)

YAKIZLAR SIZE NE GUZRL AKSAM TESTIM POZİTİF CIKTI DIE YAZMAYI HAYAL EDERKEN NOLDU. NE BİÇİM ŞUBATSIN SENN BENDE ADET OLDUM TEST YAPMA HAYALİME BILE YETISEMEDIM

BİDAKİ AY ÇALIŞMAYA DEVAM NERDEN BAŞLICAM OVULASYON TEST ZIMBIRTISINIMI ALCAM IKI GUNDE BIR MI YAPCAM KUPAMI KIRCAM NAPCAM BIRI ANLATSIN BANA

cnm once kafana takmamayi dene suan ben hayit tohumu ve ada cayi iciyorum bide karanfil cigniyorum agzimda ama bu ay pek dusunmuyorum artik sikildim yani adamda sikildi rahat birak akisina birak canin ne zaman isterse o zamn yap yaaa kas kas nereye kadar rabbim ol dedigi zaman olucak zaten oyle gunun munun onemi yok

HAKLISIN SU LEYLEKRE SOYLEYEYIM BELKI CIDDEN ONLAR GETIRIYODUR BEBEKLERI BIZ COK YANLIŞ ANLAMISIZDIR BELKI KONUYU

Teşekkür cnm adetim genelde 32/33 günde bir oluyo tabi arada bi iki gün önce veya sonra olabiliyor ama geçen ay bi hafta on gün kadar gecikti bakalım bu ayı bekliyorum bebiş olmasa vegecikirsem bende düzensizlik başlamış demektir Ayy bana da dua edin kızlar iki sultanım var birde şehzadem olsun

Canm olsun insallh bi dahaki ay olur bebisin ben hala adet olmadm korkuyorum

Üzülme cnm seni anlıyorum bekledikçe insanın içine korku düşüyor ama nasipte varsa ama bugün ama yarın olur da işte beklemek zooor

Hayrlısı kuzum inşallah Rabbim gönül muradına tez vakitte erdirir hayrlısı ile hamiş kalır sağlıkla yavrunu kucağına alırsın

heee analarimiz babalarimiz ovulasyonmu kosturdu sanki belki o zamanlar anamiz babamizdan bile kaciyordur yani eee nolmus genede biz olmusuz demi
Anam bana ilk gece de hamile kalmış benle kardeşimin arasında bir düşük var yav millet kocası ceket atsa hamile kalıyo Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah hayranım ilk ayda korunmayı bırakıp hamile kalanlara maşallah nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…