- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.401
bekliyorum bakalim cnm bende meraktayım insallah bu ay yüzüm gulerAllah hayır etsin canm inşallah inşallah hadi artık güZel haber alalım
Cnm cok umutluydum senden tahlillerinde ben bile farketmistim ama rabbim verecek az kaldi ins az kaldi hepimizin yuzunun gulmesine ben cesareti toplayip tahlil yapamiyom bu hafta belli olacak kan verirsem insTurkuazKrampon canım adet oldum ben.. 18 Aralık yeni bat.. İş arkadasım pko luydu. Soğan kürü yaptırdım ona ve hamile kaldı.. Bugun oğrendi. Degerleri normaldi bu arada. Hersey ine baktırdı. Adeti gecti ikinci adete bir hafta kalmıştı. Dr gec döllenme olmuş dedi. Hadi darısı bize kızlar :)
Hadi insallah canm.. Ben o yuzde temkinli davranıyorum hep. Adetinin gecmesini bekle canım mutlaka...Cnm cok umutluydum senden tahlillerinde ben bile farketmistim ama rabbim verecek az kaldi ins az kaldi hepimizin yuzunun gulmesine ben cesareti toplayip tahlil yapamiyom bu hafta belli olacak kan verirsem ins
ne zaman vercen cnm insallah hayırlı haber ikimizden de gelirCnm cok umutluydum senden tahlillerinde ben bile farketmistim ama rabbim verecek az kaldi ins az kaldi hepimizin yuzunun gulmesine ben cesareti toplayip tahlil yapamiyom bu hafta belli olacak kan verirsem ins
ne zaman vercen cnm insallah hayırlı haber ikimizden de gelir
Çok sevindim gerçekten böyle bekleyip bu haberi alanlara ayrıca seviniyorum duanı eksik etme Allah izniyle bu defa herşey güzel gider merketme canımDoktor son 2 ay daha süre vermiŞti. Bende kendimi artık 25 aralıktan sonra aşılama tüp bebek diye odaklamışken ve regli döngüm kısa ve daginik olduğu için daha günümün geçtiğinden emin olamadan dün akşam site de ovulasyon testi ile gebeliğini ogrenenleri okudum. Elimde tek gebelik testi vardı, onu sabah kullanmak istedim ve dün akşam ovulasyon ile deneme yaptım. Test çizgisi kopkoyu çıktı. Sabah gebelik testinde çift çizgi ve kan testi ile 461 değer... çok bekledim, diyorlar ya ummadığın anda diye.. gerçekten öyleymiş. Siteye bile girmiyordum o kadar emindim artik tedaviye kaldigindan. Daha önce 1 kez dış gebelik geçirdim korkuyorum. Dualarinizi bekliyorum.
kac gun oldu geçtimi? ben 1 hafta bekliycem son bi tane kaldi testimAyy cnm ins yaa yarin yapayim diuom bakem cesaret edebilirsem
Cnm benim asilamaydi yaa 10kasimda asilama oldu cuma gunu yani 24kan tahlili verebilirsin demisti dr ben yarin vermek istiyomkac gun oldu geçtimi? ben 1 hafta bekliycem son bi tane kaldi testim
Cok gecmis olsun cnm rabbim hayirli evlat etsin anasina babasina devletine ins bizlere cok dua etKızlar ben dogum yaptım oglum şuan yanımda yatıyor rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın tarifsiz bi duygu
Ay maşallah Allahım inşallah hepimize nasip etsinKızlar ben dogum yaptım oglum şuan yanımda yatıyor rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın tarifsiz bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?