2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

TurkuazKrampon canım adet oldum ben.. 18 Aralık yeni bat.. İş arkadasım pko luydu. Soğan kürü yaptırdım ona ve hamile kaldı.. Bugun oğrendi. Degerleri normaldi bu arada. Hersey ine baktırdı. Adeti gecti ikinci adete bir hafta kalmıştı. Dr gec döllenme olmuş dedi. Hadi darısı bize kızlar :)

Cnm cok umutluydum senden tahlillerinde ben bile farketmistim ama rabbim verecek az kaldi ins az kaldi hepimizin yuzunun gulmesine ben cesareti toplayip tahlil yapamiyom bu hafta belli olacak kan verirsem ins

İyi akşamlar kızlar. 1 haftadan beri siteden şifrem silindi ve bir türlü hatirlayamadm diye giremedm bugün yenileyip girdm sonunda. Ben yarn doktora gidiyorum rahim filmi cekileck ve ben çok heyecanlym bilmiyorum içimde farkli bir his var Rabbim hayirlara yorsun İnşAllah şu filmi çeksem de artik kafamdaki bütün sorunlar silinip gitse sizden sadece dua bekliyorum biliyorum kulun kula duasi herzaman kabul olur umarım beklenen günler yakındır hepimiz için

Cnm cok umutluydum senden tahlillerinde ben bile farketmistim ama rabbim verecek az kaldi ins az kaldi hepimizin yuzunun gulmesine ben cesareti toplayip tahlil yapamiyom bu hafta belli olacak kan verirsem ins
Hadi insallah canm.. Ben o yuzde temkinli davranıyorum hep. Adetinin gecmesini bekle canım mutlaka...

Doktor son 2 ay daha süre vermiŞti. Bende kendimi artık 25 aralıktan sonra aşılama tüp bebek diye odaklamışken ve regli döngüm kısa ve daginik olduğu için daha günümün geçtiğinden emin olamadan dün akşam site de ovulasyon testi ile gebeliğini ogrenenleri okudum. Elimde tek gebelik testi vardı, onu sabah kullanmak istedim ve dün akşam ovulasyon ile deneme yaptım. Test çizgisi kopkoyu çıktı. Sabah gebelik testinde çift çizgi ve kan testi ile 461 değer... çok bekledim, diyorlar ya ummadığın anda diye.. gerçekten öyleymiş. Siteye bile girmiyordum o kadar emindim artik tedaviye kaldigindan. Daha önce 1 kez dış gebelik geçirdim korkuyorum. Dualarinizi bekliyorum.

ne zaman vercen cnm insallah hayırlı haber ikimizden de gelir

Busra-drnk nerdesin cnm

mesajlarına baktim doğum yapmışsın cnm inan cok duygulandim
ilk hamile haberini bu topikta senden almıştık nasil tatli bebisin iyi mi?
op benim için

Çok sevindim gerçekten böyle bekleyip bu haberi alanlara ayrıca seviniyorum duanı eksik etme Allah izniyle bu defa herşey güzel gider merketme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…