2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Üzülme cnm seni anlıyorum bekledikçe insanın içine korku düşüyor ama nasipte varsa ama bugün ama yarın olur da işte beklemek zooor

COK SAOL CNM ANLAYISINIZ BANA BIDAKI AY SAVASMAM ICIN GUC VERIYOR BUTUN KOCAKARI VE BILIMSEL SEYLERİ DENICEM BAKALM BURDAN YUMURTALARIM VE SPERMLERE SESLENIRYORUM O DOLLENME OLACAK O KEDI BURYA GELECEK :))))))))

COK SAOL CNM ANLAYISINIZ BANA BIDAKI AY SAVASMAM ICIN GUC VERIYOR BUTUN KOCAKARI VE BILIMSEL SEYLERİ DENICEM BAKALM BURDAN YUMURTALARIM VE SPERMLERE SESLENIRYORUM O DOLLENME OLACAK O KEDI BURYA GELECEK :))))))))
Canım yakı ile hamile kalanlar varmış bende bu ayın başında adetim bittikten 3-4 gün sonra belimi zeytin yağı ile ovrudup bardak çektirip yakı yapıştırdım hayrlısı Rabbimden sende dene istersen bir de aralık sonu ocak başı incir havuç kürü yaptım hamiş kaldım ama olmadı imcir havuç kürünü de dene derim faydası var inşallah muradına erersin

aynenn yaaa rabbim tez vakitte ol emrini versinde bebislerimiz olsun

cnm
cnm bu yaki nasil birsey yaaa memleketimde olmadigim icin buralarda yapan kimse bilmiyorum ben kendim yapsam yada esim yapsa nasil olurki

Insallah canm hemen yazarm ama test yapaym mi beklim mi bilmiyorummm hep negatif gordugum icin yapmak istemiyorum
Kuzum ben evde ki testlere güvenmiyorum kardeşimin eşi 3 aylık hamişken test yapıp negatifi gördü o yüzden kan testi en güveniliri inşallah çok yüksek değerler görürsün kuzum

cnm

cnm bu yaki nasil birsey yaaa memleketimde olmadigim icin buralarda yapan kimse bilmiyorum ben kendim yapsam yada esim yapsa nasil olurki
Canım yakı eczaneden alıyorsun yapışkanlı bant sen kendin yapıştırabiliyorsun yapmadıysan eğer incir havuç kürü yapabilirsin faydası var gerçekten tabi ki Rabbimin izni ile biz vesile arıyoruz

Kuzum ben evde ki testlere güvenmiyorum kardeşimin eşi 3 aylık hamişken test yapıp negatifi gördü o yüzden kan testi en güveniliri inşallah çok yüksek değerler görürsün kuzum

Evet canm biliyorum ama iste suan gun gecmesini bekliyorum esimde yanmda degil annemlerin yanndayim suan bekliyorum oyle kimseyi heyecanlandirmak istemiyorum hep umudum kayboluyor cunku bide sabah kalktgimda hafif midem bulaniyordu sonra gecmisti kahvaltda sarkuteri yedkm biraz yerken sorun yok ama yedikten sonra cok rahatsz etti kusma hissi gibi normalde olmazdi dun gecede tatli yerken oyle oldu yerken sorun yok yedikten sonra boyle bi bulandirdi ama tekrar yemek istegimde vardi bi acayip oldu adetim bugun olmasi lazm bi kac gun nasl beklycem bilmiyorm

Kizlar helpp!!!!!!

21 subatta wc ye gittigimde peceteye kokusuz seffaf yumurta aki kivamli bir akinti geldi. Dedim iki gune yumurtlayacagim galiba. 22 de iliski oldu. Bugun 24 u ve ayni akinti gene wc de silerken peceteye geldi. Acaba yumurtladim mi yumurtlayacak miyim ya kafam cok karisik. 22 de kasik agrim vardi. Simdi yok.

Kızlar bende yeni katıldim araniza benim bat 14 Şubat 12 sinde hamile olduğumu öğrendim ama çok kasik ağrım var çok korkuyorum ultrasyonda belli olmadı kese
Hayirli olsun cnm vajinal muayene ile kese gorunebilir gec dollenme degilse. Nasil ogrendin hamile oldugunu dr gittin mi? Belirtilerin nelerdi?

Değerlendirdik canım inşallah tutmuştur ya. Ben dün başladım yapmaya bu testi dün tam kopkoyu değildi ama bugün bembeyaz çok kafam karıştı
Canim bende degerlendim bugun 2.cizgi koyuydu resim attım. Resimden sonra daha ş koyulasti umarım tutar yaa yarın da yapayım mı test?

Canım bence bugün veya yarını da değerlendirmelisin. Cünkü bu çatlayacak demek oluyo.Akşama da test yap silikleşmişse çatlamış demektir vee o gün en yüksek ihtimal :)
2.cizgi siliklesirsemi? Ilişki oldu yarım saat sonra test yaptım 2.cizgi koyuydu resim attım sence tutarmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…