- 14 Şubat 2017
- 324
- 309
- 53
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.741
Üzülme cnm seni anlıyorum bekledikçe insanın içine korku düşüyor ama nasipte varsa ama bugün ama yarın olur da işte beklemek zooor
Hadi inşallah olmazsın müjdeni alırsın hayrlısı ile kuzum hemen ilk müjde bize amaCanm olsun insallh bi dahaki ay olur bebisin ben hala adet olmadm korkuyorum
Canım yakı ile hamile kalanlar varmış bende bu ayın başında adetim bittikten 3-4 gün sonra belimi zeytin yağı ile ovrudup bardak çektirip yakı yapıştırdım hayrlısı Rabbimden sende dene istersen bir de aralık sonu ocak başı incir havuç kürü yaptım hamiş kaldım ama olmadı imcir havuç kürünü de dene derim faydası var inşallah muradına erersinCOK SAOL CNM ANLAYISINIZ BANA BIDAKI AY SAVASMAM ICIN GUC VERIYOR BUTUN KOCAKARI VE BILIMSEL SEYLERİ DENICEM BAKALM BURDAN YUMURTALARIM VE SPERMLERE SESLENIRYORUM O DOLLENME OLACAK O KEDI BURYA GELECEK :))))))))
Hadi inşallah olmazsın müjdeni alırsın hayrlısı ile kuzum hemen ilk müjde bize ama
aynennn cnm olabilirHAKLISIN SU LEYLEKRE SOYLEYEYIM BELKI CIDDEN ONLAR GETIRIYODUR BEBEKLERI BIZ COK YANLIŞ ANLAMISIZDIR BELKI KONUYU
aynenn yaaa rabbim tez vakitte ol emrini versinde bebislerimiz olsunAnam bana ilk gece de hamile kalmış benle kardeşimin arasında bir düşük var yav millet kocası ceket atsa hamile kalıyo Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah hayranım ilk ayda korunmayı bırakıp hamile kalanlara maşallah nazar değmesin
cnm bu yaki nasil birsey yaaa memleketimde olmadigim icin buralarda yapan kimse bilmiyorum ben kendim yapsam yada esim yapsa nasil olurkiCOK SAOL CNM ANLAYISINIZ BANA BIDAKI AY SAVASMAM ICIN GUC VERIYOR BUTUN KOCAKARI VE BILIMSEL SEYLERİ DENICEM BAKALM BURDAN YUMURTALARIM VE SPERMLERE SESLENIRYORUM O DOLLENME OLACAK O KEDI BURYA GELECEK :))))))))
Kuzum ben evde ki testlere güvenmiyorum kardeşimin eşi 3 aylık hamişken test yapıp negatifi gördü o yüzden kan testi en güveniliri inşallah çok yüksek değerler görürsün kuzumInsallah canm hemen yazarm ama test yapaym mi beklim mi bilmiyorummm hep negatif gordugum icin yapmak istemiyorum
Canım yakı eczaneden alıyorsun yapışkanlı bant sen kendin yapıştırabiliyorsun yapmadıysan eğer incir havuç kürü yapabilirsin faydası var gerçekten tabi ki Rabbimin izni ile biz vesile arıyoruzcnm
cnm bu yaki nasil birsey yaaa memleketimde olmadigim icin buralarda yapan kimse bilmiyorum ben kendim yapsam yada esim yapsa nasil olurki
Kuzum ben evde ki testlere güvenmiyorum kardeşimin eşi 3 aylık hamişken test yapıp negatifi gördü o yüzden kan testi en güveniliri inşallah çok yüksek değerler görürsün kuzum
cnm benim prolaktin sinirdasa incir kuru yapamiyorum o yuzdenCanım yakı eczaneden alıyorsun yapışkanlı bant sen kendin yapıştırabiliyorsun yapmadıysan eğer incir havuç kürü yapabilirsin faydası var gerçekten tabi ki Rabbimin izni ile biz vesile arıyoruz
Hayirli olsun cnm vajinal muayene ile kese gorunebilir gec dollenme degilse. Nasil ogrendin hamile oldugunu dr gittin mi? Belirtilerin nelerdi?Kızlar bende yeni katıldim araniza benim bat 14 Şubat 12 sinde hamile olduğumu öğrendim ama çok kasik ağrım var çok korkuyorum ultrasyonda belli olmadı kese
Ya hatirlamiyorum ama adetten sonraydi galibaKUPA hakkında bilgi verir misin . adetten önce mi sonra mı yumurtlama döneminde mi
Canim bende degerlendim bugun 2.cizgi koyuydu resim attım. Resimden sonra daha ş koyulasti umarım tutar yaa yarın da yapayım mı test?Değerlendirdik canım inşallah tutmuştur ya. Ben dün başladım yapmaya bu testi dün tam kopkoyu değildi ama bugün bembeyaz çok kafam karıştı
2.cizgi siliklesirsemi? Ilişki oldu yarım saat sonra test yaptım 2.cizgi koyuydu resim attım sence tutarmi??Canım bence bugün veya yarını da değerlendirmelisin. Cünkü bu çatlayacak demek oluyo.Akşama da test yap silikleşmişse çatlamış demektir vee o gün en yüksek ihtimal :)
Şu 24 şubattan biri de hamiş olsun yaa hepimiz yemeyelim kırmızı kartı. Suerol da gitti. Biriniz verin hamilelik haberini bari azcık moral bulalım sevinelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?