2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Amin Can'larım benim rabbim sizlerede nasip etsin rabbimin en güzel hediyesi bana rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın bide sütüm gelse çok daha iyi olacam
cok sevindim cnm rabbim annesine bagislasin. hemen gelmez sütün 1 haftaya anca gelir

Cnm benim asilamaydi yaa 10kasimda asilama oldu cuma gunu yani 24kan tahlili verebilirsin demisti dr ben yarin vermek istiyom
hadi insallah benim bugun adet olmam lazım. yumurtamin çatladığı günü biliyorum. 16 gün oldu hala gelmedi 3 4 gün daha bekliycem guzel seyler hissediyorum hayırlısı insallaj

Kızlar ben dogum yaptım oglum şuan yanımda yatıyor rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın tarifsiz bi duygu
canım bir ara bizim sayfayada yazıyordun denk geldim ilk zamanlar stresli idin
çok şükür sağ salim kucağına almışsın allah analı ve babalı büyütsün evladını inşallah

Hayırlı cumalar kızlar yeni doktordan geldim rahim filmi çektim iyi haber alacagmdn o kadar emindim ki yada kendimi kandırdım bilmiyorm doktorun bana dediği "bebegin rahimde yerlesebilecegi biryer yok rahim bozuk ve cocuk olma ihtimali yok deneck kadar az olsada 100 % düşük olacak fakülteye gitmem gerekmiş ben ne yapcm şimdi bütün umudum tükendi allahım şu cuma hurmetine sen bizlere sabır ver. :-(

Mübarek cuma gününde herşeyin hayırlısı olsun cnm rabbim gönlüne göre versin moralini bozma istemekten hiçbi zaman vazgeçme sakınnn

Allha yardımcın olsun şifa olsun inş

Ah canım benim ne olursun kendini bırakma böyle çünkü böyle örnekler olup benek sahibi olan dolu insan var Rabbim bilir.Benim üniversite arkadaşımında rahim filmi böyle çıktı rahim yamuk olmaz bebeğin asla dediler üstüne birde yumurtasının rahme yapışık olduğunu söylediler yumurtalama olsada bebeğin olmaz dediler özetle.Sonra arkaşımda cok üzüldü tüp bebekle bile umudu yoktu.Daha sonra Prof doktora muayene oldu ve rahminden küçük operasyon geçirdi 3. Aşılamada bebeği oldu 1 sene içinde oldu gitti hepsi ve bebeği şuan doğdu bile...Sen çok iyi bir doktora görün kuzum olmazları olduran Allah dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…