2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Evet biliyorum çok kişi var ama ne hallerle kalıyorlar ben o kadar şeye dayanabilirmym onu bilmiyorum işte o kadar yorgun ve çaresiz hissediyorum ki kendimi elimden bisey gelmiyor

Merhaba kuzularim uzun zamandir girmiyordum ama bu mutlulugu sizlerle paylaşmak istiyorum 6 ocak 2017de hamile kalmak icin arastirmalar yaparken kadinlar kulubunu tesadufen keşfedip uyelik olusturdum o bu şu derken sonunda bizim topikle karşilaştim iyiki katilmişim bu topigin bi uyesi olmuşum burda hepimiz ayri yerlerden ayni dertten muzdarip oldugumuz icin birbirimizi cok iyi anliyoruz canlarim 15 ay boyunca her ay hamileyim diye umutlanip husranla sonuclanmisti yarim kalan asilamam gezmedigim dr kalmadi cunku bende 7cmlik bi kist eşimin degerleri dusuktu ayrica morfoloji %2 ydi kimisi olur kimisi olmaz kimisi tup bebek dedi ama sanirim tup bebegi kabullenmistim ama yaza dogru planimi yapmistim tabi bu sirada evde oturup kuracagima kendime is bulurum kafami dagitmis olurum dedim nitekim oylede oldu ise gireli 4 ay oldu bu sirada artik cocuk isini rafa kaldirip işime yoğunlastim ama arada birde aklima gelmiyor degildi hani...
Ama sunu iyi ogrendim ne kadar stres az olursa sanki birseyler daha cabuk gelisiyor kizlar lafi cok uzatip kafanizi ağritmayacam şuan çicegi burnunda 4 haftalik hamileyim bi mucize yaşiyorum lutfen mucizelere inanin sakin pes etmeyin Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben herzaman dualarimda sizi kattim ve yine ayni sekilde duami edicem sizden ricam sizlerde benim icin dua edin sağlikli bi gebeligimin olmasi adina
Hepinizi cok seviyorum dert ortaklarim arkamdan diger kardeslerimin gelmesi dileğiyle...Rabbim herkesin gonlundekini versin

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin ne mutlu mucizen seni bulmuş sonunda :)

Canim benim o kadar duygulandım ki anlatamam oturup aglayasm geldi inan çok çok mutlu oldum Rabbim en başında hayırlı salih bi evlat olmasını nasp etsin ve tabiki dolu dolu sağlıklı bi gebelik geçirmen için yardimcn olsun şöyle ayağını güzel bir sürt yerede sırayla haberleri alalm İnşAllah

Aminn insallahh...Canimsin cok saol sumeyyecim darisi başiniza olsun ben inaniyorum hepiniz arkamdan geleceksiniz biraZCik sabir ❤

Çok sevindim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Canım benimmm şükürler olsun Allahdan hiç ümit kesilmez bak ne güzel kafan dağılmış mucizen gelmiş sana, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah

Aminnnnnn canim benim cok saol kuzum kizlara sesleniyorum mucizelere inansinlar insallah arkamdan 3erli 5erli gelirler insallahhh❤

Şeymam kalbi yuregi güzel her zaman yanimda olan canim arkadaşim biz senle hep inandikk kuzummm cok şukur nasip olduu rabbim devamini getirir insallah tek temennim... Arkamdanda bizim watsapp kizlari ve kk kizlari gelir insallahhh ❤

Yaaa ne kadar güzel bir haber buuu :)) Gözün aydın kuzum benim çok sevindim Rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…