2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlarrr bir hareket de ben katayım mı gruba :) Allah’a şükürler olsun ki sabrımın selametini gördüm.Allahın izniyle ben de hamileyim rabbim önce sizlere ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu Benim de sizlerin duasına ihtiyacım var sağlıkla hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin rabbim
Hani kılışe gibi gelecek ama gerçekten kafaya takmadığım ay hamile kaldım size de yazmıştım çok yoğun çalışıyorum diye bebek düşünecek vaktin yoktu şükürler olsun rabbime bu mucizeyi nasip etti bize tez vakitte rabbim sizlere de nasip etsin inşallah

nasil sevindim anlatamam dualardan sonra 2 hamilr haberi aldik inşallah cogaliriz

Ayyy cnm nasil mutlu oldum rabbim kucagina almayida nasip etsin ins cnm dualardan unutma bizlere umut oluyosunuz valla supersiniz ins bizlerde arkanizdan geliriz kandilimiz mubarek olsun kizlar hamisler cok dua edin bizlere ins hepimiz araniza katilalim

Ayyy nasil sevindimmm kuzumm yaaa maşallah rabbim esirgesin melegini aynen duaya cok ihtiyacimiz var..tekrardan gozumuz aydin❤

Allah razı olsun canım inşallah sana da nasip etsin rabbimmm

Sağol kuzucum Allah razı olsun

Ayyy nasil sevindimmm kuzumm yaaa maşallah rabbim esirgesin melegini aynen duaya cok ihtiyacimiz var..tekrardan gozumuz aydin❤
Sağol kuzum Allah razı olsun böyle içten duaları almak ne hoş rabbim meleklerimizi korusun bize bağışlasın..buradaki arkadaşlarıma da nasip etsin rabbim Kandilimiz mübarek olsun

Ohh ohh maşallah topik şenlenmeye başladı :) Gözün aydın canim Rabbim sağlicakla kucagina almayi nasip etsin insallah

Canım çok sevindim maşallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Busra-drnk nerdesin cnm

mesajlarına baktim doğum yapmışsın cnm inan cok duygulandim
ilk hamile haberini bu topikta senden almıştık nasil tatli bebisin iyi mi?
op benim için
Merhaba bebisim evet o günleri haturlaman beni o kdr duygulandirdiki inanamazsn.. :) evet burda ilk açıklamıştım dha dün gibi aklımda :) bebisim şükür iyi biraz uyku ve emmede yaramazlık yapıyor teyzesi siz nptnz senden varmı haber inan hiç vaktim olmuyor girmeye

dogrudur cnm benimde vaktim olmuyor artik. yok be bebegim bildigin gibi ayniyim hala bisey yok rabbim hayırlısını versin insallah. oluyor böyle uyku emme sorunlari rabbim baska dert vermesin kuzucuklarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…