- 2 Mart 2016
- 385
- 6.363
- 68
- 31
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.481
Amiiin canım amin.. Rabbim sanada hayırlı evlatlar versin tez zamanda hayırlısı ile inş sizi en iyi bn bilirimdogrudur cnm benimde vaktim olmuyor artik. yok be bebegim bildigin gibi ayniyim hala bisey yok rabbim hayırlısını versin insallah. oluyor böyle uyku emme sorunlari rabbim baska dert vermesin kuzucuklarimiza
Ayyy evet inşallah kuzum o günleri göstersin rabbimAminnn canim benimmmm aminnn nasip olursa muhtemelen dogumlarimiz birbirine cok yakin olacak❤
Ugrarim canım artk buraliyim sende bana haber ver çalışmalarından :)amin cnm insallah arada ugra bizeBusra-drnk
ah bi hamile kalsam hemen verecem de isteUgrarim canım artk buraliyim sende bana haber ver çalışmalarından :)
Insallahhh kuzum insallahhh❤Ayyy evet inşallah kuzum o günleri göstersin rabbim
Hayırlı cumalar canım oh maşallah sende başlamışsın 30 lu haftalara :)kızlar hayırlı cumalar
Size burdan ogluşumla Hayırlı cumalar diyoruz kızlarkızlar hayırlı cumalar
Ohh missSize burdan ogluşumla Hayırlı cumalar diyoruz kızlar
İnşallah Can'ım benim biz 10 günlük oldukOhh missAllahım kavuştursun oğluma benide inşallah
Hayırlı cumalar canım oh maşallah sende başlamışsın 30 lu haftalara :)
Hayırlı cumalar canım oh maşallah sende başlamışsın 30 lu haftalara :)
Size burdan ogluşumla Hayırlı cumalar diyoruz kızlar
Evet ya aynen öyle dogum yaptığım hastanede hep erkek bebek doğmuştu 1.2 tane kız Bebek vardı rabbim uzun saglıklı ömürler nasip etsin ogluşlarımızabenimde Oğlum olacak Allah nasip ederse bu sene erkek yılı heralde kime sorsam erkek
Evet ya aynen öyle dogum yaptığım hastanede hep erkek bebek doğmuştu 1.2 tane kız Bebek vardı rabbim uzun saglıklı ömürler nasip etsin ogluşlarımıza
İnşallah Can'ım benimAMİN KUZUCUM HAYIRLI EVLAT OLSUNLAR İNŞ
Canim niye şimdiye kdr bi sonuç vermedi dkntra sordn demiah bi hamile kalsam hemen verecem de iste
düzensizlik yüzünden tedavi icin tam olarak gitmedim doktora. 1 sene dolmasini beklicem kizimda 1 senenin sonunda olmustu.Canim niye şimdiye kdr bi sonuç vermedi dkntra sordn demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?