2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

dogrudur cnm benimde vaktim olmuyor artik. yok be bebegim bildigin gibi ayniyim hala bisey yok rabbim hayırlısını versin insallah. oluyor böyle uyku emme sorunlari rabbim baska dert vermesin kuzucuklarimiza
Amiiin canım amin.. Rabbim sanada hayırlı evlatlar versin tez zamanda hayırlısı ile inş sizi en iyi bn bilirim

Hayırlı cumalar canım oh maşallah sende başlamışsın 30 lu haftalara :)
Hayırlı cumalar canım oh maşallah sende başlamışsın 30 lu haftalara :)

evet kuzum az kaldı bu süreci baştan sona sizinle geçirdim cok mutluyum inş güzel bir şekilde tamalar kavuşurum oğluşuma bende inş darısı isteyen tüm arkadaşlarıma basına rabbim tez vakitte mutlu haber almalarını nasip etsin bu mübarek cuma günü

benimde Oğlum olacak Allah nasip ederse bu sene erkek yılı heralde kime sorsam erkek
Evet ya aynen öyle dogum yaptığım hastanede hep erkek bebek doğmuştu 1.2 tane kız Bebek vardı rabbim uzun saglıklı ömürler nasip etsin ogluşlarımıza

Anladım aşkım inş hayırlısı ile müjdelersn inş senin gibi arkadaşlar da burda iyi haber verirler inş

Merhaba kizlar bugun bende idrar testi yaptim yanlislik olmazsa pozitif cikti. 13 aydir olmuyordu. Artik o kadar umutsuzdum hic olmayacak gibi hissediyordum. Ama bi yandan da olmazlari olduran rabbim oldurur diyordum. Oldu galiba. Tam benim dua gunum de catlatma ignesi olmustum. Sizlerin duasi sayesinde oldu. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…