2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Cnmmm çok sevindimm allahım herkesin gönlüne göre versin inş. Ilk mi inş sağlıkla kucağına alırsın

Yaaa maşallah size sırayla güzel haberler alıyoruz çok sevindim canm Rabbim hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin

Selam kızlar ya size bisey daniscm iki gündür belim ağrıyor ama arada bi adet ağrısı gibi bugünde uyandm sırt üstü bel ağrısı hissettim ve kasiklarm şişik geliyor bana acaba rahim filminden sonra böyle olması normal mi 13 gün oldu çekeli

Sümeyye sen Aslan pençesi çayını içmeyi bıraktın mı ? Benim mucizem biraz da o oldu diye düşünüyorum adetimi düzenledi yumurtalığıma iyi geldi kullanmaya başlamamın 2.ayı hamile kaldım çok şükür. Bence denemeye değer

valla canm 1 aya yakın kullandım sonra adetim yine geçikti oda düzenlemedi bende bıraktım yani sen nasıl kullandn

valla canm 1 aya yakın kullandım sonra adetim yine geçikti oda düzenlemedi bende bıraktım yani sen nasıl kullandn
Keşke devam etseydin vücudun alışma süreci var belli ki.ben 10 gün 1fincan içtim tok karına..1ay gecikmiştim ilk ay ve kist olduğu çıktı ortaya ama adetle atmışım doktor bunu Aslan pençesine yordu.ikinci ay yine içtim bu sefer vaktinde geldi adetim sonrasında da hamile kaldım işte yumurtalıkları da olması gerektiği boyuta getiriyormuş zaten baya araştırmıştım..bence devam et sen bu çaya zararı yok sonuçta

Yaa zararı yok ama valla biseyler uygulanmaktan sıkıldım bide rahimde sorun çıkınca hamile kalsam bile düşük olck yani ameliyat olmadn normal bir gebelik geçirmem çok zormus canm işte derdi veren dermanini verir İnşAllah

Tek doktorla kalma bence canım biri kesin düşük der başkası çözüm yollu yaklaşır doktorlar böyle malesef hemen ümitsizliğe kapılma.iyi bi Prof bul ona muayene ol bide

Tek doktorla kalma bence canım biri kesin düşük der başkası çözüm yollu yaklaşır doktorlar böyle malesef hemen ümitsizliğe kapılma.iyi bi Prof bul ona muayene ol bide
Öyle yapcm canm çok iyi bir doktor buldum özel 16 aralıkta randevum var gidip ona görünücm bakalm İnşAllah benim doktorum yanılmıştır

Smydnz cnm ben cektirirken cok agrili olmustu iki uc gun surdu snr normal hic bisey kalmadi usutme sakin bi de belki adet olacaksindir var mi daha gunune peki bi de gercekten imkansiz diye bisey yok rabbim ol diyecek ve hepimiz hamile kalacagiz ins bak hizli sekilde ilerliyo sira bizede geliyo bence az kaldi inaniyorum buna lutfen sende inan

Valla canm benim sadece çekerken ağrıdi özellikle ilacı verirken söyledi zaten ağrı olck o zaman ağrı oldu ama aleti çıkardıktan sonra hiçbirşey olmamış gibi kalktim agrida olmadi kanama 3 gün sürdü geçti başka sıkıntı yoktu. Bugün filmden sonra 14 gün oldu adetten sonra ise 25 gün belirti falan yok ama geçikme olmamasi lazım dedi arada bel ağrısı oluyor baska yok ama bende rahim bozuklulugu olduğu için yine gecikmeli olur diye tahmin ediyorum bakalm dediğin gibi bizide sıra gelir elbet herşey rabbimden olmazları olduran o beklemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…